banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šešelj dolazi
PostPoslato: 17 Nov 2014, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
A i kum mu Vuk Draskovic je bio komunista, mada je to OK, njegovo selo je bilo partizansko.

Inace kada pocinju da bivaju medijski eksplatisani moji starci '87 ili '88 su zgrozeni njihovim srbovanjem, zao mi je sto nisam sacuvao te brojeve NINa.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
https://www.facebook.com/radikalna.stranka

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spijo iz tvojih politickih stavova se nije moglo zakljuciti da si radikal

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ozna je napisao:
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
V@nja je napisao:
shakal je napisao:
http://vijesti.in.rs/magazin/svi-studenti-sa-univerziteta-u-sarajevu-su-jedva-%C4%8Dekali-da-prijavi-ispit-da-odu-da-ga

:lol:[/quote

Cak i da nije istina .. sjajno je
:lol: :lol:

za ovo sam cuo da je istina , kao i sto je istina da je Seselj do kraja osamdesetih bio ultra komunista sa sumanutim idejama koje su bile kombinacija Tite, Ce Gevare i Carlija Caplina.

U onom sistemu nisi mogao da bilo sta postignes ako nisi clan partije.Seselj je clan partije postao sa 17 god.Ali kasnije je postao disident,hapesen,robijao i proganjan od strane muslimanskih veliko bosanskih partijasa ,klana Hamdije Pozderca da bi na kraju bio protjeran iz Sarajeva,u onom sistemu bratstva i jedinstva i odeslio za Beograd.

samo sto on nije bio formalni clan partije , nego je to radio iz ubjedjenja.svako ko je citao njegove radove iz prve polovice osamdesetih moze samo da se krsti.mozda su tu zameci onoga sto se terminoloski zove crveni cetnik.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Kod Šešelja u kući našli pješadijsko naoružanje, karibane, vojne brodove, više od 70 umetnika, generala Ratka, vožda Karađorđa, 630 Tomislava Nikolića i Amadeus bend. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YaJQ7Pudans[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 21:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

seselj je jedan od rijetkih koji ima titulu vojvode, a dobio ju je od originalnog vojvode momcila, ali i to da ga je ovaj rascinio kada je seselj skrenuo sa puta ideologije kralja i otadzbine

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Što se mene tiče nije ni trebao dobiti medalju od nekog lika iz Amerike.
Ja znam da je Vojvoda iz Amerike bio Vojvoda, prije 70 godina. Mi smo 10 godina nakon rata zaboravili za šta se ovdje ratovalo, a Vojvoda je u čikagu zaboravio na svoj rat 10.5.1945. ili čak i prije.
Ali nekako me najviše zabrinjava laprdanje Hrvata o Šešelju. Ljudi ne prestaju srati, dočepali se EU pa se kurče novim uslovima za Srbiju ako želi u EU. Sad bih tačno volio da na vlast u Srbiji dođe neko poput Šešelja ili on lično, kome je ulazak u EU na dnu liste prioriteta.
Zamislite uslove: Hrvatska će blokirati ulazak Srbije u EU ako Srbija ne podigne lavinu novih optužnica protiv ratnih zločinaca. Šešelj je u pravu, aj što nas ljudi jebu, ali mi im dozvoljavamo da nas jebu, moljakajući ih da nas malo manje jebu ili da nas ne jebu baš toliko bolno. Pa svi predsjednici Srbije od Slobe pa na ovamo su bili neki smješni ljudi, čak je Koštunica bio i najbolji od njih, odnosno najmanje loš. Mislim da ne bi bilo loše da Dodik odradi jedan mandat predsjednika Srbije. Samo jedan mandat. Ako ne uspije Šešelj.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Što je najžalosnije, u Srbiji dosta ljudi svršava na pomisao da imaju nekog poput Dodika. Jer on bi njima rekao šta treba da rade i jebo znanje strancima.
Otprilike kao što naši penzioneti kažu da nema napretka dok i u Republici Srpskoj na vlast ne dođe neki Vučić koji će pohapsiti kriminalce. :(

