banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2013, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
tensSa je napisao:
STA!!!! KAKO!!!! ZASTO!!!

Koje preseravanje od naslova...

Citiraj:
pa šta i da je zatvoren... za nekoga je to i pozitivno...

Bulshit...govno od fast fuda k'o i svako drugo u gradu...da nisu cijene onakve i da hrana valja prije bih u mek otisao nego kod ovih drugih trovaca...no, da opet ne krene preseravanje na tu temu...

šta reći na ovo... možda si htio reći... više voliš američku tortu nego rusko go.vno...
ma nek jede kome se jede, apsolutno me ne tangira što neko voli jesti onu "plastiku" nisam od tih a nisam ni od onih što su otišli u drugu krajnost pa žive od nekog zrnevlja kao makrobiotika, zdrava hrana, ovo ono...
ipak ne može se reći da kod nas nema dobrih mjesta za jesti i to za korektnu cijenu...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne znam za vas...ali meni je draža bilo kakva torta, naspram bilo kakvog govneta...pa makar i Šešeljevog...

Paćeničkog svršavanja na zatvaranje nečeg američkog, odavno nije bilo na forumu...Ona apple store tema se ne računa..

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 16:04 
Citiraj:

šta reći na ovo... možda si htio reći... više voliš američku tortu nego rusko go.vno...

Bio sam u meku (ne ovom nasem) i ne namjeravam opet ici, platio 3.75 eura komad neukusnog g..ta koje ni za zub ne moze stati, naucio lekciju...

Ono sto hocu da kazem kako se pojedinci uzasavaju meka jer je nezdrav (+ je americko g...o) i hoce da se zato zatvori da se ljudi ne bi kao trovali, a imaju jos hrpu drugih slicnih (vjerovatno po higijeni i mnogo gorih i nezdravijih) mjesta i ista im ne smetaju, klasicno nase preseravanje...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2013, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Kakvi crni Mekovi,jednom jeo od koga je dovoljno je,no kupite gajbu piva i prase od nekih 25-30 kg i laganice na razanj...:P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]