banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 17:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Голф у БЛ
PostPoslato: 06 Feb 2010, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Vuk_samotnjak je napisao:
Sve ja tebe druze razumijem ali da grad daje moje i tvoje milione nekome ko vec ima milione to nikako nemogu da podrzim vise bi bio sretan kad bi grad na svakom cosku napravio kosarkaski teren ili teren za mali fudbal pa da imamo gdje igrati i ubijati vrijeme teren za golf necemo vidjeti ni ti ni ja.
Problem je sto bogatasi traze jos a sirotinji se ne da nista kad su tako hrabro rekli da su skupili 3.5 miliona nek skupe i ostalo pa nek se igraju golafa nek iskopaju i jezero pa nek jedre boli me patka ali od svojih para a ne od gradskih.
Hocu i ja da mi neko napravi ponovo "Mali Borcev" ali mauna stace ti Mali Borcev kad tamo moze biti zgrada koja se pravi vec 10 a nece biti zavrseni za 10godina.

U svakom slucaju sam siguran da se slazemo da je potrebna reorganizacija i da se vidi sta su prioriteti, sta su sanse za zaradu, sta je potrebno obicnom covjeku, i sto je najbitnije - skresati budzet tamo gdje pare odlaze u nepovrat.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2010, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Отишли сте безвезе у неку беспотребну полемику. Још једном прочитајте уводни текст (комплетан на линку).

Људи су основали клуб. Фино. Скупили 3 и по милиона КМ. Супер.
Не траже да им град или Република поклони земљиште, они хоће да га купе. Не траже новчану помоћ од града или Републике, имају лову. Траже разумјевање, јер им треба 35 хектара. То могу наћи на Мањачи, они траже Залужане. Само то хоће.

Зашто сам отворио тему?
Због демагошке приче уваженог Бијелића. Као, бићемо урбани ако будемо имали голф терен, шупљак.
И ове демагошке приче да голф није спорт богатих. Сиротиња нађе било какву лопту и неку иоле равну површину, стави 4 камена као стативе и игра фудбал. За голф требаш платити чланарину, купити опрему, обући се адекватно.
Ево цијена у голф клубу Загреб: http://www.gczagreb.hr/gczagreb/Oprema.aspx
Дакле, голф сет Mega Bear је око 1200 КМ, ту су цијене и других ђиђа-миђа. За цијене облачење видите у Лакоста шопу. 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2010, 02:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
golf i ove nase seljacine sto glume neku gospodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nidje veze. a dobice oni 3,5 miliona KM prije nego sto ova djeca sto pjesace do skole po nekoliko kilometara polovan kombi. i bice golf teren, a sto je najgore, svi sad pljuju a kad se otvori, neces moci doci na red.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2010, 02:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
WinstonWolfe je napisao:
golf i ove nase seljacine sto glume neku gospodu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nidje veze. a dobice oni 3,5 miliona KM prije nego sto ova djeca sto pjesace do skole po nekoliko kilometara polovan kombi. i bice golf teren, a sto je najgore, svi sad pljuju a kad se otvori, neces moci doci na red.

Ne slazem se. Seljacine bi se nalozile i to bi bilo kratkog daha. Kao i za skijanje; sjecam se da je bila pomama za skijanjem prije par godina, pa se to sad smirilo i sleglo na one koje to zaista interesuje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]