banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 22:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 00:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
><

Poslednji put menjao .Cave. dana 03 Mar 2008, 01:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 00:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Pero_Bombas je napisao:
superhik je napisao:
Ma ova prica nema veze s vezom. Em djeca lazu, em ekstazija NEMA!!

Vec par godina se po medijima vrti ta prica, a mene samo zanima kome to ide u korist. Prvo laprdaju da je eks 2 KM..sto nema veze s istinom..a drugo, da se moze kupiti na svakom koraku..sto opet nije tacno.

Ne bi mi vjerovao koliko je to mozda istina. Konkretno, za Prijedor ne znam, ali recimo, za Novi Grad, 95% sam siguran da je istina. A na ljeto idem da se uvjerim svojim ocima...
Nije ovo nikakva prozivka, dvije najbolje drugarice su mi iz Novog, i jednostavno, covjek ne moze da povjeruje koliko se moze naci 'svasta' na svakom koraku.
I da, te dvije nisu neke 'svetice' koje to pricaju sa daljine, jednostavno, pricaju iz iskustva... :)

U pravu si..ne znam kakva je situacija u NG ili PD, ali sam prilicno siguran za BL.
Ipak, treba razlikovati sta znaci kad neko u grad donese 100-200 X-ova, a sta kad grad dobije svoju masinu. Istina je da je u BL nekad postojala ta masina, ali nekada davno...to je bilo i vrijeme kad je i dopa bilo na svakom koraku..kad je Borik glavama placao 8) ...to je jednostavno bio period beznadja poslije rata.

Banjaluka odavno nije u toj prici...i tako treba da ostane. Bar dok ne postane milionski grad! :D

Eto ti iz iskustva...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2007, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Smooth... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 13:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Evo da malo vise saznate o drogama
http://www.vutra.org

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 14:02 
Joj lika...sta ima da se ne zna o drogama!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
tako je to kad se nema para za koku :lol:

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 08 Jun 2007, 20:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
Jeste....situacija je alarmantna po pitanju narkotika kod nas...za Prijedor je opste poznato da su mozda i br. 1 kada su polomljeni umovi u pitanju,nista novo....neko je spomenuo tzv."alternativnu masu"...da,i ona jeste najvise podlozna uticaju narkotika...droga je danas prisutna svuda pa i po seoskim folkotekama...nije prase dzaba otpjevalo pjesmu "celo selo smrce belo"...jbt,umiru nam mladi od overdose-a....nedavno mi je komsija otisao u vjecna lovista,uzrok:heroin...nije proslo par mjeseci i rodica mu skocila sa ne znam kog sprata zgrade u Doboju,takodjer heroin...u oba slucaja djeca imucnih roditelja(djeca nisu znala sta ce od dobrote,reklo bi se.)
Sve ce biti gore i gore po tom pitanju...dilera na sve strane....a ti isti dileri rade za malo krupnije ribe koje su u sprezi sa vlastima....dakle,oprez!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Citiraj:
u oba slucaja djeca imucnih roditelja

i ja znam slucaj ...

hm, sta reci.. ljubav roditeljska

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2007, 22:05 
Citiraj:
nije proslo par mjeseci i rodica mu skocila sa ne znam kog sprata zgrade u Doboju,takodjer heroin.

Bio sam 100-njak metara od zgrade kada se desilo to!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 16:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Ovo za Prijedor nije daleko od istine. Jedan drug je odatle, zbrisao sad za NS i po njegovim pricama Prijedor je postao dzanki siti, Zenica v2.0 i raja se dijeli na dvije grupe: dzankije i ostale. Sivilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2007, 20:28 
Ma zalost....na zalost nema nista sto moze da ih odvoji od droge, ali ipak se nadam da ce toj djeci kad-tad dotji iz dupeta u glavu.....da skontaju da je droga zlo.,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jun 2007, 13:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Slika

