banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Maj 2025, 21:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 17:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Dec 2004, 16:27
RICKLINGEN je napisao:
Flaschmann,hvala na informaciji....nadam se da je provjerena i da ce biti tako...pozzz

koliko se ja sjecam to su i bjavili i u novinama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 07:52 
Zao mi je sto cu vas razocarati,ali ista prica se prosipala i u oktobru ove godine,i jos stotinu puta prije toga.Mislim da nema nista od toga iz razloga sto mi nismo dovoljno razvijen aerodrom za takav saobracaj.Vjerujte mi,dole sam svaki dan.Znaci ne pricam u prazno.Rayanair trazi garancije da ce svaki dan imati odredjen broj putnika,ako nema onda treba da mi snosimo njihove troskove.Mi to sebi ne mozemo priustiti.Znaci... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 10:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
armando je napisao:
Zao mi je sto cu vas razocarati,ali ista prica se prosipala i u oktobru ove godine,i jos stotinu puta prije toga.Mislim da nema nista od toga iz razloga sto mi nismo dovoljno razvijen aerodrom za takav saobracaj.Vjerujte mi,dole sam svaki dan.Znaci ne pricam u prazno.Rayanair trazi garancije da ce svaki dan imati odredjen broj putnika,ako nema onda treba da mi snosimo njihove troskove.Mi to sebi ne mozemo priustiti.Znaci... :(

vjeruj mi...informacija je 100% provjerena...imam informacije iz prve ruke...trebali su doci u oktobru, ali je odgodjeno za narednu godinu iz tehnickih razloga...a sto se tice garancija i one su date..u milionima maraka....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 13:38 
Ne znam ko ti provjerava informacije ali ja radim na aerodromu.Dakle blize od toga ne moze.:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 13:39 
I jos nesto.Koji milioni?Da li si uopste svjestan koliki je budzet ARS? I u sta treba da se ulozi taj novac?
Ajde cuvaj se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 17:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

armando je napisao:
I jos nesto.Koji milioni?Da li si uopste svjestan koliki je budzet ARS? I u sta treba da se ulozi taj novac?
Ajde cuvaj se.

c c c...jel ti znas da je tvoj direktor i predsjednik upravnog odbora putovali u irsku na pregovore sa RyanAir-om pola godine i vodili silne razgovore i dali ogromne garancije da se to sve uspjesno izvede?
Ja mislim da taj trud nije za dzabe...mislim da bobic i miljevic to ne bi dozvolili...
od marta krece RyanAir...zivi bili pa vidjeli...

pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 19:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vi to kao da se novac dat za garanciju uludo baca?

Gledajte ovako: da BL, Laktasi i jos 5-6 opstina iz okruzenja solidarno subvencioniraju letove.

Letovi donose novac majku mu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 20:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
gledajte vi kako hoćete, ali poslovna politika ryan aira je da ne leti u zemlje koje nisu na tzv. "bijeloj" šengen listi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 08:11 
bd2308 je napisao:
gledajte vi kako hoćete, ali poslovna politika ryan aira je da ne leti u zemlje koje nisu na tzv. "bijeloj" šengen listi

BRAVO!!!
Ote mi rijec iz usta,tj.sa tastature.
I znam da su Bobic i Injac isli u Irsku,ali nisu uspjeli dogovoriti.Ja se iskreno nadam da ce nesto biti od te price ali...Nema nama prosperiteta sve dok se ne napravi neki CARGO centar.Tu ce biti i koji komercijalni let.Valjda ce biti nesto od toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
hajde pa nije ni ZG preko svijeta, koga bas zicagu svrbi pa bi letao i letio u ZG pa 'flaaaaaj'

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 09:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

armando je napisao:
bd2308 je napisao:

