banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jan 2010, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
ajkula je napisao:
Smiri se dijete. Nije svako ko vidi pravu situaciju poturica i neprijatelj :roll:

није ствар у правој ситуацији..
ствар је да си се ти попљувала сад на све људе који су дали свој живот за ову Републику Српску..
из поштовања према њима могли сте се суздржави оваквих коментара.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 14:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2009, 15:41
ajkula je napisao:
Smiri se dijete. Nije svako ko vidi pravu situaciju poturica i neprijatelj :roll:

Najbitnija je sloboda,kad mozes mirno nocu zaspati ,slaviti slavu,setati gradom a ne strahujes da ce te neko opaliti letvom po glavi itd ........takve ko sto si ti trebalo bi odvesti da koji dan prozive u Sarajevu ili Pristini onda bi shvatila da je RS raj na zemlji SLOBODA JE ZLATNA ostalo su sitnice ali sta se ti brines za nasu RS kad si i onako gastabajterka pobjeglica

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
:lol:

Otisla jer od mita i podmicivanja nisam mogla naci posao u svojoj struci i to poslije odredjenog vremenskog perioda u kom' sam radila za tu istu Republiku, bez dinara naknade, u sve tri smjene. A sta se vi doprinijeli, djeci moji :) Ja vojnu knjizicu imam a da vidim gdje su vase :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
ajkula je napisao:
Nije danas tema kriminal,korupcija... Naravno da toga ima i previše ali ima ga i u federaciji,Srbiji,Hrvatskoj,italiji... pa kad im je dan države ne spominju to.Ako je i tebi danas praznik želim ti sve najbolje a ako nije pozdrav

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Dec 2009, 14:46
Vi zaista niste normalni.
Za dan kada je rođendan i slava našoj Republici Srpskoj vi se svađate kao klinje od 10 godina.
Idite fino negdje drugdje pa sa praznite i vrijeđajte, šta ste ovdje došli koji q

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
FireKeyboard je napisao:
Vi zaista niste normalni.
Za dan kada je rođendan i slava našoj Republici Srpskoj vi se svađate kao klinje od 10 godina.
Idite fino negdje drugdje pa sa praznite i vrijeđajte, šta ste ovdje došli koji q
Pa vidiš da je došao da provocira :angry4:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Srećan dan Republike.

Sad smo kao punoletni, nadam se i pametniji....

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
ajkula je napisao:
:lol:

Otisla jer od mita i podmicivanja nisam mogla naci posao u svojoj struci i to poslije odredjenog vremenskog perioda u kom' sam radila za tu istu Republiku, bez dinara naknade, u sve tri smjene. A sta se vi doprinijeli, djeci moji :) Ja vojnu knjizicu imam a da vidim gdje su vase :D

Svako ima svoje razloge zasto voli Republiku i zasto zele da se ona odrzi, kakva god bila.

Neki jer su im clanovi familije i roditelji zivot dali za taj komadic zemlje, neki jer su dosli ovamo bezeci ispred necijeg noza i osecaju se sigurnije tu nego bilo gde drugde.
Ljudi iz Krajine, koji su dosli ovamo a i dalje zive za tu Krajinu i sanjaju je, obilaze svoje kuce i vinograde koji su im vraceni ali nece se vratiti tamo, jer znaju da tamo nikada vise nece biti kao sto je bilo...

Rat koji je bio, promenio je i moj zivot i zivote vecine ljudi. To nikada nece moci da se popravi, da se zaboravi. Ta borba za nesto sto ce se zvati Republika Srpska i gde ce narod moci da slobodno da zivi i krsti se na ulici kad cuje zvona sa crkve, a ne da posle svega slusam hodzu, opet!
I zamalo da se pokacim sa nekim deckom nedavno u HR, kad mi je poceo pijano prolupavati o Miloradu i kako on oce da razdvoji Bosnu. Lepo sam mu objasnila sta meni znaci ta Republika Srpska, kao i svima onima u Srbiji kad pitaju 'kako se zivi u Bosni?'

