rotor je napisao:
Druze, da meni neko trazi pare ja bih odmah sazvao press konferenciju i potopio tu budalu...tako da unija studenata samo laprda i palamudri pa evo i ti ne navodis ime i prezime tog reketasa već samo napamet eto taj neko...Kad ti navedeš tačno ime i prezime i ko to šta radi te

taj se stavi na stub srama on je onda gotov...
Prijatelj mi je rekao ime, ali sam ga odmah zaboravio jer teško pamtim imena, mogao bih ga nazvati i pitati za ime, ali nema potrebe zato što ja nisam direktan očevidac i svedok tih događaja pa neću ni da pominjem imena, a i ''postupak protiv njega'' je već gotov, kažem smenjen je sa mesta dekana i dodeljena su mu još dva profesora iz BG na katedru, kažem iz Beograda, jer ovde NEMA mikrobiologičara. I zato je on ''BOG'' mikrobiologije u R.Srpskoj i može da uradi šta mu padne na pamet i opet će ostati profesor, jer je ''nezamenjiv'' bar zasad. Sutra da ubije čoveka, dobio bi uslovnu tako d može i dalje predavati i vršiti mikrobiološke analize za ministarstvo.
A ako baš nekog interesuje ime dotičnog, pa samo pitajte nekog ko studira med. fkultet u BL i odmah će vam reći.
A ti DžoliFiš nisi svestan šta pričaš kad kažeš da narod bira korumpirane političare sa nacionalističkom retorikom i kad bude obrnuto birao neće biti korupcije. Niđe veze nemaju nacionalizam i korupcija! Misliš li da neka stranka i političari koji nisu nacionalisti nebi bili korumpirni???? Ako misliš, jako grešiš.
Jedino rešenje je da se digne ''kuka i motika'', a pre svega govnjiva motka.