boban1982 je napisao:
malla9 je napisao:
Ozrenx je napisao:
U parku, sve klupe pune, po dvoje troje sjede, na fudbalskom terenu 10 klinaca igra fudbal, svi kosevi puni i jedno 10 ljudi trci, sehitluke ne smijem ni da zamislim sta je, jer su sehovi pojam prirode za dosta banjalucana, tako da vjerujem da je gore kolaps
Zbog takvih je Srbija policijski sat pomjerila od 14h.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Vikendom od 15,radnim danima od 17.
E зато плави час и јесте глупост. Као да се народ више окупља ноћу него дању па је реално да се донесе забрана изласка навече. Прошетах и ја вечерас прије почетка часа, људи има, шећу се, дочекали лијепо вријеме, неки стоје и причају у размацима, неки шетају, али код већине и нема размака. Оно што сам примијетио је да их подоста носи маске. Иако је доста мања портеба за маскама овако при шетњи него кад идеш у маркет. Надам се да сви носе маске у тим случајевима, ма колико била слаба заштита.
А ти горенаведени заправи не раде нешто протузаконито. Ако има размака међу њима, може се и хиљаде људи сјатити на Шехове, док је дан, и све супер што се тиче закона. Зато тај муријски час нема сврху.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!