Trla baba lan da joj prodje dan......
Pismo sa pocetka je interesantno. Za plate ne znam (mozda je i bolje), ali sto se tice gradjenja po gradu, svi znamo kakva je situacija.
Izbori, hmmm..., licno mislim da treba izaci na izbore, jedini je problem sto se u zadnje vrijeme nije pojavio niko ko ima neke konkretne planove za buducnost. Sve se uglavnom svodi na optuzivanje protivnika. Tuzno!
Npr. kad je Davidovic prvi put postao gradonacelnik, predizborna obecanja bila su sledeca:
Strujna mreza i vodovod su prioriteti, zatim slijede gradske ulice i kanalizacija, pa onda ostalo.
Cini mi se da je ostalo stiglo prvo na red, ali eto...
Poslije toga, vise nije bilo predizbornih obecanja, vec nabrajanja sta je sve napravio u prethodnom mandatu. Onaj drugi je samo srao o tome kako ovaj ne valja!!!
Docekati nekoga da preduzme radikalne promjene necemo, osim ako se ne desi neka "sablja"; formiranje jos koje stranke je bas tipicno za nas; ali ono na sta niko ne racuna je cisti bijes ljudi.

Ako bi 50000 mnogo ljutih izislo na ulicu i pocelo da bjesni, pa tako u afektu povjesa na trgu one iz gradske uprave i one iz vlade i one iz skupstine, e tad bi se mogla naci nova lica koja bi radila u strahu da im se moze dogoditi slicna stvar.
Eh, kakav film
Dobro, salu na stranu! Ako smo na dnu, pitanje nije jesmo li i zasto smo tu, vec sta uraditi da ne budemo, da isplivamo (eh najgluplji odgovor bio bi da naucimo da plivamo).
Ajde da vas vidim! Dajte prijedloge sta (dobro, svi znamo sta treba) i
kako uraditi!