stalle je napisao:
A zasto ti tuzlak mislis da Svicaska nema nikakvih problema???
Uostalom, mi se samo brojimo kao stanovnici te Bosne (cuj, pa bukvalno se i ne brojimo... tek cemo se brojati

), a srcem smo stanovnici Republike Srpske!!!
Švica ima najmanje problema, najbogatiji i najzadovoljniji ljudi, a uzeo sam je za primjer je apsolutno slična Bosni, žive 3 naroda koji se bolan međusonbo i ne razumiju, a ne pada im na pamet da se "ukidaju, otcjepljuju..."
stalle je napisao:
I kad smo vec kod toga, zasto ti kao musliman (mrzi me reci Boshnjak) podcjenjujes drugi dio drage vam drzave, tj Hercegovinu??? Mislim, samo Bosnu prozivas!
nisam ni musliman, ni bošnjak nego
BOSANAC (nacionalnost) ateista
a za BOSNU si u pravu, ne priznajem hercegovinu, jer je vještački dodata u 19.vijeku od strane austo-ugarske, da bi još tad što više BOSNU izdijelili
nikad prije taj "dodatak" nije bio
bila je SAMO Bosanska kraljevina, Bosanski pašaluk
što Hrvatskoj nisu dodali dalmaciju pa da se zove HRVATSKA I DALMACIJA
ili Srbiji nisu dodali Vosjvodinu pa nek se zove SRBIJA I VOJVODINA
stalle je napisao:
I jos nesto- zasto generalizujes stvar?
Pise u naslovu teme "kako razmisljaju tuzlaci"..
Znaci li to da oni Tuzlaci koji ne vise na forumu, ne ostavljaju komentare itd, uopste ne razmisljaju, ili se njihovo razmisljanje ne uvazava??? Ili ste vi forumashi, kao takvi, proglaseni za osobe kojima je zadatak da u ime Tuzlaka iznosite RAZMISLJANJA u javnost? Ono, napravi se javno mjenje, ispita svako svoj kvart- pa procentalno objavljuje na forumu?
Iiiiiiiiiiiii, da se jos malko uhvatim za naslov teme..
Kod vas na forumu pise iskljucivo tuzlanska raja? Nema nikog ko je iz Kaknja (ako ti se ne gadi), Vakufa ili Banovica????
Kako svrstavas njihova "razmisljanja" koja iznose na vasem forumu?? Regionalno NEMRE

previše bukvalizuješ stvari
kad sam rekao tuzlaci više sam mislio na članove foruma(koji mogu biti odakle god, a ipak ih je najviše iz TZ) a ne kao na stanovnike Tz