banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 19:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2012, 10:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
spijo je napisao:
Jbt ima li išta da je zdravo u ovoj jebenoj državi.

Nema, bolestan narod, bolesna i država, ustvari ovakav narod i ne zaslužuje državu, čekajmo dan i nadajmo se da će germanima jednom pasti na pamet da nas koloniziraju.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa kada su na tim pozicijama bili neki dobri studenti, svaki od njih star kao kornjaca

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Они ће баш својим протестом искоренити непотизам и корупцију. Па њих нико не јебе ни 2 посто. Једини начин да се непотизам и корупција искорени је да народ другачије гласа на изборима. Али обзиром да се то неће дуго десити јер народ више воли нацију и национализам, а све националне странке су по природи корумпиране, онда ће корупција и непотизам остати још дуго времена и треба се помирити са тим.
Без промене у народу нема промене ни у друштву, кад ће људи то већ једном схватити. Никакви протести ту не помажу док год народ жели такву власт и своје жеље исказује на изборима. А народ исто размишља већ 20 година и размишљаће исто следећих 100 или ко зна колико година.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Dželi nije to tako ni jednostavno, evo npr. skratimo za glavu sve korumpirane profesore sociologije na fakultetima u RS, u periodu sveopšte neimaštine valja izdvajati veća sredstva za gostujuće profesore.

Zato mislim da država radije trpi, a druga bi stvar bila kada bi nekog kadra bilo na izvoz pa ih mijenjaš sve dok ne dođe neka poštenjačina.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Kakve veze imaju nacionalne stranke sa korupcijom i nepotizmom. :roll: Kao da ovo društvo nije patilo od istih bolesti u socijalizmu.I tad je bilo svega i svačega samo što se bolje živjelo pa se manje primjećivalo.Imali smo tad državu sa jasnim ciljem pa opet nije se moglo bez Golog otoka a sad nam je država ovakva kakva jest pa se kao fol zgražamo na davanje mita i korupciju.Zabole profesora neka stvar za državom i društvom,on ima zadan cilj sebi i svojoj porodici a ne državi.Jel me kontate. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
spijo je napisao:
Zabole profesora neka stvar za državom i društvom,on ima zadan cilj sebi i svojoj porodici a ne državi.

Bas tako, oni sebi pune džepove i svoje prohtjeve, bas ga zabole za narod i državu.Na kraju krajeve kad bi došla i neka druga vlast sve bi isti prof i dr mr ostali !

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 16:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
old fashion men je napisao:
spijo je napisao:
Jbt ima li išta da je zdravo u ovoj jebenoj državi.

Nema, bolestan narod, bolesna i država, ustvari ovakav narod i ne zaslužuje državu, čekajmo dan i nadajmo se da će germanima jednom pasti na pamet da nas koloniziraju.

Zadnjih par godina se nadam da će to učiniti Kinezi. Iskreno. Ali, kako biva, i oni pale odavde.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 18:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
krajo je napisao:
spijo je napisao:
Zabole profesora neka stvar za državom i društvom,on ima zadan cilj sebi i svojoj porodici a ne državi.

Bas tako, oni sebi pune džepove i svoje prohtjeve, bas ga zabole za narod i državu.Na kraju krajeve kad bi došla i neka druga vlast sve bi isti prof i dr mr ostali !

I da dođu neki novi profesori, neka nova vlast, mentalitet će ostati isti i nastaviće se krasti, liberali, demokrate, radikali, nebitno, jer su svi u suštini isti.

Na ATV-u prije nekih sat dva je gostovao neki lik iz Unije Studenata, baš je pričao o ovoj temi..

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Sve je to tako i bice dok je god ovakvo stanje ,jer svi ti profesori doktori su u sprezi sa vlascu i politicarima.
I oni sami cine vlast...vlast postavi nekoga na celo KC Paprikovac i on drpa pare za vlast koja ga je postavila i naravno sebe, a onda ti isti ga smijene kao nije dobro obavljao duznost...i tako svi tragovi jednostavo nestanu !

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Student insajder »loviće« korumpirane profesore

http://www.nezavisne.com/zivot-stil/obr ... 34874.html

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Baš me zanima da li će neki od studenata da izigrava Jana Palaha.Znači benzin , šibica i mali šou za prisutne.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
rotor je napisao:
Druze, da meni neko trazi pare ja bih odmah sazvao press konferenciju i potopio tu budalu...tako da unija studenata samo laprda i palamudri pa evo i ti ne navodis ime i prezime tog reketasa već samo napamet eto taj neko...Kad ti navedeš tačno ime i prezime i ko to šta radi te :evil3: taj se stavi na stub srama on je onda gotov...

Prijatelj mi je rekao ime, ali sam ga odmah zaboravio jer teško pamtim imena, mogao bih ga nazvati i pitati za ime, ali nema potrebe zato što ja nisam direktan očevidac i svedok tih događaja pa neću ni da pominjem imena, a i ''postupak protiv njega'' je već gotov, kažem smenjen je sa mesta dekana i dodeljena su mu još dva profesora iz BG na katedru, kažem iz Beograda, jer ovde NEMA mikrobiologičara. I zato je on ''BOG'' mikrobiologije u R.Srpskoj i može da uradi šta mu padne na pamet i opet će ostati profesor, jer je ''nezamenjiv'' bar zasad. Sutra da ubije čoveka, dobio bi uslovnu tako d može i dalje predavati i vršiti mikrobiološke analize za ministarstvo.
A ako baš nekog interesuje ime dotičnog, pa samo pitajte nekog ko studira med. fkultet u BL i odmah će vam reći.

