h4xx0r je napisao:
Nije tačno da je iseljen zbog pripreme za karantin.Stvar je tekla ovako: izbilo sr4nje sa ovim virusom, obustavljena predavanja a većina studenata otišla kući jer nisu imala šta da rade.Ja i šačica studenata smo ostali.Otišao sam preko tog jednog vikenda kući kako bih u ponedjeljak (valjda) saznao da imam nekoliko sati da odem po stvari prije nego što trajno zatvore paviljone zbog dezinfekcije.
Fast forward na koji već datum kada smo saznali da su preko noći odlučili da se u paviljone smještaju zaraženi pri čemu su nepoznati ljudi kopali po tuđim stvarima kako bi ih iznijeli iz soba.Najveća jebada je to što su ih sve stavili u paviljone 1 i 2 umjesto u 3. i 4. gdje imaju ambulantu i dentalnu kliniku, ali eto, 4. paviljon je samo za elitu a on se ne smije dirati ni u kom slučaju...Još se ta 2 paviljona nalaze pored velike stambene zone a 3. i 4. se nalaze u maksimalno izoliranom dijelu, čak imaju i ograde...
Nisam znao da su i ovo uspijeli da sjebu. Znaci nije bio nikakav konkretan plan u pitanju nego nesto smuckano na brzinu u cemu su studenti izvukli deblji kraj kao i uvijek...
skeva je napisao:
Lose si upucen
Pitao sam upravo zato sto nisam znao sta se desavalo, ako nemas nesto konkretno da odgovoris slobodno odjebi u skokovima.
Sto se tice ostalih informacija za stanje u BL, vise clanova blize familije mi radi u UKCBL tako da, zelio - ne zelio, imam veoma precizan dnevni raport stanja samo sto ne zelim da pisem ista od toga po forumu.