banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Rusilacki pohod
PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
Vuk mi rece da je Croata bila polupana, ispred ferhadije je stajalo 10ak policajaca...

Polupan je i Kraš i Varteks......Joj gdje je ona nekadašnja milicija....Da im zivizne po koju vaspitnu....Kad su prije rata opljačkali SDK,čini mi se,policija ih ukoka,godinama nikome nije padalo na pamet da ponovi isto....A pored ove policije sada skoro da možeš raditi šta hoćeš...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
ozna je napisao:
Moralo se desiti posle onog komentatora sa muslimanske BHTV koji je citavu utakmicu provocirao,navijao za australce a svaka druga rijec mu je bila nasi istocni susjedi,dokle trpiti ovaj muslimanski teror,pogasili su nam HTV i RTS,silom nas tjeraju da gledamo BHTV i slusamo provokacije

WOW...kad vidim ovakve komentare pitam se koliko su izgubljeni i ispranog mozga ljudi u ovoj zemlji...wow.

1) Gledao sam utakmicu i razmisljao kako komentator stavise navija za Srbiju - i nije mi smetalo jer su mi draze komsije od kengurasa u svakom slucaju, tako da fakat ne znam o cemu ti pricas.

2) To sto tvoj isprani mozak ne moze pojmiti da za 2 od 3 naroda ove zemlje Srbije jeste KOMSIJSKA DRZAVA (a ne NASA, dakle) - to je tvoj problem i nedostatak zdravog razuma. Sta je trebao komentator raditi - govoriti "nasa Srbija"?? Srbija je druga drzava, pomiri se s tim. To sto je veliki broj Srba iz RS smatra "svojom" - nema nikakvih problema, ali druga 2 naroda je nikad nece smatrati "svojom" a BHT je javni emiter...Dakle...za takve kao ti je Corsovica i RTRS - pa neka svojata Srbiju koliko hoce...za nas ostale to je samo komsijska drzava, kao i HR, CG....sto prije to shvatis bolje za tebe, a i nas ostale koji sa takvim likovima moramo zivjeti u ovoj sjebanoj drzavi (a ovo ti bosnjak govori, sto je najcrnje).

Jbt ne mozes ne ici off topic kad ti 3 od 4 komentara povuku zivac jer nemaju veze s vezom (a pogotovo sa temom). Nije sto je u pitanju Dzamija - krajnje je vrijeme da policija ovih entiteta pocne raditi svoj posao po pitanju huligana...bez obzira o kojoj "strani" se radi. To se fakat vise ne moze podnijeti.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Pa dobro ljudi, šta ćemo sa srbima kad toliko ne valjalju? Istrijebite nas, uništite, otrujte, pobacajte bombe na Čikago, ne znam, nemam pojma...

Jel ima neko neko pametno rješenje? Šta uraditi sa srbima vandalima? Cijeli jedan narod je obilježen kao vandalski i nemojte to trpiti zaboga. Dosta priče i traženja dokaza da je to tako. Tako je. Najgori smo. Ili svako sebi, ili nas iskorijenite.

Poslednji put menjao 800 dana 25 Jun 2010, 14:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Flavoure-Flave je napisao:
Covjek je napisao da je zajebancija. Jesi li procitao?

Ko je to napisao, rekao bih da je u svakoj sali pola istine.

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
U postu nisam nista i nokoga osudio zato sto nisam znao da se bilo sta od navedenog i desilo.

Znaci mislio si da je sve to izmisljeno od zlih medija?

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Cuj "provokacija" sto komentator javnog emitera JEDNE DRZAVE naziva DRUGU DRZAVU "susjednom"... :mad:

Ljudska ignorancija i zaludjenost na balkanu fakat nemaju granica. Samo mi skoci pritisak...odoh na ljepsu temu :-?

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
goci master je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:
Covjek je napisao da je zajebancija. Jesi li procitao?

Ko je to napisao, rekao bih da je u svakoj sali pola istine.

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
U postu nisam nista i nokoga osudio zato sto nisam znao da se bilo sta od navedenog i desilo.

Znaci mislio si da je sve to izmisljeno od zlih medija?