Zato, zivela Republika Srpska, kako to kaze nasa Rujka. Sad ce ona doci da nam cestita. :)

P.S. Da se razumemo, postujem sve ljude, ali svakom svacije.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
polako ljudi, sta se lozite, cemu ove teske rijeci?! ljubi bliznjeg svog... :D

cinjenica je sve sto je ajkula napisala, ali je isto tako cinjenica srpska egzistira vec 18 godina i egzistirace dok ima jedan istinski patriota!!!
jako tesko se zivi, tesko je naci posao, svi znamo kako se dolazi do poslova danas, i znamo jako dobro ko su ljudi na vlasti i ko su ljudi koji okruzuju ljude na vlasti, istini za volju ovi drugi su mnogo gori, 60% nezadovoljstva oni izazivaju svojim bahatim ponasanjima, a sve su to oni isti koji su nas vodili u ratu, samo promijenili knjizice...vjerujem da jednoga dana kada sudstvo proradi da ce stvari biti mnogo bolje, proces gradnje drzave je trajan, to se ne moze izgraditi za 18godina, ali i pored pljacke naroda dosta se uradilo i dosta izgradilo! meni je draza cinjenica da je srpska cementirana u glavama muslimana i hrvata i povratka u unitarnu bosnu nema! morace se uraditi popis pa ce onda na djelo izaci sve, broj zrtava i neka srednja istina sa svih strana.

dao bog, zivjece srpska jos mnogo godina :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Samo jos ovo pa da zavrsim sa ovom temom.

Citiraj:
Neki jer su im clanovi familije i roditelji zivot dali za taj komadic zemlje, neki jer su dosli ovamo bezeci ispred necijeg noza i osecaju se sigurnije tu nego bilo gde drugde.

Moj otac, koji je od prvoga do zadnjeg dana proveo na ratistu je docekao da ga u njegovom gradu, u njegovoj Republici osakate njegovi ljudi i sada je invalid. I dalje pricamo o sigurnosti? :angry3: Vise nam ne pjeva hodza ali nam lete auta u vazduh. Samo vi pricajte o slobodi i lazite sami sebe a vlast sve deblja i kriminal sve veci.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
DimitrijeLjotic je napisao:
jellyfish je napisao:
ajkula je napisao:
18 dugih godina mita i korupcije. Srecno vam bilo vladari :)

Slozio bih se sa ovim, to je njihov praznik, dok ce narodni praznik biti onaj kad se poboljsaju uslovi za narod. Zato cestitke onima kojima je ta republika donijela prosperitet.

za tebe i sve ostale poturcenjake na forumu

Zivjela Republika nasa Srpska
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g2JhnEVc1bg[/youtube]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
ajkula sve je tacno za kriminal i korupciju, ali tvoj otac je bio usputna zrtva, pogresno mjesto u pogresno vrijeme!!! nije njega niko namjerno htio da ubije, a ako ces istini za volju zna se i ko je pokusao da ubije tvog oca i ko je ubio onog covjeka, i ko zataskava istragu! ali doci ce i to na red, ako ne dozivi tvoj otac pravdu, dozivjeces ti, tvoje dijete, zlocin nikada ne prodje ne otkriven i ne kaznjen!!! jesi pomislila da je negdje ucinio neku dobru stvar, jer prezivjeti onakvu eksploziju ne moze svako. tvoj bol je nemjerljiv i samo ti ga mozes osjetiti, ali to nije razlog da je kriva cijela srpska :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
ajkula je napisao:
Samo jos ovo pa da zavrsim sa ovom temom.

Citiraj:

Moj otac, koji je od prvoga do zadnjeg dana proveo na ratistu je docekao da ga u njegovom gradu, u njegovoj Republici osakate njegovi ljudi i sada je invalid. Samo vi pricajte o slobodi i lazite sami sebe a vlast sve deblja i kriminal sve veci.

