banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Ma pusti ovo, necu da se pretvaram ne mogu vise podnjeti nacin na koji se osjecam, ne mogu spavati ne mogu jesti i ne mogu zivjeti ovih nekoliko dana, gledajuci kako neciji zivoti su upravo sruseni i ono sto je ostalo od njega upropasteno, mrzim sebe i moj sopstveni zivotni stil, ja nisam bolje ljudsko bice i ja ne sasluzujem, cistu vodu i zdravu hranu i zasto ja mogu da imam to a drugi ne, zasto oni kao ja ne vide koju srecu imaju samo zivjeci na mjestu u kom zive. Da ne pricam o bogatim ljudima i njihovoj pohlepi, vjerovatno nekoliko od njih ce napraviti donaciju, ali sve je to nista za toliku kolicinu ljudi.
Ja moram uciniti nesto po ovom pitanju, moram, ne mogu ja sjediti u toploj sobi i gledati TV news bez osjecajuci se krivom, kad moje prisustvo i pomoc mora da moze uciniti nesto i spasiti jedan il cak nekoliko zivota, zato apelujem.
Mora postojati nesto sto mozes ucinuti i TI po ovom pitanju raspitaj se u tvojoj okolini i umjesto slavljenja nove godine i pijanstva ostani cjelu noc radeci besplatno za novac tim ljudima, pitaj donativne organizacije dali im treba radna snaga i dorinosi nesto u spasavanju ovih ljudi, ZAPAMTI ovaj zemljotres se mogao desiti bilo gdje, i stavi se u situaciju istu, MOLIM TE!
Ili jednostavno uradi nesto SAM, kao ja.

Bilo da je trcanje, peglanje ciscenje sta bilo ukoliko ces zaraditi donativni novac i ucinuti razliku.

Hvala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Dec 2004, 14:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2003, 22:23
tough svaka cast na recima. Iskreno se nadam da ce tvoj post podstaknuti ljude koji ga procitaju da to urade.

Abra-abra-cadabra
Abracadabra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Tough, a sta si ti uradila?? bez ljutnje
Ovo pitam posto se nesto nazire iz tvog posta. jos jednom bez ljutnje, samo trazim objasnjenje
Ja znam sta sam ja uradio. toliko :)
I da btw, ovakav zemljotres tj. ovde bitniji cunami se ne moze desiti bilo gde. poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
ja moram reci da sam prilicno ne zainteresiran za sve to. Da li je to posljedica rata i svih sranja koja se desavaju kod nas ili nesto drugo ali mene poprilicno zabole za sve to.

Zao mi je naroda, i sve te patnje, ali njima treba pomoci neko drugi a ne ja.
Neka amerikanci skrate za 10 dana rat u Iraku i moce sagraditi sve porusene kuce tamo sa tim novcem, a mi u Bosni svi do jednoga mozemo godinu dana raditi za djabe i opet necemo skupiti ni pola tih para.

eto to je od mene

http://drigi.blogabet.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jan 2005, 23:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Mar 2004, 18:43
Citam negdje danas da se nivo Sredozemnog mora neobjasnjivo spustio za nekoliko metara i da je u Turskoj izazvalo strepnju.Jeli neko zna nesto vise o tome?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]