banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 13:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
ventilator je napisao:
Trebam izabrati hocu li ugaziti u govno ili u izmet ili mozda u kakicu ili u fekaliju.

Znash shta je najgore? Shto sam ja nekidan shetala Gospodskom i na sred puta ljudsko govno! Zamalo nisam ugazila, da sestra nije skontala, ja bih 'ladno ugazila... Eto nam centra grada, faking shit....
Davidovic u principu i nije toliko losh ljudima koji ne znaju da je sve shto je ulozeno u Banjaluku u njegovom dzepu sada. Chak trodupla cifra. Dakle, sve shto je ulozeno u grad, isto ide i njemu, chak i vishe. Zato chovjek i odobrava izgradnju puteva, renoviranje parka i bla bla. A tamo gdje je statua Bana Milosavljevica trebao je biti veliki Zepter centar.... Al, jeb ga... Ochito je tu bila neka zachkoljica..... To bi dosta unaprijedilo Banjaluku.
A shto se Dodika tiche, pa on je kuler, svidja mi se.... A i super mi je shto studenti iz Laktasha dobijau 200 km stipendije bez obzira na prosjek..... Et, pa vi vidite....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 14:43 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 15:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2002, 01:00
ne izici na izbore je greska ali cemu nam sluze izbori kad se zna ko je pobijedio i prije njih.
A sto se tice Davidovica tip se dosta ufurao, misli da je gradonacelnik Pariza ili Londona
(tip kog poznajem, je pokusavao da za jednu italijansku delegaciju iz njihove privredne komore koja zeli da uspostavi POSLOVNU suradnju sa BL zakaze sastanak i nakon mjesec dana telefoniranja, faxova, emailova i ostali nacina nije uspio da dobije nikakav konkretan odgovor.
Sto se tice parka i 300% preko predracuna u italiji ako predjes 5% rizikujes zatvor od 6 mjeseci do 5 godina (ukoliko nisi osigurao posao).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 17:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Citiraj:
Da su umjesto bana stavili statuu Adolfa, niko ne bi ni skontao, pošto su više nego slični...

Ma daj,ovo je vise nego nisko. :drinking:
Citiraj:

PorukaPoslao: 09.01.2006. 15:09 Naslov:
ne izici na izbore je greska ali cemu nam sluze izbori kad se zna ko je pobijedio i prije njih.
A sto se tice Davidovica tip se dosta ufurao, misli da je gradonacelnik Pariza ili Londona
(tip kog poznajem, je pokusavao da za jednu italijansku delegaciju iz njihove privredne komore koja zeli da uspostavi POSLOVNU suradnju sa BL zakaze sastanak i nakon mjesec dana telefoniranja, faxova, emailova i ostali nacina nije uspio da dobije nikakav konkretan odgovor.
Sto se tice parka i 300% preko predracuna u italiji ako predjes 5% rizikujes zatvor od 6 mjeseci do 5 godina (ukoliko nisi osigurao posao).

A to da je ufuran,malo je rec.Lakse je doci do Busha nego do njega.A svu je vlast prigrabio za sebe,dakle,svaka isplata iz opstine,mora da ima njegov potpis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 17:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
kako god okrenesh, opet smo mi donji i nista se ne pitamo........
i opet ce sve biti isto, ma koliko se bunili i mlatili praznu slamu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
laoce je napisao:
Pa i Davidovic je cika Milin,a na njega se sad zalimo.
A sto se tice puteva,pa,nikad nije vise izgradjeno puteva nego zadnjih 6,7 godina.Svaka stranka gdje vidi da bi mogla da pobijedi,sagradi dva tri kilometra puta,koja traju do polovine sljedecih izbora.Onda pred izbore te puteve pokrpaju , pa onda narod opet glasa za njih.
A sto se tice puteva,sramota je ona kratka dionica od dvjestotinjak metara ispred hirurgije,a da ne spominjem tranzit,od gimnazije do sehera,nakon granje vodovoda od dragog nam cika Subasica.Tako stoji godinama.

