Citiraj:
A moj licni stav je sledeci - ko voli rat, dabogda mu u kuci bio svaki dan.
Шакал то је бар потпуно јасно ко га жели. А да ли ми сви остали против којих се исти жели водити од стране иницијатора,јасно и гласно Исламске заједнице БиХ требамо своју пасивност показати на начин "јебите нас,туците нас,кољите нас, ми нисмо и никад нећемо бит за рат"?
Први сам готов све изгубио у претходном (но о томе се не прича)и први сам да се све мирним путем ријеши. Међутим како ја да повратим повјерење у комшију,када ми је комшија оца убио? Када су комшије мог ђеда побиле 40 му у фамилији? КАКО? Оваквих случајева је много.
Како ја да вјерујем истом оном који док је у мом друштву ће причат нормално и поздрављат ме кад је сам на улици,а чим има друштванце правиће се да ме није видио и чуо? Како да ја трпим то што неко у мојој Републици пали званичне симболе? Како поднијети да неко с ким живим носи заставе армије која је клала и убијала?
Не хвала, нисам ја неко ко ће смарат с причом да му треба пушка ово оно,освета и таква срања,желим живјет мирно,али истовремено не желим рећи како ћу пустити да неко ради шта му се ћефне и кад му се ћефне. Неслога српског народа и јесте главни узрок свега што нам се дешава, а ми и даље спавамо и спавамо,не желећи себи признат да живимо с народом коме главни вјерски лидер поручује како је здраво убијати како треба убијати зарад стварања исламске републике. Доста је . ВОСТАНИ СРПСКА.