Boze dragi, konstatno kritike kritike, ali da su bar konstruktivni prijedlozi tu, ne bih nista rekla.
Svadja oko dekana na temi vezanoj za Kastel.
Opet potvrdjuje samo mentalitet nasheg naroda, znaci nije vazno sto se zeli pronaci rjesenje za Kastel koji trune, vec se diskutuje o personama. Kada ce doci vrijeme da ljudi spoznaju bitno od nebitnog. Kastel stoji vijekovima i treba da stoji josh vijekovima, a dekani, nacenici, direktori su prolazna stvar, potrosna roba, kao i svaka funkcija. Bitno je da se dobro odradi, a da li je ovaj ili onaj na celu necega, sta me briga, ako je kvalitetno rjesenje!!!!
Konacno, se doslo u poziciju da GRAD odlucuje o Kastelu i da nije na republickom nivou, koji je pretrpan svim i svacim. Iskreno, nemam vremena da detaljno iscitam budzet grada za 2007 god, kao i program rekonstrukcije kompletne infrastrukture i ulaganja uopste u gradu, da vam mogu reci d ali je to naznaceno za 2007. godinu.
No ono sto sam procitala, definitivno obecava, mnoooogo ce se uloziti u ulice, saobracajnice, kompletan Bulevar se radi, prikljucne ulice, ma masa je toga, cijela knjiga, kazem nemam vremena da ciam detaljno, no bice prilike
Meni je zao sto neki nece da se ustinu pa ne shvate kako se nas grad razvija, s ozbirom na okolnosti , okruzenje i druge gradove RS i BiH.
No dobro, cinjenica je da uvijek moze bolje, ali konstantna kritika, bez konstruktivnih sugestija je samo opanjkavanje i potcjenjivanje tudjeg truda i rada.
EVo grad je okicen, meni se svidja onaj dio na ulicnoj rasvjeti na potezu Ekvator-Pozoriste, jednolicno , fino, dominantno. Mada priznajem park P. Kocici su recimo malo predjidali (bar po mom ukusu

).
Ne valja docek NG, ne valjaju trotoari, ne valja sto kace lisice, jer treba platiti 30-40 KM za otkljucavanje, a baje nemaju

i josh da se neko drzne da im zakljuca tockove, svojim ocima sam vidjela kad vade cekice iz gepeka i pokusavaju da odvale lisice, na sta je dosla policija
Jedini nacin da se uvede red je kazna , pa kad se opali po dzepu jednm ili dvaput, pa vishe nece.
Da ne sirim pricu dalje, Kastel ce biti renoviran i znam 100% kakvo god da bude rjesenje,da je uslov za projekat da bude sacuvana njegova autenticnost!!! -a to nam je svima u cilju, zar ne!