banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 20:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
hercegovac27 je napisao:
Dosta komentara mi je i proslo ali oni najsocniji upuceni Tadicu i bagri na vlasti na moju veliku zalost nisu prosli.
Ma nije mi zbog ujgura nego su mi gori ovi Srbi(bar se tako predstavljaju).Upamtio sam(dok me nisu banovali po 15-ti put :D ) jednog "Vladana" iz Londona... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
soba 39 je napisao:
hercegovac27 je napisao:
Dosta komentara mi je i proslo ali oni najsocniji upuceni Tadicu i bagri na vlasti na moju veliku zalost nisu prosli.
Ma nije mi zbog ujgura nego su mi gori ovi Srbi(bar se tako predstavljaju).Upamtio sam(dok me nisu banovali po 15-ti put :D ) jednog "Vladana" iz Londona... :angry4:

Zbog Vladana te banovali! Sjecam se njega vrlo dobro. Taj je veliki zagovornik svega sto se dole desava i naravno Srpsku naziva Sumskom u svakom postu. Meni je pritisak digao siptar iz Peci Lorenz. Bio sam na b92 forumu od 2004-2005.

Na tom forumu pratim samo teniske meceve kada nema prenosa uzivo.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
soba 39 je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Zbog Vladana te banovali! Sjecam se njega vrlo dobro. Taj je veliki zagovornik svega sto se dole desava i naravno Srpsku naziva Sumskom u svakom postu. Meni je pritisak digao siptar iz Peci Lorenz. Bio sam na b92 forumu od 2004-2005.

Na tom forumu pratim samo teniske meceve kada nema prenosa uzivo.

Nije zbog njega nego zbog njegove sestre :D

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma kakav Vladan sve su to turci i šiptari.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
meni je najbolje kad odem na sajt rts kad je neka vaznija vest u vezi sa r.srpskom eto ti brdo muslimana koji se predstavljaju kado srbi i svi u fazonu ldp-a ili bar da izazovu mrznju srba sa jedne i druge strane drine! TO IM JE UGLAVNOM NAJBITNIJI CILJ....meni samo smesno kako tako jadni mogu da budu!

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka

Vladan je neki hirurg iz Beograda koji je 90-tih otisao za London.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Vladan je neki hirurg iz Beograda koji je 90-tih otisao za London.

Hvala za info.Ajd još saznaj kliniku,imam neke raje gore da mu se mame najebu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka

Ne znam da li je i gore hirurg ali cini mi se da je dok je bio u Beogradu pominjao da je radio i na VMA i u Klinickom Centru Srbije. Nakon bombardovanja je otisao za London.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hercegovac27 je napisao:
Ne znam da li je i gore hirurg ali cini mi se da je dok je bio u Beogradu pominjao da je radio i na VMA i u Klinickom Centru Srbije. Nakon bombardovanja je otisao za London.

Ako nije tajna,odkud sve to znaš ? Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka

soba 39 je napisao:
hercegovac27 je napisao:

Ako nije tajna,odkud sve to znaš ? Pozdrav

On je pricao o tome dok sam bio na forumu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2011, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka

Prije 2 sata bio otisao da dopunim kredit kada vidim naslov u Jutarnjem listu: Isti sto su zapalili prelaz palili su dzamije po Beogradu! Stvarno jedva cekaju neku katastrofu. Ja bih volio da im ova desavanja na KiM uticu na turisticku sezonu.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Primirilo se. Za sada.

Citiraj:
Nakon povlačenja jedinica KFOR-a sa prelaza u mestu Rudare situacija u Kosovskoj Mitrovici je mirna, javlja dopisnik KIM radija.

Većina okupljenih se razišla, ali su na punktovima ostale grupe koje će dežurati.

Izvesno je da će na njima postojati izvesna vrsta dežurstva do daljnjeg.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11623

Citiraj:
Šef srpskog pregovaračkog tima Borko Stefanović je rekao u Rudaru da je došlo je do nekakvog dogovora, barem što se tiče današnjeg dana, javio je izvestač KIM radija.

Postignut je dogovor da se jedinice Kfora povuku do daljnjeg sa ovog pravca. Stefanović je pozvao okupljeni narod da ovo ne slavi kao pobedu, mada se radi o izvesnom uspeh koji su, kako je rekao, „postigli pre svega gradjani svojim okupljanjem, odgovornim ponasanjem i mirnim načinom protesta. Još predstoji mnogo iskušenja i u ovoj borbi treba biti istrajan“

On je napomenuo da tek predstoje glavni pregovori za Jarinje i Brnjak i režim koji će na njima funkcionisati, ali i to da je i nekakav dogovor na pomolu.

Vrlo slične poruke je dao i ministar za KIM Goran Bogdanović. On je istakao da ovo veliki uspeh građana, ponavljajući da je za svako poštovanje odgovornost koju su gradjani danas pokazali u Rudaru.

On je napomenuo da tek predstoje glavni pregovori za Jarinje i Brnjak i režim koji će na njima funkcionisati, ali i to da je i nekakav dogovor na pomolu.

Vrlo slične poruke je dao i ministar za KIM Goran Bogdanović. On je istakao da ovo veliki uspeh građana, ponavljajući da je za svako poštovanje odgovornost koju su gradjani danas pokazali u Rudaru.

Predsednik Opštine Zvečan Dragiša Milović je rekao okupljenom narodu nešto što je unelo izvesnu dozu zabrinutosti prenoseći da je general Biler poručio da će se ovog puta povući, ali da će sledeći put upotrebiti silu ako bude morao da osigura slobodan prolaz za jedinice KFOR-a.

