wizzy_bl je napisao:
Otvoris klix i samo o opoziciji u Republici Srpskoj. Davno smo ovdje konstantovali da su interesi Srba u BiH totalno suprotni od interesa Bosnjaka i "gradjana" , pa se lako moze izvuci zakljucak koja nam je bolja opcija ako Bosnjaci/"gradjani" naginju i navijaju za jednu od 2

Ja sad otvorio komentare na te vijesti da pogledam, to mi je nekako relevantnije.
Citiraj:
"Dodo je biznismen, ovi su fašisti",
Citiraj:
"sve su to ista govna, svi dušmani BiH, niti i jedan govornik ne spominje BiH niti da je rš i entitet drugih naroda, nigdje zastave BiH, zato ponavljam sve su to ista govna",
Citiraj:
"Mi Bosnjaci ne treba da podrzavamo niti jednu stranu ovdje. Ni opoziciju ni Dodika. Oni u Banjaluci nisu htjeli da se sa nama solidarisu u februaru 2014. godine kada je bio narodni ustanak od Tuzle, Sarajeva, Zenice, Brckog. Tada su govorili: RS je stabilna, nas ne zanima sta oni tamo u Sarajevu protestvuju, ne zelimo se solidarisati s njima. Eh pa ni mi Bosnjaci sa vama. Unistavajte se medjusobno, uzivajte u bijedu i najvecem dugu po glavi stanovnika u Evropi",
Citiraj:
Mile će otići a gori nacionalisti će doći.
Citiraj:
Dodik je lopov a Drasko i ovo Govno malo je reci da su C hetnici oni sa dna kace
Citiraj:
ovo su veci chetalji od dodika, vjerujte.
Citiraj:
Kakvi ste želim od srca Dodiku i SNSD-u pobjedu u manjem entitetu
Citiraj:
Republika Srpska se makar obracunava a Federacija nista
Citiraj:
nasljednici Radovana Karadzica Biljane Plavsic iRatka Mladica prozivaju jedni druge za kriminal a likuju nad teritorijom koju su prije toga genocidom ocistili i nazivaju je drzavom nisu nikakva opozicija nego zlocinci u pricuvi!
Neki od komentara vrlo obilato nagrađeni lajlkovima Klix pučanstva. Šaroliko, ali u najmanju ruku Dodik ili "Dodo" kako neki pišu, ne vidim da im više bode oči od "četalja" Draška i ostalih.