A ti DžoliFiš nisi svestan šta pričaš kad kažeš da narod bira korumpirane političare sa nacionalističkom retorikom i kad bude obrnuto birao neće biti korupcije. Niđe veze nemaju nacionalizam i korupcija! Misliš li da neka stranka i političari koji nisu nacionalisti nebi bili korumpirni???? Ako misliš, jako grešiš.
Jedino rešenje je da se digne ''kuka i motika'', a pre svega govnjiva motka.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
WinstonWolfe je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam pročitao ni što prijete ni kome ali potpisujem Čerčilov kometar u startu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 07:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Nea tu srece, ovo drustvo je oduvijek bilo korumpirano, jer je stalno u nekom grcu, moranju, snalazenju. Hajducija je nacin zivota na ovom prostoru. Koliko sam ja mogao da zamijetim, najgori su oni sto nemaju blage veze, ali imaju vrlo izrazenu ambiciju, a takvih je 90% i na kraju imamo to sto imamo. Vrovacki mentalitet, i to sve sa paralom "uci sine, da ne moras raditi". Najbolje je stediti zivce, i baviti se samo svojim poslom, a ostale svakako ko jebe.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
dukicas je napisao:
rotor je napisao:
Druze, da meni neko trazi pare ja bih odmah sazvao press konferenciju i potopio tu budalu...tako da unija studenata samo laprda i palamudri pa evo i ti ne navodis ime i prezime tog reketasa već samo napamet eto taj neko...Kad ti navedeš tačno ime i prezime i ko to šta radi te :evil3: taj se stavi na stub srama on je onda gotov...

Prijatelj mi je rekao ime, ali sam ga odmah zaboravio jer teško pamtim imena, mogao bih ga nazvati i pitati za ime, ali nema potrebe zato što ja nisam direktan očevidac i svedok tih događaja pa neću ni da pominjem imena, a i ''postupak protiv njega'' je već gotov, kažem smenjen je sa mesta dekana i dodeljena su mu još dva profesora iz BG na katedru, kažem iz Beograda, jer ovde NEMA mikrobiologičara. I zato je on ''BOG'' mikrobiologije u R.Srpskoj i može da uradi šta mu padne na pamet i opet će ostati profesor, jer je ''nezamenjiv'' bar zasad. Sutra da ubije čoveka, dobio bi uslovnu tako d može i dalje predavati i vršiti mikrobiološke analize za ministarstvo.
A ako baš nekog interesuje ime dotičnog, pa samo pitajte nekog ko studira med. fkultet u BL i odmah će vam reći.

A ti DžoliFiš nisi svestan šta pričaš kad kažeš da narod bira korumpirane političare sa nacionalističkom retorikom i kad bude obrnuto birao neće biti korupcije. Niđe veze nemaju nacionalizam i korupcija! Misliš li da neka stranka i političari koji nisu nacionalisti nebi bili korumpirni???? Ako misliš, jako grešiš.
Jedino rešenje je da se digne ''kuka i motika'', a pre svega govnjiva motka.

Ja nikako ne kontam ovo:
Je l' ima mikrobiologija u Trebinju, ima li u S.Sarajevu, pa eto ima li i u Tuzli i muslimanskom Sarajevu?
Ima li u Zagrebu mozda?
JBT, pa koji q taj lik mora da ima monopol nad tim predmetom, ja bih radije placao duplo gostujuceg profesora samo da takvog NASEG lika otjeram vise s tog fakulteta... Valjda bi se time moglo nesto poruciti ostalima?
Mislim smijesno je reci da je neko BOG mikrobiologije u RS, kao da se oko nas proteze pustinja hiljadama kilometara na sve strane.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Sad ce neko "studente" da ucutka sa po 100 maraka i idemo dalje...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
dukicas je napisao:
jer ovde NEMA mikrobiologičara. I zato je on ''BOG'' mikrobiologije u R.Srpskoj i može da uradi šta mu padne na pamet i opet će ostati profesor, jer je ''nezamjenjiv'' bar zasad. Sutra da ubije čoveka, dobio bi uslovnu tako d može i dalje predavati i vršiti mikrobiološke analize za ministarstvo.

Cisto da demantujem da je nezamjenjiv procitaj sljedeci clanak: http://www.swot.ba/index.php?modul=vije ... 20&idv=547 > “Među onima koji čekaju posao nalaze se 42 magistra, sedam diplomiranih ekonomista i jedan doktor biolog-mikrobiolog”, rekao je Marčeta.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 02:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Pa moguće da ima, tu priču da je nezmenjiv mi je takođe ispričao taj moj prijatelj, valjda je njima tako objašnjeno da je nezamenjiv i da moraju da ga trpe i ćute. E sad da li je on sam o sebi raširio taj ''mit'' ili je uz nečiju pomoć ne znam. Možda je veći stučnjak od ostalih, pa radi za ministarstvo i tamo ima dobre veze i jaka leđa i to je dovoljno da bude ''nezamenjiv''.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
mislim da polako sazrijeva situacija za jednu сјечу бирократа...

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 14:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To što na birou ima još jedan doktor biolog-mikrobiolog ne znači da je on pogodan da bude predavač. Za dobrog nastavnika treba nešto više od diplome.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]