banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 10:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 293 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 11:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
cekaj malo jel` to konkurs ili takmicenje ?
kako sad 1., 2. i 3. nagrada
mislim stvarno, kakva neukusna sala
Kastel treba restaurirati a ne smisljati kako ga prepraviti
tako ga mozemo remodelirati u piramidu pa pokusati podvaliti pricu o jos jednom bosanskoj piramidi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ni meni nije jasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 12:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
Frieda je napisao:
Ajde, nek i Kastel doceka bolje dane.

koliko bolje dane ce docekati??? nece me iznenaditi ako se raspadne poslije reenoviranja ... mislim ako bude kao gradski park bice fantazija...

@pamella pa zahvaljujuci ljudima poput tebe i njihovim misljenjima stanje nam je ovakvo kakvo jest!!! bitno je da se zna ko odredjuje koji projekat ce proci a koji nece ... vidi park kako su renovirali ... napravljen je tako da me tjera od sebe ...kose klupe (gledam kad ce djeca glavu si razbiti) ... zelenila nigdje nema ... uzas, da nije neki drugi "stankovic" bio na celu i te komisije za odobravanje projekta ... ???
drago mi je sto ce kastel renovirati ... ali se bojim da ce nam i ulaz naplacivati poslije renoviranja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

.Cave. je napisao:
blejalo je napisao:
da btw danas im je 10god od osnivanja arhitektonsko-gradjevinske spradchine fakulteta...

Na otvaranju sam bio, jos cuvam bedz koji smo dobili, a fin bio rucak u restoranu ugostiteljske, svaka cast :D :D
Vaso je bio najbolji covjek tamo :)

POZ

p.s. mozda je sada taj fax sprdacina, kako kazes, ako jeste ljudi su ga takvim napravili.

apsolutno se slazem sa tobom ... steta sto su uspjeli upropastiti mozda i najbolju ideju u poslednjih 50god - osnivanje AGF-a ...
Dok je bio prof.Lukic ono je i licilo na nesto a sad ...

p.s. vrati se Lukicu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
blejalo je napisao:
koliko bolje dane ce docekati??? nece me iznenaditi ako se raspadne poslije reenoviranja ... mislim ako bude kao gradski park bice fantazija...

Kako kazu, zivi bili pa vidjeli. Ne treba odmah osuditi. Ajde da ovaj put sacekamo, ionako niko nista nece poduzeti da bude drugacije. Kako god, mislim da je trenutno svaka intervencija na Kastelu dobro dosla. Neka se sacuva to malo autenticnog sto ovaj grad cuva. Nadam se da niko nece to ugroziti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
blejalo je napisao:
napravljen je tako da me tjera od sebe ...kose klupe (gledam kad ce djeca glavu si razbiti) ... zelenila nigdje nema ...

На који ти парк, и на који град мислиш...???

Осим, тога, ово за декане је превелика глупост, јер то СТВАРНО није тема...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Po meni gradski park Petar Kocic uopste nije los...ipak je park u centru grada, pa ne moze u svim parkovima biti samo trava i klupe. A "kose" klupe su napravljene da bi se odvojila omladina i penzosi, da svako ima svoj kutak. Ma nama sta god das ili napravis ne valja..a nemamo nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
veze...
ovdje niko nje normalan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 17:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
blejalo je napisao:
napravljen je tako da me tjera od sebe ...kose klupe (gledam kad ce djeca glavu si razbiti) ... zelenila nigdje nema ...

На који ти парк, и на који град мислиш...???
Осим, тога, ово за декане је превелика глупост, јер то СТВАРНО није тема...

da, mislim na nasu varos po imenu banjaluka i njen renoviran park petar kocic (ukrali su vasu pelagica sjecate se te biste bila je blizo evkator banke)

to nije glupost oko dekana jer kakvi su oni strucnjaci to se da vidjeti na osnovu stanja na nasim fakultetima ... poenta price je da kakvi idoti odlucuju koji ce rad proci a koji nece zalosno je to ... a, ti idioti su na vlasti ...

ma nebitno je sve vise bice kako bude pa sve dok nam kobila ne crkne ...

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TAJNICA je napisao:
Po meni gradski park Petar Kocic uopste nije los...ipak je park u centru grada, pa ne moze u svim parkovima biti samo trava i klupe. A "kose" klupe su napravljene da bi se odvojila omladina i penzosi, da svako ima svoj kutak. Ma nama sta god das ili napravis ne valja..a nemamo nista

ma neka su oni ukonili onu prelijepu fontanu koja je bila obiljezje banjaluke i neka su nam stavili ono pojilo za konje, pa neka ide sve u pm ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Dec 2006, 22:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika
Tema je "Kastel" i molim da se toga drzite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 00:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
><

Poslednji put menjao .Cave. dana 03 Mar 2008, 00:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Citiraj:
A "kose" klupe su napravljene da bi se odvojila omladina i penzosi, da svako ima svoj kutak.

Kao u konc. logoru...zhene lijevo, muskarci desno...Da se odvoje penzioneri i omladina?? nemos vjerovat'.....ali zaista...sta ja procitah.... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam svakako za renoviranje Kastela, al taj Stanković nikako nije za to.. A ni za dekana lol...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
haha, ma ne treba ga renovirati, barem ne dok se ne obrusi jedan dio i zatrpa one retardirane naciste :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Dec 2006, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
А јебем вам сунце да вам јебем, стварно нисте нормални, вама ништа не одговара, ви ничим нисте задовољни. Што неко већ рече прије мене, овдје нико није нормалан. Човјек са стране кад би дошао на овај форум помислио би да је боље у Ираку него овдје ... све филозофи и паметњаковићи. Досад је свака промјена у БЛ овдје са 90% прокоментарисана негативно, и то већином од стране 20-так људи који свакодневно кроје јавно мјење овог форума на најнегативнији начин ...

