banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 18:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Neko spomenu da je Putin boji od Obame po ovom pitanju.
Eto ideja da se kazni i rodbina od teroriste (navodnog ili moguce ili buduceg kako god...) novcano i slicno, eto vidis covjek uvodi malo zakona, malo pravda radi ...jel. Bravo Vlad.

U stvari Putin tu kaska jos uvijek iza Obame. Obama je isao delekovidnije, ima bolju, suptilniju viziju od Putina.
Obama ne samo kaznjava rodbinu vec i prijatelj brale. I to ne kaznjava novcano vec sve zajedno kokne da otkloni sve sumnje.

Sacekaj da se malo prikupe,budi strpljiv ne zuri doce..., svadba, djeci rodjendan ili sahranica aha... pa doleti dron.
Ehee...kasni Vlad ko uvijek.

I prijatelje nego sta.
Ne ono kao fol ja nisam znao. Terorista, svasta bio dobar student, eto bio dobar sve dok od jednom nije vise bio dobar, sta mu bi. A i selo ...skola ....jesu li i oni znali a a a??? :roll: :roll:

Eh, moram ovako sarkasticno komentarisat gluposti... svasta.... :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Мени су причали, док сам био у Грузији, па ја причам вама, да је проблем терориста из Чеченије између осталог ријешен и на начин да пошто би се сазнало ко је терориста који је направио неко срање, да би му читава ужа и шира фамилија, без изузетка, била збрисана са лица Земље. Па су полако чланови нечије друге уже и шире фамилије сами почели да пријављују сумњиве појединце.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Mozda su Rusi donijeli taj zakon na osnovu iskustva sa teroristima od prije.Ako su uvidjeli da je odredjeni broj ili vecinu terorista na neki nacin ohrabrivala i porodica onda zasto ne,sjetimo se onog Bosnjaka iz Zenice sto je poginuo u Siriji i izjave njegovog oca kako se ponosi njegovom "mucenickom smrcu".

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
Mozda su Rusi donijeli taj zakon na osnovu iskustva sa teroristima od prije.Ako su uvidjeli da je odredjeni broj ili vecinu terorista na neki nacin ohrabrivala i porodica onda zasto ne,sjetimo se onog Bosnjaka iz Zenice sto je poginuo u Siriji i izjave njegovog oca kako se ponosi njegovom "mucenickom smrcu".

Ne znam posebno taj slucaj iz Zenice, necu da komentarisem.
Govoriti o terorizmu a ne znati sta je to ili kad ne postoji definicija, zvanicna prihvacena medjunarodna oko toga neceg onda je upitno.

Tako je to obicno, kad sirotinja ubija onda je to terorizam kad bogati taru onda je to rat.

Ne treba zaboravit da kad su nasi "prijatelji" Amerikanci tj. Nato bombardovali SRJ i ovuda okolo djelili paketice srece po bolnicama, autobusima i vozovima , onda su dole na zemlji ti ljudi, ti ljudi bombardovani i primaoci tomahavkova bili bagra, teroristi koje treba satrat bez milosti... :roll:
Jel se taj zakon odnosi i na ovakve teroriste....ili su to drugi teroristi ili treci....?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

apokalipto je napisao:
?

Ma ti si ok apokalipto. :D
Samo me nervira kad naletim na tako nesto (ne od tebe). Nervira me kad terorizam i borba protiv istog pocne da se koristi tako da se pod terorizmom ugurava sve i svasta.
Od licni obracunavanja do politickog manipulisanja masama , kad se borba proti terorista koristi u svrhu osvajanja, ugnjetavanja kad se koristi i praktikuje najvise na bijedi i sirotinji pa sve do ispiranja mozgova narodu i slicno.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
_зока je napisao:
Nema šta, ako ovo ne zaustavi terorizam ne znam šta će. Svi oni što su se raznosili zbog ekonomskih razloga ima sada da odustanu...

Zasto si ubijedjen da ideologija bas mora sve da pokrece? Nije ni sam moderni terorizam tu radi ideologije ili nedajboze uvjerenja, nego radi para.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Terorizam u Rusiji ima uporište u ideologiji, religiji i naciji, teško u parama....

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Realno terorizam najbolje prolazi kod siromašnih, ali ne zbog želje za boljim životom, koliko za smislenijim životom...
I zaista ne znam koliko se to porodice okoristile novčano. što im je jedan član postao ekstremista, ali ne bih rekao da je to puno...ili uopšte...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Terorizam u Rusiji ima uporište u ideologiji, religiji i naciji, teško u parama....

Ajde da vidimo sta se mota oko teritorija sa kojih su ti teroristi :D

Dzontra, odgledao sam nekoliko procecenskih dokumentaraca njemacke k'o fol nezavisne produkcije. Naravno da nije sve u novcu, nekad je nesto i u obecanjima. Ima tu i osvete (crne udovice), ali i zelje za slavom.
Mada...
Ne znam, valjda zato nisam cuo za nekog lidera da se digao u zrak. Nepovjerenje je osobina lidera. Pa i teroristickih.

