banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 82  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Sep 2013, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Takve treba na granici vracati u SveCku.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
https://www.facebook.com/pages/Popis-u- ... 0896316101
ja sam sad skroz pogubljen... sta trebam reci?
ovi mi govore da nikog ne slusam i da se izjasnim kao bosnjak, znaci da slusam njih... dobro...
onda ako hocu da budem starosjedioc, kako je to islamska zajednica najstarija bosnjacka institucija?
zbunjen sam pra'o...

http://www.akos.ba/
gospode broto...

Citiraj:
Specifičnost popisa u BiH je da se on održava 21 godinu nakon početka etničkog čišćenja, genocida, konstantnog opstruiranja povratka, diskriminacije povratnika ali i pokušaja institucionalne razgradnje BiH kao države od strane rukovodstva RS-a.

:pukeleft:

http://popis2013.net/
:lol:

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=50038
ovde ima malo bosancice... zanimljivo
i zanimljiv je ovaj institut za instrazivanje genocida "kanada"

da za kraj i ja nesto kazem:
BOSNJAK,ISLAM,BOSANSKI JEZIK!!! Nebi sebi nikada oprostio da ne odem na popis od 01-15 oktobra i budem ono što sam što sam, BOŠNJAK sam ponosni to vama svima zborim na svome lijepom BOSANSKOM jeziku, a moje mi vjere moga mi DINA I IMANA meni lično je i vjera bitna a ona je ISLAMSKA, jer ja sam četrnaesto dijete majke BOŠNJAKINJE i babe BOŠNJAKA, koji su bili Muslimani i muslimani kada to i nije bilo moderno da se bude!! estafirulah elhamdilulah

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 02:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
giometar je napisao:
Sta je bilo brOto?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mene sad interesuje hoce li popisivaci praviti razliku izmedju Bosnjaka i Bosnjoka.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 06:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Trenutno je u toku najvece moguce medijsko bombardovanje i izbezumljivanje naroda (dijaspore)u vezi popisa. Neki cak izmisljaju da ce nam biti veci porezi, ukinuta prava i sl, ako se ne ode dole i obavi svoja "gradjanska duznost". Na stranu to sto se poziva na davanje laznih podataka i manipulisanje, meni ide na k...c ispiranje mozga i politika stada, tj serviraju se gluposti i svi ko ovce trebamo blejati i ici za cobanima :angry4:

S druge strane, s ovim sto se sprdaju sa Bosnjak, musliman,Musliman... Jbga, nismo mi krivi sto smo bili ko obezglavljeni, bez vlasti i postenih predstavnika a ziveci u uvijek tudjim drzavama i bez jasno odredjene politike. Ono sto danas rade Bosnjaci je ista stvar koju su radili Srbi i Hrvati , samo prije kojih 100-tinjak godina unazad, samo sto ste vi imali podrsku iz blizeg komsiluka, dok mi moramo skontati sami - a nismo bas poznati po nekoj strasnoj pameti :wink:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 07:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Joj, Error i ti ga sad zacrni

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 07:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Tačno tako, ja to kad napišem na bošnjačkom forumu dobijem ban momentalno i onda krene priča o zemlji tisućljetnoj.

Ponavljam ponovo, ne znam kako su to rješili i da li su uopšte a vidim da niko ne postavlja pitanja, kako će se popisivati ti ljudi iz dijaspore? Jer ako budu ušli u brojku kao ljudi koji stalno žive ovde, onda je ovo sve jedno ogromno bacanje novca. Ko i kako će provjeriti istinitost podataka i kakve i da li će postojati sankcije prema onima koji budu davali lažne podatke? A biće ih sigurno.

Vidim svi su izbezumljeni tim ako se ne izjasniš kao jedan od ova tri naroda, ideš u strašne "ostale" u najmanju ruku kao da ćeš biti izopšten iz društva u tom slučaju.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Сви они серу из дијаспоре, али ће велика већина њих доћи да обави своју дужност. Сви су као нешто фини и мулти култи, а сви ће доћи на попис и изјаснити се као Бошњаци и како им се каже. А као гади им се све то.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

to mi je najteze palo... sta postadose od finog multi kulti drustva :(

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 07:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
shakal je napisao:
Slika

'kisla mu je glOOOva ljudi :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mpVr2wRY1O4[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Šta sad, ako se izjasni kao Bošnjak, nije multi-kulti? Jbga, vidjeli od drugih, kao što napisah , peh je jedino što smo malo zaostali za drugima i nema nam ko diskretno šaptati ;)

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
WinstonWolfe je napisao:
Сви они серу из дијаспоре, али ће велика већина њих доћи да обави своју дужност. Сви су као нешто фини и мулти култи, а сви ће доћи на попис и изјаснити се као Бошњаци и како им се каже. А као гади им се све то.

Ma nije to problem, nek dođu to je njihovo pravo, čak šta više ja bih volio da svi dođu i da se popišu, ali da se napravi razlika između Errora(nemoj se ljutiti što tebe uzimam za primjer) koji živi i radi već 15-20 godina u Skandinaviji i mene koji sam tu.

I znam ja da će Bošnjaci većinom dolaziti, upravo zbog onog što je Error gore naveo. Konkretno kod nas nema nikakvih poziva prema dijaspori ili nešto slično, eto juče sam pitao druga koji je u Srbiju otišao prije par godina i ne pada mu na pamet da dolazi.