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2014, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ziva istina :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 12:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Avg 2014, 17:43
Шешељ је требао и раније изаћи.
Ја разумијем да неки не поштују његову идеологију,као што разумијем да неки све гледају кроз националност.
Али с друге стране, ако је ико у стању да овај медијски мрак и тоталну пропаганду једне личности удари то је Војислав. Додуше доста то тешко иде, најбољи показатељ је митинг, на коме је руку на срце билопуно више од 3000 како су јелте медијске мракчине саопштиле. Велико је питање колико су Красић, Тодоровић, Вјерица и остали потенцијал да се СРС дигне... Омасовљавање није тешка ствар уколико постоји доследност, организација и инфраструктура.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 10:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Najbolji snimak mitinga
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sTX_msc0nns[/youtube]

Poslednji put menjao ozna dana 19 Nov 2014, 11:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 11:03 
Majstor
Majstor

agyemang je napisao:
Ја разумијем да неки не поштују његову идеологију,као што разумијем да неки све гледају кроз националност.
Али с друге стране, ако је ико у стању да овај медијски мрак и тоталну пропаганду једне личности удари то је Војислав. Додуше доста то тешко иде, најбољи показатељ је митинг, на коме је руку на срце билопуно више од 3000 како су јелте медијске мракчине саопштиле. Велико је питање колико су Красић, Тодоровић, Вјерица и остали потенцијал да се СРС дигне... Омасовљавање није тешка ствар уколико постоји доследност, организација и инфраструктура.

Mrak u Srbiji i medijske manipulacije
Miting SNS na kome su srbijanski mediji govorili da je bilo 100 hlijada ljudi i Seseljev miting gde kazu samo 3000
Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Иво Јосиповић: Шешеља треба вратити у Хаг
http://www.nspm.rs/hronika/ivo-josipovi ... u-hag.html

Ala je Vojislav trn u oku :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
EKSKLUZIVNI INTERVJU SA ŠEŠELJOM: Kako sam se razišao sa Tomom i Vučićem
http://www.pressonline.rs/info/politika ... cicem.html

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2014, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
ozna je napisao:
agyemang je napisao:

Mrak u Srbiji i medijske manipulacije
Miting SNS na kome su srbijanski mediji govorili da je bilo 100 hlijada ljudi i Seseljev miting gde kazu samo 3000
Slika

Seselj nije imao miting na ovom mjestu ( kod savezne skupstine) , vec na trgu republike, i tacno je, bilo je vise od 3 000 ljudi, po mojoj procjeni , 7, 8 hiljada.i sta to mjenja ?

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2014, 10:32 
Majstor
Majstor

Seselj za Rusku tv
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ouMAo3Wg3fk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Spoiler:
Šešelj po drugi put među Hrvatima
Nov 17

Bila sam u Zrenjaninu. Fenomenalna večer. Smijali smo se do suza. Nakon “promocije” koja nije baš ništa promovirala osim dobrih vibracija razgovarala sam sa ljudima. Očajni su. Nema posla, nema love, nema sreće. Depra i staro i mlado drži za vrat. Tjedno Suboticu napušta dvadeset ljudi, naslovna strana “Politike”, u Mađarskoj dobivaju državljanstvo, a onda kao građani EU kreću trbuhom za hlebom. Svi pričaju samo o bijedi, gladi, beznađu.

Zrenjanin je prekrasan gradić koji krupnim koracima grabi prema propasti onako kako to čini, primjerice, moj grad. Poslovni prostori prazni, firme propale, središte grada raskopano. Građanima je obećano da će se sve urediti za dva tjedna. Golim okom vidiš da će se duboki kanali pretvoriti u trg možda za šest mjeseci a možda i nikad. Nisam pitala da li i u Zrenjaninu sve ulice kopa i zatrpava uvijek isti tajkun ili se to dešava samo u Rijeci? Čitava bivša Jugoslavija u četvrtom je stadiju raka.

Iz Zrenjanina sam krenula prema Beogradu. Tamo žive moji prijatelji. Kad smo skupa razgovaramo o tome gdje će naša djeca, možda, naći posao. Novi Zeland? Kanada? Danska? Norveška? Njujork? Kći moje prijateljice arhitektica je u Njujorku ali nema ni vremena ni love da svrati u Beograd i posjeti majku, ženu mojih godina. Mama je očajna jer misli da bi za svu našu djecu bilo bolje da pate u svojoj zemlji. U tuđini će do smrti biti neprihvaćena a svoju tugu neće imati s kim podijeliti jer će im vlastita djeca postati stranci.