Kao sto vec rekoh, ovo sigurno nije ho ruk odluka. I vjerovatno (mada ne znam kako kod Ruja to funkcionise) ce imati grdne muke da prodje na ustavnom sudu jer i kod njih postoji tako nesto. Ali za par godina dok bude na snazi moze bar jednog dupeglavca odvratiti od te pomisli.

Tinta na papiru ne kosta nista. A postoji neki rezultat.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2013, 20:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ha jebote sluzbene gradske stranice :lol:

http://www.grozmer.ru/groznyj/fotogaler ... i-chr.html

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 05:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Džontra je napisao:
Realno, error, da mi sve Srbe kaznim, ipak smo mi genocidan narod?

Sto bas vas? Svi mi smo imali svoje "istorijske" trenutke i sile koje su nas mogle i mogu gledati kao potencijalne ili stvarne teroriste. :wink:

Rat je rat, i tu se ocito moze i hoce svima da rade zlocine, manje ili vise, ali ovo je cisto ozakonjivanje odmazde u mirno doba nad nevinim, nista krivim civilima, djecom, zenama i starcima. Treba ostaviti na stranu to sto se neki ljudi ovdje smatraju manje vrijedni od drugih, te se ne osporava uvodjenje "specijalnih" zakona za iste, ali meni to smrdi na zesci nacizam.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 08:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije nacizam, ali nije ni vrtic od drzave.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 08:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jel to neki izbori uskoro počinju, kad je Error s ovakvim postovima u zadnjih par dana krenuo?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma Erro je dobar momak. Samo nekad neupucen i pod uticajem predrasuda. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Nije problem uporiste, veci je problem izvoriste.
Ne pravi nacija ili religija teror ili teroriste.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Džontra je napisao:
Jel to neki izbori uskoro počinju, kad je Error s ovakvim postovima u zadnjih par dana krenuo?

Pa sta, kao kupujem glasace, sta li? 8) :lol: :lol:

@Tns, hvala, ali nisam ja taj koji se ovdje razbacuje predrasudama. Jednostavno ne volim nepravdu, bilo da se radi o Kurdima u Turskoj, Cecenima u Rusiji ili nekim trecim ...

S druge strane za neke pojedince je Rusija po defaultu uvijek u pravu, Amerika u krivu i sl.
Da ponovim, kaznjavanje drugih za ono sto pojedinac ucini je za mene varvarizam i ne bi trebalo da ima mjesta u ovom vijeku

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Treba ostaviti na stranu to sto se neki ljudi ovdje smatraju manje vrijedni od drugih, te se ne osporava uvodjenje "specijalnih" zakona za iste, ali meni to smrdi na zesci nacizam.

Ruje se sa njima obracunavaju decenijama i imaju jako mnogo iskustva sa njima,nije Putin jednog jutra ustao i rekao e odoh ja sada malo donositi zakone kako mi cefne nego je donesen nakon savjeta bezbjednosnih sluzbi,policije na terenu,raznih analiticara i svih ostalih struktura koje se brinu za red i mir unutar Rusije.Ako su oni donijeli zakljucak da takav potez moze obeshrabriti muslimane da se dizu po Rusiji onda ja nemam nista protiv.Ruska drzava Ruski zakoni Ruska policija brani Ruski narod koji daje pare da Ruske sluzbe hvataju,kaznjavaju,istjeruju Ruske teroriste kraj price.

U ostalom mislim da si promasio forum ovo je pitanje za vojne forume gdje ces dobiti puno kvalitetnije odgovore od strane oficira,vojnika,policajaca koji su bili ili su jos uvijek u sluzbi i koji su se licno borili/bore protiv raznoraznih teroristickih skupina na teritoriji bivse Juge od 90-tih pa naovamo...

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
ERROR je napisao:
Da ponovim, kaznjavanje drugih za ono sto pojedinac ucini je za mene varvarizam i ne bi trebalo da ima mjesta u ovom vijeku

Упад у основну школу и масовно убиство дјеце, родитеља и наставника не би требало да има мјеста у овом вијеку. Искрено, ја би их нуклеарком поравнао послије тога. Јесу борци за неку своју ствар, циљ, qрац-палац? Јесу? Па нек иду нек туку војску и полицију, јуначине (са црногорским нагласком).

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Nov 2013, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Džontra je napisao:

Ti i svako na ovom forumu neka se zapita da li se moze prikljuciti nekoj teroristickoj grupaciji a da mu rodbina ne sazna,moje misljenje da je takvih malo jako malo.Ako moj brat ode u teroriste i ja znam da cu placati ako on ubeki tamo nekog civila zbog nekih svojih uvjerenja ja bi ga prijavio odmah a vjerujem da su u ovoj Ruskoj ili bilo kojoj drugoj drzavi debela manjina oni koji to ne bi ucinili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]