Извињавам се модераторима али не може другачије него овако након ових глупавих постова ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 00:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Boze dragi, konstatno kritike kritike, ali da su bar konstruktivni prijedlozi tu, ne bih nista rekla.
Svadja oko dekana na temi vezanoj za Kastel. :roll:
Opet potvrdjuje samo mentalitet nasheg naroda, znaci nije vazno sto se zeli pronaci rjesenje za Kastel koji trune, vec se diskutuje o personama. Kada ce doci vrijeme da ljudi spoznaju bitno od nebitnog. Kastel stoji vijekovima i treba da stoji josh vijekovima, a dekani, nacenici, direktori su prolazna stvar, potrosna roba, kao i svaka funkcija. Bitno je da se dobro odradi, a da li je ovaj ili onaj na celu necega, sta me briga, ako je kvalitetno rjesenje!!!!

Konacno, se doslo u poziciju da GRAD odlucuje o Kastelu i da nije na republickom nivou, koji je pretrpan svim i svacim. Iskreno, nemam vremena da detaljno iscitam budzet grada za 2007 god, kao i program rekonstrukcije kompletne infrastrukture i ulaganja uopste u gradu, da vam mogu reci d ali je to naznaceno za 2007. godinu.
No ono sto sam procitala, definitivno obecava, mnoooogo ce se uloziti u ulice, saobracajnice, kompletan Bulevar se radi, prikljucne ulice, ma masa je toga, cijela knjiga, kazem nemam vremena da ciam detaljno, no bice prilike :)

Meni je zao sto neki nece da se ustinu pa ne shvate kako se nas grad razvija, s ozbirom na okolnosti , okruzenje i druge gradove RS i BiH.
No dobro, cinjenica je da uvijek moze bolje, ali konstantna kritika, bez konstruktivnih sugestija je samo opanjkavanje i potcjenjivanje tudjeg truda i rada.

EVo grad je okicen, meni se svidja onaj dio na ulicnoj rasvjeti na potezu Ekvator-Pozoriste, jednolicno , fino, dominantno. Mada priznajem park P. Kocici su recimo malo predjidali (bar po mom ukusu :) ).
Ne valja docek NG, ne valjaju trotoari, ne valja sto kace lisice, jer treba platiti 30-40 KM za otkljucavanje, a baje nemaju :lol: i josh da se neko drzne da im zakljuca tockove, svojim ocima sam vidjela kad vade cekice iz gepeka i pokusavaju da odvale lisice, na sta je dosla policija :D
Jedini nacin da se uvede red je kazna , pa kad se opali po dzepu jednm ili dvaput, pa vishe nece.

Da ne sirim pricu dalje, Kastel ce biti renoviran i znam 100% kakvo god da bude rjesenje,da je uslov za projekat da bude sacuvana njegova autenticnost!!! -a to nam je svima u cilju, zar ne! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 01:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
No ono sto sam procitala, definitivno obecava, mnoooogo ce se uloziti u ulice, saobracajnice, kompletan Bulevar se radi, prikljucne ulice, ma masa je toga, cijela knjiga, kazem nemam vremena da ciam detaljno, no bice prilike

Aj dobro. A to za bulevar, pa evo jednu su zgradu okrečili, al su balkone ostavili bijele (prljave).. Pohvalno što je bilo brzo gotovo, mislim da su farbali samo 7 dana! :D
Citiraj:
Mada priznajem park P. Kocici su recimo malo predjidali

Ou maj gad!!! Park je horor, ako izuzmemo onaj dio sa crveno-plavim lampicama što je lijepo.. Ostatak: ajmo sad staviti sve što imamo jeeeejSlikaSlikaSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 11:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
medi je napisao:
А јебем вам сунце да вам јебем, стварно нисте нормални, вама ништа не одговара, ви ничим нисте задовољни. Што неко већ рече прије мене, овдје нико није нормалан. Човјек са стране кад би дошао на овај форум помислио би да је боље у Ираку него овдје ... све филозофи и паметњаковићи. Досад је свака промјена у БЛ овдје са 90% прокоментарисана негативно, и то већином од стране 20-так људи који свакодневно кроје јавно мјење овог форума на најнегативнији начин ...

vjerovatno je 90% komentara negativne prirode jer sve sto se uradi ne valja crnom jadu, a ulozene su pare da su se mogle odraditi 2 takve stvari kako valja
sto se tice komentara da se grad razvija....ovo je bas understatement

ps. ono setaliste sto se parkom PK zove, nije lose odradjena novogodisnja rasvjeta, steta samo sto jedva da neko prolazi tamo pa se u tome uziva samo iz daljine

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2006, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
BSE je napisao:
cekaj malo jel` to konkurs ili takmicenje ?
kako sad 1., 2. i 3. nagrada

koliko je meni poznato, na svakom konkursu postoje 1.,2. i 3. nagrada, a jedan od nagradjenih projekata se izvodi...

ne bih da komentarishem dok ne vidim nagradjene projekte... a vjerujem da ima kvalitetnih rjeshenja :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 293 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]