banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Mar 2011, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Zasto? Zato sto smo selo.. Kod nas i kad bude neki dobar koncert to bude poluprazno.. Eto kad smo vec kod Maidena bio je Paul Di Anno prije godinu+ dana u Hallu pa je prodano 120 karti?! Prvi pjevac Maidena, pjevao stvari koje neces cuti na njihovim koncertima u gradu gdje svaki drugi "metalac" "obozava" Maiden i proda se samo 120 karti a cijena bila 20km, smjesno.. Da dodje Maiden na stadion npr bilo bi vise ljudi vani sa dvolitrama nego sto bi ih uslo na koncert, eto zasto.. ;) Ko stvarno voli Maiden ili neku drugu grupu otici ce u Beograd, Split, Zagreb..

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 16:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2010, 19:36
MuskoBre je napisao:
Opet ja kazem, Aco Pejovic je izmislio vasionu za te vase drogere. Sta ja znam sta on tamo pjeva, mozda mi spominje mater, razne sotone, ko bi znao, djavolja je to rabota.

Pa ako su svi rockeri drogeri, onda su ostali alkosi. Kako možeš da sve trpaš u jedan koš kad si tako neupućen, a bogami i neobrazovan. Kurseva engleskog jezika ima na sve strane, osim za one koji su totalno zatucani i znaju samo za pjesme rodnog kraja.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Najbliže gdje Iron Maiden dolazi ove godine je Nickelsdorf, Austrija (Nova Rock Festival 12-13. juni) i Atina, Grčka (Sonisphere Festival 17. Juni). U Italiju, Milano, 6. jula dolaze Big 4 (Metallica, Megadeth, Slayer i Anthrax). Ko voli (i ima para) nek izvoli.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bio je Maiden dovoljno puta u blizini da se moze otici ko ih stvarno voli, 2003 Zagreb, 2007 Beograd, 2008 Split i 2009 opet Beograd, tako da ko stvarno voli bend vidio ih je barem jednom..
Al bilo bi fino otici u Milano 6. jula :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Big 4 najavljuju još koncerata, mada su za sada sigurni samo u Milanu, Gelzenkirhenu i Geteborgu. Vidio sam negdje da su imali koncert prošle godine u Sofiji, pa ću to večeras da pogledam.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nije nikakav problem što je BiH vukojebina, bendu da se ponudi novac i uslovi koje zahtjevaju, naravno da će doći, taman da bombe lete okolo. Druga je stvar bi li se takav događaj isplatilo raditi ovde.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2011, 19:53 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2010, 19:36
Mislim da bi vrijedilo pokušati da ih neko dovede. Nema gdje nisu bili, ali ovdje nisu. Nema veze naš mentalitet, jer bi na taj koncert došli ljudi sa cijelog Balkana. Bio sam u Splitu 2008. i pola ljudi su bili stranci.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2011, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne znam gdje si vidio tih pola stranaca? :) Bio sam i ja i max 10% ljudi je su bili stranci, ako i toliko.. Citav dan se zajebavao po Splitu i od hiljade ljudi koje sam sreo/prosao pored njih nisam ni jednom cuo da neko prica engleski ili neki drugi strani jezik.. A kad bi u BL bio koncert Maidena iz same BL bi doslo 500-1000 ljudi i zavisili bi od ljudi iz drugih gradova da dodju i napune stadion ili gdje vec bi bio koncert.. Seljacki mentalitet i to je to, pola njih bi radije sjelo negdje blizu koncerta sa dvolitrom nego uslo na koncert, iako "obozavaju" taj bend.. ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2011, 15:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
http://www.glassrpske.com/vijest/19/muz ... VIDEO.html

Nisam neki ljubitelj apocalyptice ali nek se nesto desava ...

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2011, 07:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Bila sam na koncertu Lenny-ja.. Tuga,, cemer i jad.
Ali je on, kao sto je vec neko rekao, bio pravi profesionalac i odsvirao savrseno svaki ton..

Mislim da se nijedna organizatorska kuca nece upustiti u organizaciju koncerta velikog benda, jer je to u nasoj sredini pravi rizik..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 30 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]