BRAVO!!!
Ote mi rijec iz usta,tj.sa tastature.
I znam da su Bobic i Injac isli u Irsku,ali nisu uspjeli dogovoriti.Ja se iskreno nadam da ce nesto biti od te price ali...Nema nama prosperiteta sve dok se ne napravi neki CARGO centar.Tu ce biti i koji komercijalni let.Valjda ce biti nesto od toga.

nije injac isao nego damir miljevic, predsjednik upravnog odbora aerodroma...govoris ne provjerene informacije i pregovori su trajali pola godine upravo zbog bijele sengen liste, ali i zbog drugih stvari...uglavnom letovi ce biti u pocetku dva puta nedeljno za frankfurt...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 12:04 
nemam razloga da te ubjedjujem u bilo sta.I ja bih najvise volio da bude tako,da podje saobracaj i sa ovog naseg malog aerodroma.Moj posao je u pitanju.:(
Ajde ako bude nesto u martu castim te vecerom.Ako ne...Ti mene.:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ne ne....piva za sve nas koji slusamo vasa prepucavnja......... :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Nije problem letjeti iz Zagreba, ima i gradski bus koji vozi do aerodroma... Al bilo bi 100 puta bolje da može da se leti i i odavde... I to po pristojnim cijenama, a ne po nekim cjenetinama...
Što se tiče RyanAir-a, to je nešto najbolje što sam vidjela i preporodilo bi našu državu... Šengenska "bijela lista"... Jebala ih bijela lista i naš vizni režim... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Lisa_Simpson je napisao:
Nije problem letjeti iz Zagreba, ima i gradski bus koji vozi do aerodroma... Al bilo bi 100 puta bolje da može da se leti i i odavde... I to po pristojnim cijenama, a ne po nekim cjenetinama...
Što se tiče RyanAir-a, to je nešto najbolje što sam vidjela i preporodilo bi našu državu... Šengenska "bijela lista"... Jebala ih bijela lista i naš vizni režim... :roll:

preporodilo bi nasu drzavu
hahahahahaha

procitaj malo koje uslove traze ryan air da lete sa pojedinih aerodroma :oops:

koristi bi imali ljudi koji lete i irci ( vlasnici ) drzava bi bila u najboljem slucaju na nuli :)

p.s. nije ryanair toliko jeftin koliko misis :wink: ako bi letili iz BL letili bi samo za London i za Frankfurt mozda al opet katra sa svim taksama, busevima i ostalo bi te izasla 200e ;) ( recimo do barselone pa uzivaj :) i to bez viza i ostalog

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2006, 09:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2006, 10:20
Radi se :

Citiraj:
Otvoren obnovljen aerodromski kontrolni toranj

Slika

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik u ponedjeljak je svečano otvorio obnovljeni kontrolni toranj na aerodromu Mahovljani kraj Banjaluke, najmoderniji u Bosni i Hercegovini.

Nova zgrada kontrole letenja na banjalučkom aerodromu se prostire na povrssini od 236.000 kvadratnih metara, visoka je 40 metara.

„Ovdje želimo da smjestimo kontrolu letenja za BiH, u skladu sa Strategijom koja je ranije usvojena na nivou Savjeta ministara BiH“, rekao je premijer Milorad Dodik.

On je dodao da, zbog opstrukcija od strane zajedničkih organa BiH, još uvijek nije uspostavljena kontrola letenja za BiH u Banjoj Luci, te da se opstrukcije vide i kod drugih pitanja koja su bitna za Republiku Srpsku.

Premijer Dodik je najavio i da će 2007. početi izgradnja aerodroma u Trebinju, a Vlada RS nije odustala ni od aerodroma na Sokolcu, koji će posebno biti iskoristiv zbog turizma i blizine planine Jahorine.

"Aerodrom u Banjaluci pratiće i novi avioni. Vlada RS nabaviće dva nova aviona sa 35 do 50 sjedišta, a već je stiglo deset ponuda. Narednih dana Vlada RS će odlučiti ko će biti dobavljač", zaključio je premijer Dodik.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]