Vrh

Tema posta: Re: ...
PostPoslato: 11 Jun 2007, 01:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Franzzz je napisao:
Jeste....situacija je alarmantna po pitanju narkotika kod nas...za Prijedor je opste poznato da su mozda i br. 1 kada su polomljeni umovi u pitanju,nista novo....neko je spomenuo tzv."alternativnu masu"...da,i ona jeste najvise podlozna uticaju narkotika...droga je danas prisutna svuda pa i po seoskim folkotekama...nije prase dzaba otpjevalo pjesmu "celo selo smrce belo"...jbt,umiru nam mladi od overdose-a....nedavno mi je komsija otisao u vjecna lovista,uzrok:heroin...nije proslo par mjeseci i rodica mu skocila sa ne znam kog sprata zgrade u Doboju,takodjer heroin...u oba slucaja djeca imucnih roditelja(djeca nisu znala sta ce od dobrote,reklo bi se.)
Sve ce biti gore i gore po tom pitanju...dilera na sve strane....a ti isti dileri rade za malo krupnije ribe koje su u sprezi sa vlastima....dakle,oprez!

E jesi ga baš onako naučno prostudirao. Nemoj robovati tim stereotipima, nije dokazano ni da su tome podložnije alternativne mase niti djeca bogataša. Nema tu pravila, samo se razlikuju droge za bogate i siromašne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2007, 03:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
psyborg je napisao:
Ma zalost....na zalost nema nista sto moze da ih odvoji od droge, ali ipak se nadam da ce toj djeci kad-tad dotji iz dupeta u glavu.....da skontaju da je droga zlo.,...

Žalosno je što neki to prekasno skontaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2007, 02:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Ma boli me ćuuuuuna za njima svima, pogotovo za ovim koji provode ankete.
Bolje da su odštampali informatore i na tariguz, umjesto na ankete koje
govore već deset godina isto... i nije ni čudno što dječurlija nema pojma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2007, 08:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ja bi brate pravio postere od svih onih ljudi koji su umrli od droge... ili recimo, slika prije i slika poslije sjebavanja, ko reklama. I lijepio po gradu. Kakvi informatori kakvi bakarachi, ne da se to ljudima citati... fino odma u glavu pokazes sta je to.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2007, 12:03 
Bik je napisao:
Ja bi brate pravio postere od svih onih ljudi koji su umrli od droge... ili recimo, slika prije i slika poslije sjebavanja, ko reklama. I lijepio po gradu. Kakvi informatori kakvi bakarachi, ne da se to ljudima citati... fino odma u glavu pokazes sta je to.

Slazem se...neka vide pravu sliku kako izgleda jedna osoba na heroinu i kako zavrshava.....

Ja bih kao prvo stavio u lektiru "Mi..djeca sa koldvora zoo"...ko je procitao zna o cemu pricam!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2007, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Starica gajila kanabis :D

PRIJEDOR - Prijedorska policija juče je na imanju Ljeposave Gvozden (70), mještanke prijedorskog sela Donji Volar, pronašla veći zasad kanabisa.

Sa staričine plantaže je izuzeto ukupno 1.455 stabljika kanabisa visine od 20 centimetara do 2,5 metara.

Prema informacijama iz policije ovo je drugi put da je u posljednjih godinu dana kod ove starice pronađen veći zasad kanabisa. U junu prošle godine sa istog imanja policija je u akciji, zaplijenila 1.290 stabljika kanabisa koja je izuzeta sa staričine njive.

Prema riječima dežurnog tužioca Vukašina Kondića, koji je ispitao staricu ona nije znala da joj u polju raste ova opojna droga, čija vrijednost na crnom tržištu prema nekim procjenama iznosi oko pola miliona maraka.

"Riječ je o baki koja je više socijalni slučaj, nego dobar poznavalac neke od vrsta narkotika. Ona je vjerovatno mislila da konoplju koja joj je nikla pored kuće može upotrijebiti za tkanje ili neke druge potrebe, a ne za prodaju na crnom tržištu. Inače, ona u vrlo teškim uslovima živi sama u kući, jer je izjavila da nema bližih i živih srodnika", kazao je Kondić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2007, 12:56 
ojo babe.....cuj to!!! :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]