A ljudi koji ste vi freak-ovi,..
Prvo i prvo,contest nikada nije mjerilo koliko je sk8er sposoban,odnosno nije mjerilo njegove voznje..
Drugo,bilo je dosta ljudi u publici,a prostor na kojem se vozilo,i u kojem su bile sprave,bio je mali,..a i trema uhvati svakog kada ima toliko ljudi,,,sam Denis je rekao(momak koji je gadno pao preko onog rejla) da je bilo dosta ljudi okolo i da ga je to dekoncentrisalo..
Sto se tice organizacije i kluba,ne znam sta nije bilo ok,..da se odredjeni ljudi nisu potrudili nista odo ovoga se ne bi desilo...
@Temple_of_the_king
Voditelj programa je bio iz BG-a i ocito jos uvijek nije dobro upoznat sa nasom valutom,..

ne krivim ga..i sto se tice fotkanja pada...pa padovi su nesto uobicajeno
za sk8boarding,i ne vidim zasto bi se drugi trebali cuditi ili panicariti,pa to je sk8boarding,padovi su nezibjezni,,,
@AntiDope
Kao sto sam vec rekla,sk8 conest nije mjerilo njihove voznje...a tu je i trema i ostalo,..obicno je tu 5,6 nas koji konstantno vozimo,i onda kad se na trg sruci tolika gomila ljudi,naravno da ce biti nebicno i cudno...koliko znam samo su se trojica sk8era iz BL takmicili...kakve su uslovi za sk8anje ovde,to je super..
@bona
Pa naravno da im je drago da su u centru paznje,tebine bi bilo?..i nisu svi koji su vozili bili takmicari..ljudi su samo iskoristili sprave,da se provozaju,pa to im je bila jedinstvena prilika...i ne vidim sta je to lose bilo u voznji bilo koga od njih?
Isfurano je mnogo dobrih trikova,i ako se ne razumijes u to,onda nemoj ni komentarisati!