DA!!! JA priznam kad pogrijesim. Na kraju se ispostavilo da nije izmisljotina...ali da je jaaako preuvelicano.
Po meni je opasnija ta jedna budala sa perom u ruci nego ovih par sa kamenjem.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2010, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
nidje veze od rusilackog pohoda...ja sam bio na parkingu kod kastela oplakivao poraz uz pivce, kad je grupica(vjerovatno klinaca) poletila na ferhadiju.murija je odma opkolila ferhadiju i ganjala te likove,izgleda da su ocekivali da ce se to desiti pa je brzo reagovala......samo ne razumjem kako funkcionise mozak tim ljudima...moja reprezentacija nije imala srece masila je ciste suteve....ko je kriv aha stara dzamija u centru grada?????

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2010, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
alkibijad je napisao:
nidje veze od rusilackog pohoda...ja sam bio na parkingu kod kastela oplakivao poraz uz pivce, kad je grupica(vjerovatno klinaca) poletila na ferhadiju.murija je odma opkolila ferhadiju i ganjala te likove,izgleda da su ocekivali da ce se to desiti pa je brzo reagovala......samo ne razumjem kako funkcionise mozak tim ljudima...moja reprezentacija nije imala srece masila je ciste suteve....ko je kriv aha stara dzamija u centru grada?????

Tvoja repka i stara dzamija, respekt za rjeci... Volio bi da si rekao tvoja repka i nasa dzamija ali ipak imas moj respekt... Sve najbolje

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 09:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Banjalucani, dadnite malo vise sebe u odbrani Vaseg grada protiv bagre,vandala i nacionalista. Mislim da Vi to mozete.
Moram reci Aleksandru da " s vremena na vrijeme" polupana stakla na pravoslavnoj crkvi u SA ne bi trebao biti opravdanje za ovakve vandalske
postupke u BL. Pravoslavna crkva u SA stoji vjekovima i ubijedjen sam da ce tamo ostati vjekovima. Ona je dio Sarajlija, u suprotnom ne bi bila tamo. Da ne bih bio krivo shvacen ili neshvacen, mislim da objavu "rata" bagri, vandalima i nacionalistima treba pokrenuti na citavoj teritoriji RS,FBiH i Bosne i Hercegovine! Kako je kome lakse.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 15:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Nazalost ovo je postala tradicija. Nakon svakoga sportskoga uspjeha ili neuspjeha susjednje nam drzave, dzamije, mezarja itd bivaju kamenovna itd. Zalosno je da nakon 18 god od rusenja je svih banjaluckih dzamija, policija 24sta cuva obnovljene dzamije ali ipak nisu u stanju da sprece reterdirane huligane da svoje zivotne frustracije ljece na vjerskim objektima.

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2010, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Banjalucki_Behar je napisao:
Nazalost ovo je postala tradicija. Nakon svakoga sportskoga uspjeha ili neuspjeha susjednje nam drzave, dzamije, mezarja itd bivaju kamenovna itd. Zalosno je da nakon 18 god od rusenja je svih banjaluckih dzamija, policija 24sta cuva obnovljene dzamije ali ipak nisu u stanju da sprece reterdirane huligane da svoje zivotne frustracije ljece na vjerskim objektima.

Zalosno je sto ovoga ima i na drugoj strani ali vazno je da se spominje samo BL koliko znam pijani momci napadaju povratnike po federaciji i petkom i subotom kad se ide iz grada ruse se groblja pljackaju crkve ali nema veze kod vas toga nema vazno je da ima u BL.

Ali kad malo razmislim bolje i kamen u sajbu nego autobombom na policiju :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Mene vise nista ne moze od danasnje omladine iznenaditi...takav mentalni sklop nikada nisam mogao shvatiti...

zbog takvih idiota, drugi dobijaju priliku pljuvati po gradu...a normalni ljudi stiditi se sta im se desava u gradu...

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Dobro dogadjaj je za svaku osudu, ali je za osudu i medijski mrak i cinjenica da se ovo ni na jednom mediju u RS se nije moglo cuti niti procitati, dakle da nije novina iz federacije konkretno Avaza ovo bi ispalo da se nije ni dogodilo, toliko o objektivnom medijskom izvjestavanju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2010, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Nek smo mi vazda krivi,mi samo rusimo,palimo napadamo,pa jos hvala Bogu to sve burno poprate federalni mediji,a sto se tice desavanja u bl pa malo se djeca okurcila,policija sprijecila i sta sada...bilo proslo,bice opet...
A za ove sto pricaju kako se to nije popratilo u medijima,pa jel iko od fderalnih medija pisao da je uranak pred Bozic obezbedjivlo tri ili cetiri interventna voda policije,u po' multietnickog sarajeva??? Ajte ljudi malo smirite strasti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]