Isto tako s obzirom da je ovo specifična država i da od broja ova tri kons. naroda zavisi i podjela vlasti, da li će u to ulaziti i ovi iz dijaspore?

To su bitna pitanja, jer ako meni moj prostor budu uređivali Mujo iz Švedske, Ante iz Njemačke ili Marko iz Švice onda će ovo postati još veća propast i prava šupčina, ne Evrope nego cijele planete.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
OK kontam ja sad zašto oni pozivaju svoje da se vrate na pips...ali nisu li govorili prije da će popis biti temeljan za uništavanje RS, jer će on pokazati "kako je etinči čista"...sad ih kontaju vratiti ovde...ili se taj poziv na popis odnosi samo na Federaciju?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ERROR je napisao:
Šta sad, ako se izjasni kao Bošnjak, nije multi-kulti?

pogledaj tu stranicu na fb (prvi link koji sam ostavio), ako ti se da...
neka se svako izjasnjava kako hoce, mene realno boli neka stvar za tim... samo mi je bilo smjesno kad sam vidio sve ovo, odustao sam sinoc poslije par sajtova/blogova...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
skypostman je napisao:
Marko iz Švice onda će ovo postati još veća propast i prava šupčina, ne Evrope nego cijele planete.

Šta ti imaš protiv mene? :headscratch:

Šalu na stranu, ovo što Muslimani rade nama može biti i smiješno, možemo se sprdati sa tim i siktati ako nam nije po volji ali je prilično efikasno. Jest da su malo pogubljeni pa ne znaju ni ko su ni šta su čim moraju da sami sebi turaju pod nos da su Bošnjaci, a ne Bosanci. Srbi imaju jedan problem kur*obolje za stvari koje se dešavaju oko njih i onda kukaju kad već bude kasno. Ne znam da li je ikome od Srba pa i Hrvata palo na pamet da skuplja ljude iz dijaspore da bi ih bilo više na popisu. Ja nažalost neću biti u BL prilikom popisa i ne znam kako to funkcioniše ako imam stalno prebivalište u BL, a privremeno sam negdje vani. Bijesna propaganda kod Muslimana je tim ljudima usadila u glavu da je BiH islamska zemlja i tu priču furaju gdje god stignu, a nas po običaju to ne zanima i mi se pravimo gospoda i uzdamo se u neku kur*evu pravdu i karmu i slušamo Vožda kako obećava nezavisnost RS. Jedino što nas u ovom popisu može izvući je da su ovi toliko pogubljeni i dio njih toliko zatucan u tu zemlju i narod bosanski pa će tako da se izjasne, inače kad taj popis i službeno pokaže da ih ima više nagrnuće na nas k'o sumanuti. Još ćemo i uljezi ispasti na sopstvenoj zemlji... :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Није проблем да се они изјасне како год желе, мени само иде на живце то што се као гаде на цијелу ову капмању о томе како ће се изјаснити, да ли као босанац, бошњак, марсовац или нешто лијево, а сви до једног ће послушати шта им њихове вјерске и политичке вође кажу, да дођу у њихову Босну и да се изјасне као Бошњаци.
Ја сматрам да није у реду да се неко ко не живи овде треба пописати, био он Србин, Хрват или Бошњак/Босанац/муслиман. Али пошто је ово земља у којој логика не важи, све је могуће.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Realno, bio bi fazon kad za popisa dođe bus pun "bošnjaka" iz ŠveCke, i onda ga na granici ostaviti da čuči...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Pa kad bi samo Srbi bili na granici to bi i moglo da se uradi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Panzer je napisao:
Šalu na stranu, ovo što Muslimani rade nama može biti i smiješno, možemo se sprdati sa tim i siktati ako nam nije po volji ali je prilično efikasno. Jest da su malo pogubljeni pa ne znaju ni ko su ni šta su čim moraju da sami sebi turaju pod nos da su Bošnjaci, a ne Bosanci. Srbi imaju jedan problem kur*obolje za stvari koje se dešavaju oko njih i onda kukaju kad već bude kasno. Ne znam da li je ikome od Srba pa i Hrvata palo na pamet da skuplja ljude iz dijaspore da bi ih bilo više na popisu.

Upravo tako. Ne znam za Hrvate, ali Srbe slabo ko skuplja po dijaspori. Poslije popisa odosmo u red nacionalnih manjina. I mene zanima kako ce rijesiti pitanje ljudi iz dijaspore, da je podlozno tlo za masovnu muljazu - jeste.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zašto nije Bošnjak i bošnjački jezik? Ili su to ostavili za naredni popis?

Zbunjuje to. Bosanac/Bošnjak bosanski/bošnjački jezik. Barem su sigurni što se tiče islama. Mada u Srbiji imaju treću islamsku zajednicu :) Pa kako ne vide da samo Srbi mogu biti takvi :lol:

Što se mene tiče, neka se svako izjašnjava kako hoće. Ako može Igor Radojčić biti Crnogorac... :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2013, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
ERROR je napisao:
Šta sad, ako se izjasni kao Bošnjak, nije multi-kulti? Jbga, vidjeli od drugih, kao što napisah , peh je jedino što smo malo zaostali za drugima i nema nam ko diskretno šaptati ;)

O cemu ti to? Ko je kome saputao?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 82  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]