muT@_6€kpuJ@ je napisao:
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Da su ga dali na upravljanje peMziJonerima

mislim da bi tada bilo više zanimljivijih dešavanja tamo

Nadam se da na kraju neces ispasti u pravu

Pa, za sada jesam u pravu.
Jednostavno, koliko vidim, sada dešavanja u Domu uglavnom organizuju drugi i to razne organizacije, NVO...a ne oni koji bi to trebali i koji za to dobijaju pare!
Dakle, postavlja se pitanje zašto je uopšte Dom omladine dodijeljen tom Omladinskom savjetu na upravljanje?
Mogli su gradski oci zaposliti jednu osobu koja bi bila koordinator i određivala datume i raspored dešavanja u Domu

Kad već ima zainteresovanih da tamo nešto organizuju...
Još neko pominje samo organizovanje održivih manifestacija.
Realno, to je nemoguće jer je namjena tog objekta drugačija.
Ali, u Domu se mogu organizovati komercijalne aktivnosti (koncerti, bla, bla), čijom zaradom bi se finansiralo odrtžavanje nekomercijalnih, ali potrebnih dešavanja (npr. izložbe mladih i samoukih slikara itd.).
Ali, kao što rekoh u svom prethodnom postu...
Pa pocinje se od malih stvari. Evo npr. koliko ja znam stoni tenis je 5km sat po ovim dvoranicama gdje se rekreativno igra stoni tenis.
A primjetio sam da imaju tamo bar jedan sto?
Fino, onda uzmu 2km po satu i time su bar u plusu sto se tice pokrivanja troskova loptica, nije samoodrzivost, ali je pocetak.
Ima toga na tone, ideja razradjenih od strane omladinskih centara u svijetu, samo treba sjesti i osmisliti jedan godisnji plan aktivnosti... za sad, ja mislim da su oni daleko i od toga da sve stave na papir... Osim naravno kad treba, po pravilu bahato, potrositi vec na tanjiru dobijena sredstva.