medi je napisao:
@vim:
Ајде молим те врати се на тему везану за зграду владе у којој сам одговорио на твој сличан пост и између осталог прокоментарисао то да влада не гради фабрике и не обезбјеђује радна мјеста зато што јој то није улога. Или ако хоћеш да ти опет ископирам и овдје?! Нису људи против твог коментара зато што су уз власт, већ зато што твој коментар нема смисла. Ако већ критикујеш власт критикуј ју са рационалним аргументима, а не са демагошким причама типа: "они реконструишу путеве, а народ нема шта да једе". Твој коментар је прије критика на рачун капитализма и демократије а не на рачун владе ...
to sam mu i ja rekla na jednoj drugoj temi, da vrti svoju priču ukrug, da nema soldinih argumenta, da je neubjedljiv. a on mi je odgovorio "nisam ja ovdje da ikog ubjeđujem i u šta"
e pa dragi moj vime, tako je to u forumskim diskusijama, sve se svodi na kvalitetne replike pune ubjedljivih argumenata.. ako toga nemaš- možeš samo ispasti smiješan. ubjedljiv ili smiješan. treće alternative nema u ovoj vrsti diskusija.