banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Feb 2005, 22:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Balkan Express je napisao:
evo ja nisam iz tog kako ti kazes " bosnjackog kluba" pa zelim da ti kazem da ce Mejdan uvijek biti ljepsi, Budzak i Seher takodje, a bazen ako ti se gadi pa ti nemoj da ides tamo, to ce uvijek biti seherski bazen a ti idi u Toplice.. a gdje je to..... u Srbiji negdje??????
za seher se slazem, ali da budzak ljepse zvuci?!?!daaajjj! u dzakabu sam rodjen, tako da sam se navikao koristiti starim nazivom (i tesko da cu to promjeniti) ali to ime mi se iskreno uvjek gadilo. al nebitno, ukusi su razliciti. Sto rece autohton, neka zove kako ko hoce i zdravo! a takodje, stara imena su promjenjena i zdravo!

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
tacno
to ce uvek biti seherski bazen
dok ne plane
ili je vec planuo
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :2gunfire:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Odoste vi u politiku... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 12:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2004, 14:38
FLASH je napisao:

necemo daleko :^o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2005, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
FLASH je napisao:

stvarno????
a koja tema ne ode u politiku na ovom forumu???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 09:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Merhaba je napisao:
duck je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
Ja sam rodjen u Banjaluci , moji roditelji i njihovi roditelji su iz Banjaluke i za mene ce Mejdan uvijek biti Mejdan kao i Budzak i Seher i Hiseti a posebno Sehitluci....
Mislim da je glupo mjenjati imena naselja i ulica ako nikoga ne vrijedjaju a mislim da su imena banjaluckih naselja savim o.k. (stara imena). Iskreno se nadam da ce neko od poslanika u skupstini grada pokrenuti pitanje imena i da ce se uskoro vratiti stara imena iili bar smisliti nova jer su Lazarevo,Obilicevo i Banj brdo vise nego smjesni . . .

nova imena su odlicna.ja zivim u oblicevu.vec su i stariji prihvatili novi naziv.mislim da ce se stara poturicka imena zaboraviti u vrlom kratkom periodu.lazarevo,oblicevo,kocicev vijenac,srpske toplice...zar nisu divna imena?sto se tice promjene naziva ulice,to je vise nego smijesno.svi odbornici u skupstini grada su srbi.ko je toliko lud da pokrece inicijativu da se mijenjaju ovi predivni nazivi ulica,koje nose imena srpskih velikana i mijenja ih ustasama kao sto su tito i njegovi partijski drugovi.

Vidi se da si "carsija". :D Pravi BanjOlucanin :wink:
Ti kad si sljego u BL nazivi su vec bili promjenjeni ,jel da. To je bilo davnoooooo. Pravi starosjedioc. :(
Jesil razmisljao da se vratis odakle si i dosao pa tamo jarane mijenjaj imena koliko hoces. :fist:

Evo i ja cu morati jednom da se slozim sa Merhab-om (ili kako se vec pise).
O kakvim divnim nazivima pricas ? Kakav Lazar,Obilic i slicne gluposti. Prvi put si cuo za Lazara '91,tada si i srpsku (pravoslavnu) novu godinu poceo da slavis ! U Banjaluci ti nazivi postoje godinama i generacije ih znaju kao takve. Uostalom ti idi na banj brdo a ja cu na Sehitluke ! ! ! I nemoj dalje da lupetas...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 19:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
Citiraj:
... U Banjaluci ti nazivi postoje godinama i generacije ih znaju kao takve
dobar dio (da ne kazem vecina) tih promjenjenih je postojala 30-40 godina. A bogami i ovi "novi" su tu skoro 15god. jos malo pa cemo i za njih moci reci da su tu godinama i da ih generacije pamte kao takve :wink: :D

Warren Buffett

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 20:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Posto ste totalno otisli u OT, zakljucavam temu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 188 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Sva vremena su u UTC [ DST ]