...Oko puteva, njihove izgradnje i odrzavanja mi ne trebas nista reci.
U potpunosti sam upucen kako i sta se desava...
Isto tako ni ja tebi ne treba da govorim oko zivota ovdje na zapadu.
Kod nas ljudi vjecno stede i cicvare...Niko ni u sta nece da ulaze, i
zato smo rupa na sviralu i to ona zadnja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 18:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
ventilator je napisao:
Trebam izabrati hocu li ugaziti u govno ili u izmet ili mozda u kakicu ili u fekaliju.

Znash shta je najgore? Shto sam ja nekidan shetala Gospodskom i na sred puta ljudsko govno! Zamalo nisam ugazila, da sestra nije skontala, ja bih 'ladno ugazila... Eto nam centra grada, faking shit....
Davidovic u principu i nije toliko losh ljudima koji ne znaju da je sve shto je ulozeno u Banjaluku u njegovom dzepu sada. Chak trodupla cifra. Dakle, sve shto je ulozeno u grad, isto ide i njemu, chak i vishe. Zato chovjek i odobrava izgradnju puteva, renoviranje parka i bla bla. A tamo gdje je statua Bana Milosavljevica trebao je biti veliki Zepter centar.... Al, jeb ga... Ochito je tu bila neka zachkoljica..... To bi dosta unaprijedilo Banjaluku.
A shto se Dodika tiche, pa on je kuler, svidja mi se.... A i super mi je shto studenti iz Laktasha dobijau 200 km stipendije bez obzira na prosjek..... Et, pa vi vidite....

Znas sta je najcrnje?....Sto sam se ja jednom pokakao u sred Gospodske:) Majke mi moje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...kako ide ona navijacka sa severa...spasi nas i ubij se milorade, milorade(a lepo se rimuje i sa dragoljube)..........

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 02:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
zaoka stari sds-ovac :wink:

svega ovoga ne bi bilo, da je buco kragulj pobedio na izborima

buaaahahahahahah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 08:44 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ni blizu sds-a...vec sam rekao da od svih politicara cenim polasena...nisam clan jer nemam vremena za takve aktivnosti...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 16:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
"Ma nije Sloba kriv! Mi smo krivi! Mi smo govna!"-citat iz filma Profesionalac Dusana Kovacevica.

Stvarno, ljudi, nije kriv ni Mile a ni Drago. Mi smo krivi. Pa pogledaj sta nas samo ima na ovom forumu. Prema posljednjoj provjeri 5800 prijavljenih. Aloooo bree!! Malo li je?! I kazete da nista ne mozemo uraditi.
E pa recimo sa tim brojem glasova mogli smo u gradskoj Skupstini imati 2-3 odbornika. Bili bismo treca partija po jacini. Alooo breee!! Jeste li svjesni sta pisete kad kazete da se nista ne moze uciniti. Stvarno ste depresivni do bola!
:drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ima 5800 ljudi, a postuje u vr' glave 100.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gor je napisao:
"Ma nije Sloba kriv! Mi smo krivi! Mi smo govna!"-citat iz filma Profesionalac Dusana Kovacevica.

Stvarno, ljudi, nije kriv ni Mile a ni Drago. Mi smo krivi. Pa pogledaj sta nas samo ima na ovom forumu. Prema posljednjoj provjeri 5800 prijavljenih. Aloooo bree!! Malo li je?! I kazete da nista ne mozemo uraditi.
E pa recimo sa tim brojem glasova mogli smo u gradskoj Skupstini imati 2-3 odbornika. Bili bismo treca partija po jacini. Alooo breee!! Jeste li svjesni sta pisete kad kazete da se nista ne moze uciniti. Stvarno ste depresivni do bola!
:drinking: :drinking: :drinking:

Ja volim ovakve ljude!!! Svaka cast....razmisljas razumno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
nema sta osinvamo forumasku stranku ....
i bicemo najjaca opozicija.........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 09:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...samo da jos smislimo ime, donesemo statut i program skupimo jedno 1111 potpisa i isto toliko maraka da se registrujemo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 09:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Primate li sve u stranku ... ili je samo za "odabrane"?
:wink:

Mislim .............. sto da ne, a nije ni skupo, hahaha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 11:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2003, 09:26
Trla baba lan da joj prodje dan......
Pismo sa pocetka je interesantno. Za plate ne znam (mozda je i bolje), ali sto se tice gradjenja po gradu, svi znamo kakva je situacija.
Izbori, hmmm..., licno mislim da treba izaci na izbore, jedini je problem sto se u zadnje vrijeme nije pojavio niko ko ima neke konkretne planove za buducnost. Sve se uglavnom svodi na optuzivanje protivnika. Tuzno!
Npr. kad je Davidovic prvi put postao gradonacelnik, predizborna obecanja bila su sledeca:
Strujna mreza i vodovod su prioriteti, zatim slijede gradske ulice i kanalizacija, pa onda ostalo.
Cini mi se da je ostalo stiglo prvo na red, ali eto...
Poslije toga, vise nije bilo predizbornih obecanja, vec nabrajanja sta je sve napravio u prethodnom mandatu. Onaj drugi je samo srao o tome kako ovaj ne valja!!!
Docekati nekoga da preduzme radikalne promjene necemo, osim ako se ne desi neka "sablja"; formiranje jos koje stranke je bas tipicno za nas; ali ono na sta niko ne racuna je cisti bijes ljudi. :mad: Ako bi 50000 mnogo ljutih izislo na ulicu i pocelo da bjesni, pa tako u afektu povjesa na trgu one iz gradske uprave i one iz vlade i one iz skupstine, e tad bi se mogla naci nova lica koja bi radila u strahu da im se moze dogoditi slicna stvar. :lol:
Eh, kakav film :wink:
Dobro, salu na stranu! Ako smo na dnu, pitanje nije jesmo li i zasto smo tu, vec sta uraditi da ne budemo, da isplivamo (eh najgluplji odgovor bio bi da naucimo da plivamo).
Ajde da vas vidim! Dajte prijedloge sta (dobro, svi znamo sta treba) i kako uraditi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo sad sam dosao sa kursa, i tek sam se raspakovao otkako sam
doputovao...odoh u Bilu pa cu ti reci...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 15:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Sep 2005, 15:12
kao i uvijek, najlakse je kritikovati druge, govoriti kako ne valja ovo i ono, ali kada treba nesto konkretno uraditi, onda nas nema nigdje, pokrijemo se usima, strah nas je javno reci sta zelimo i mislimo. Pa zar se i ovdje na forumu ne krijemo pod nickovima, stavljamo ovakve i onakve fotografije.
Cinnjenica je da je danas Banja Luka lijepsa nego je bila prije Davidovica, ali je isto tako i cinjenica da je danas budzet grada puno veci nego sto je bio za Davidovica, a o njegovim primanjima da ne pricamo.
Covjek je nevidjeno ufuran, hoce da ima ruke u svemu, kontrolu nad svim, a to se ne moze, pa zato on licno i bira svoj kabinet , tj. ljude sa kojima ce raditi.
Pa covjek sinoc rece da lokali za Pravoslavnu Novu godinu treba da rade po odlukama Skupstine grada, tj do 23.00, jer Pravoslavna NG nije drzavni praznik!!!??? Pa zbog cega sluzi Skupstina nego da odluke prilagodi situaciji i vremenu.
Uz navedeno i sve ono sto ste vi vec rekli interesuje me slijedece. Na koji fazon novosagradjene zgrade dobijaju tehnicku dozvolu za koristenje kada zgrada od 30 stanova i 4 poslovna prostora ima 10 parking mjesta? To izgleda moze, a to sto je proracun za izgradnju parka 3 puta veci od dogovorenog... i gospodin gradonacelnik i saradnici su se tu uklopili za neki procenat.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]