Kako dišu Beograđani i Beograđanke? O čemu govore kad ne govore o bijedi? O Đokoviću. O kazališnim predstavama. O nogometu. Čitaju knjige. Piju kavu u lijepim kafićima, oni koji imaju za kavu. O čemu ne govore? O Šešelju. Dok je kolona mladih ljudi maskiranih u četnike prolazila pokraj nas ispijača kave nismo se previše uzbudili. Ulice su bile zakrčene, taksisti su bili van sebe ali “Pobednika”, iako su plakati pozivali građane i građanke Beograda da Ga pozdrave, ljudi izvan “kolone” nisu pozdravljali.

Vratila sam se u Hrvatsku i bacila pogled na naše novine koje nikad ne čitam kad nisam doma. Ostala sam bez teksta. Šešelj je hrvatska tema dana. Njegovo ukazanje u Srbiji “naše” je medije diglo na noge. Zašto? Znamo tko je vlasnik Haškog suda, jasno je i najvećem glupanu tko je Šešelja pustio sa lanca pa ipak se hrvatski političari zgražaju nad činjenicom što “Srbija na svojim ulicama ima poludjelog ratnog zločinca.” Naša ministrica vanjskih poslova zbog toga “Srbiji izražava sućut.” Tko će nama izraziti sućut zato što nam je Vesna Pusić ministrica vanjskih poslova?

Ruža Tomašić, naše nešto što sjedi u nekoj od EU klupa ljuti se na Vladu koja “ne reagira na četnički dernek” u Beogradu. Ruža od Pameti misli da Vlada zbog toga za kaznu ne bi smjela otići u Vukovar. Ako ode u Vukovar iako nije upucala Šešelja “onda bi ih svi trebali potjerati i reći da im tamo nije mjesto.”

Šešelja se dohvatio i predsjednik Josipović: “Ono što mi možemo, a nemamo široki manevarski prostor, je jednim pismom upozoriti Haški sud na ovo što se događa.” Mili Isuse? Tko sjedi u Haškom sudu? Starčići u kojima čuči Alzheimer kome je glaukom izjeo oba oka? Haškači su namjerno poslali Šešelja da uznemiri Srbiju ali su se zajebali, ili se nisu zajebali, pa je četnik Šešelj uznemirio Hrvatsku.

Četnik Šešelj uznemirio je Hrvatsku? Jebe se običnim građanima Hrvatske za Šešelja. Jebe se i našim političarima za Šešelja. Jebe se i našim biznismenima za Šešelja. Tedeski je ovih dana kupio “Bakinu tajnu”, moju najdražu srpsku marmeladu. Lopine koje vladaju i nama i njima pale se samo na lovu a od nas očekuju da svršavamo nad Četnikom Svih Četnika.

Četnici, četnici, četnici, četnici…Koji jebeni četnici?

Zadnjem hrvatskom kretenu danas je jasno, nije kokarda Hrvatsku pretvorila u spaljenu zemlju. To nas opljačkane Hrvatice i Hrvate jebe. I jebat će nas dok ne krepamo od bolesti, gladi i tuge.

http://www.rudan.info/seselj-po-drugi-p ... -hrvatima/

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Philby je napisao:
Što je najžalosnije, u Srbiji dosta ljudi svršava na pomisao da imaju nekog poput Dodika. Jer on bi njima rekao šta treba da rade i jebo znanje strancima.
Otprilike kao što naši penzioneti kažu da nema napretka dok i u Republici Srpskoj na vlast ne dođe neki Vučić koji će pohapsiti kriminalce. :(

:) Tacno slazem se zalosno je to.

Svi bi mi vodju.
Ovcice bi lava da ih predvodi i da ga se svi plase kad razvali usta ko tranvajsku stalu.

Da vodja je taj, taj neko koji ce za nas to odradi.Vodja ce povesti.Vodja ce udarit samar ovim ili onima. Vodja ce da brani,Vodja ce da kaze ne.Vodja ce... :roll: :roll:

Ma sta da se ugledaju na RS i Dodu neka se ugledaju na Njemacku tamo je pravi vodja bio. :lol:
Nema srece za narod, kojem treba vodja da bi opstao i postojao. :roll:

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Btw.
Ocel se Sekiju sad poturat neka kesovina da ne talasa?!!
I sta ce on? :wink:

Dal da uzme, ili da ceka pa da uzme vise, ili da ceka pa da izgubi ponudu.
Brale...haj sad ti. :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2014, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zavisi. Ko ponudi vise.
Pazi, i Mile je u igri ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]