Protesti i blokade puta se nastavljaju, svi su pozavali građane da ostanu na barikadama. Izvesno je da će na njima postojati izvesna vrsta dežurstva do daljnjeg.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11622

Pregled svih vijesti koje su obiljezile dan:

http://www.radiokim.net/?cid=3,7&cdate=2011-07-29

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka

Najzalosnije je sto ce Borko i njegovi nadredjeni ovaj uspjeh pripisati sebi i "srpskoj diplomatiji". Da nisu Srbi blokirali ne bi ovi barem za sad odustali.

Pitanje je samo koju li ce novu taktiku smisliti KFOR u saradnji sa EULEX-om i Siptarima?

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 02:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Nece kfor tako lako odustati, severu kosova, tj 70 000 srba preti humanitarna katastrofa, nema lekova i namirnica dovoljno

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
KFOR umire od brige za 70000 Srba.

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosovskim-diplomatima-zabranjen-ulazak-u-zgradu-una/564020.aspx

Vrh

PostPoslato: 30 Jul 2011, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka

Slika

Iako nije baš zgodno vrijeme za šalu!

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Fudbalska utakmica pored prelaza Jarinje
31.07.2011. 16:45

Srbi sa severa Kosova organizovali su danas na prelazu Jarinje kod američkog punkta, performans - fudbalsku utakmicu na kojoj su učestvovali igrači sa žutim trakama oko ruke.

Kako je za KIM radio javio Ivan Vučković fudbalska utakmica je organizovana u znak protesta zbog zatvaranja administrativnog prelaza.

“Utakmica je bila puna simbolike. Sudija je nosio crni pojas oko očiju I tablu na kojoj je pisalo sudija-EULEKS-KFOR. To se sve događalo pred američkim vojnicima KFOR-a koji su mirno posmatrali, a ceo događaj je protekao bez incidenata”, javio je Vučković.

Incidenata u toku dana nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 20:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Dvije vijesti...

Prva:
Citiraj:

Brnjak otvoren za putnički saobraćaj [NAJNOVIJE]
31.07.2011. 20:00

Slika

Administrativni prelaz Brnjak kod Zubinog Potoka otvoren je oko 19 časova za putnički saobraćaj, posle posete komandanta Kfora Erharda Bilera, javlja novinar KIM radija.

Na Brnjaku se nalazi kosovska carisnka služba, kao i na Merdaru koja onemogućava transport robe iz Srbije sprovodeći odluku Prištine o carinskoj blokadi.

Administrativni prelaz Jarinje i dalje je zatvren za svaku vrstu saobraćaja i pod kontrolm je američkih vojnika KFOR-a.

Na barikadama u Rudaru i dalje se nalazi veliki broj ljudi koji očekuju da uskoro stignu Brislav Stefanvić i Goran Bogdanović.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11673

:thumbright:

Druga:

Citiraj:
Kulturno leto na barikadama u Rudaru
31.07.2011. 19:04

Ukoliko barikade na Rudaru potraju, i na vreme stigne oprema, od večeras na tom mestu počinje tradicionalno kulturno leto.

Slika

Direktor Narodnog pozorišta Priština Nenad Todorović odlučio je da na poseban način bodri svoje sunarodnike, i najavljuje da će već večeras moći da odgledaju filmove - "Montevideo" i "O Gringo".

“Još večeras planiramo projekcije na platnu. Dobili smo dozvolu distributera da emitujemo dva nova filma "Montevideo" Dragana Bjelogrlića i film o Dejanu Petkoviću Rambu "O gringo" u režiji Darka Bajića. Kulturno leto se tradicionalno održava, ali ove godine želimo da bude u Rudaru”, kazao je Todorović tokm posete barikadama dodajući da je dobio podršku velikog broja kolega iz Beograda.

Na barikadma u Rudaru glumci prištinskog pozorišta organizovaće i mini koncert. Narodno pozorište iz Prištine planira i da sutra na brdašcu kraj Kosovske Mitrovice premijerno izvede predstavu "Žica" u režiji Gorana Šušljaka, koja govori o životu odsečenom od civilizacije.

“Najzanimljivije i najstrašnije je da zbog situacije u kojoj se nalazimo pozorište zapravo pokazuje život. Ovde se očigledno desilo obrnuto i nismo imali nameru da režiramo ovoliko široko oko scene”, dodaje Todorović.

On podvlači da Srbi na Kosovu, i te kako imaju potrebu za kulturom.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11672
=D>

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2011, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I Jarinje otvoreno...

Citiraj:
I Jarinje otvoreno za saobraćaj
31.07.2011. 21:59

Administrativni prelaz Jarinje otvoren je za putnički saobraćaj oko 21.30, navodi RTS pozivajuči se na ministra za Kosovo i Metohiju Gorana Bogdanovića.

Ovu informaciju potvrdio je, pozivajući se na neimenovane izvore, i novinar KIM radija sa terena.

Nešto ranije, za saobraćaj je otvoren i administrativni prelaz Brnjak kod Zubinog Potoka.

"Kao što smo najavili, otvorili smo prelaz Brnjak za civilni putnički saobraćaj. Jarinje i Brnjak su bili zatvoreni zbog bezbednonih razloga. Pošto se poboljšalo bezbednosno stanje u Zubinom Potoku, bilo je moguće ponovo otvoriti prelaz Brnjak", izjavio je tom prilikom potparol KFOR-a Hans Ditrih Vihter, prenosi Tanjug.

http://www.radiokim.net/?cid=3,7,11675

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]