Ja tebe shvatam u potpunosti, ali takve stvari se dogadjaju svuda, u Beogradu, Zagrebu, Rimu, Parizu.
Kriminala, korupcije, nepravde ima i vise u razvijenijim i uredjenim drzavama, samo je to svedeno na kulturan nivo.
Citiraj:
I dalje pricamo o sigurnosti? :angry3: Vise nam ne pjeva hodza ali nam lete auta u vazduh.

Nisam ni rekla da je ovde sigurno u tom smislu, zato sam i napisala 'kakva god ona bila', vec 'sigurnosti' na nacionalnom nivou. Realno je da ces se lepse osecati na Bozic ako zivis u BL, nego u Sarajevu. Lepse ces se i osecati ako gledas RTRS, nego FTV.
Ovde je opisan odnos RS-FBiH, ne RS-ostatak sveta.

Cinjenica je da se jedan Srbin koji je proziveo rat, u pravom smislu te reci, bolje oseca ovde nego u Sarajevu. Jedan, koji je kao dete bezao ispred granata i pozara od srpskih kuca u plamenu.
Jedan od onih koji radi u Sarajevu, a ne sme da se javi i ne moze dete upisati u vrtic ili skolu nigde, osim na Ilidzi.

A sta je, konkretno, 'nama nasa borba dala...', ne ponovilo se, samo cu to reci.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 18:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2009, 13:36
Srecno punoljetstvo nasoj Republici Srpskoj, a njenim gradjanima zelim da je vole, a strancima da je ne ukinu 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ja izbjegavam ovakve teme, jer koliko se poznajem znam da cu se zakaciti sa nekim :D Slazem se sa Hugolinom
A "mojoj" Srpskoj Republici cestitam rodjendan i skidam kapu na svemu sto je pretrpila do sada i sto je ipak opstala, i nadam se sve jaca.. drago mi je da je moj narod izborio opstanak na ovom ludom Balkanu i da mozemo da zivimo u slobodi (koliko je moguce kad ti je blizak "susjed" cesto najveci dusmanin, sto se pokazalo vise puta na nasim prostorima) i da imamo svoj komadic zemlje na ovoj velikoj planeti, a da nije sve idealno i ruzicasto (sto skoro nigdje nije) to je svakome jasno ali to nije sada tema
Ja svoje volim i branim a tudje postujem, ako je postovanje obostrano

Ajkula to sto se tvome ocu desilo je tragicno, ali nazalost bila je takva sudbina i iskreno mi je zao zbog toga ali mislim ipak da nema nista sa temom, i kao sto rece budjav lebac nije kriva citava Rep.Srpska i srpski narod..

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
A sta je, konkretno, 'nama nasa borba dala...', ne ponovilo se, samo cu to reci.

To je njima nasa borba dala! :lol:
Smirite tenzije, spustite loptu...samo opusteno! :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2009, 18:22
Срећан Рођендан драга моjа Република Српска!!!
Желим вам богатства, срећу и слободу!

Slika

Моја омиљена
http://www.youtube.com/watch?v=OMSEuUPM ... re=related

П.С. И желим вам сунчан дан када је одржан референдум о независности!
Живео Додик! Живела Република Српска!

Не бој се непријатеља - у најгорем случају те могу убити. Не бој се пријатеља - у најгорем случају те могу издати. Бој се равнодушних - они нити убијају нити издају, али само уз њихову прећутну сагласност на земљи постоји издајство и убиство

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Srecan vam Dan Republike!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bEdVyh8mGIY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WTULidJvsro[/youtube]
:D :D :D :D :D :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2010, 20:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da u ovoj Bosni i Hercegovini nema Republike Srpske da li bi bilo manje kriminala i mitologije sa kojom se suocavamo svaki dan? Znajuci sve ovdasnje narode i narodnosti, cisto sumnjam :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]