banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Dec 2015, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Philby je napisao:
g|e@ck je napisao:
Dolazi vam i Vučić na proslavu! Još vam je on nedostajao!

Predstavnici vlasti iz Srbije su uvijek dobrodošli u Republici Srpskoj, pogotovo kad su u pitanju ovakve proslave. Tu nema ništa loše.

Макар то био и Аца Драмосер. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Ostavite Vucka na miru ......on je u BL uvijek dobrodosao......jos kad bi upola bio darezljiv prema Bratuncu i Kravicama kao prema srebrenici pa gdje bi nam bio kraj.......

Taj periskop dajguz ponudi nekome iz Dervente oni nisu razoruzani poslije rata :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da je u derventi bilo naoruzanig naroda ne bi morao Krol i njemu slicni dolaziti da je oslobadjaju ( ne da je brane, nego oslobadjaju) :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka

Herc donekle si upravu..........to za krola i ekipu i oslobadjanje......ali za ostalo nisi.......

Srbi u Derventi su najebali na pocetku 2svj.rata i na pocetku odbrambeno-otadzbinskog rata.......tacnije hrvati i dio muslimana bio brzi......

E sad na kraju ovog rata jedna od Derventskih brigada VRS nije vratila naoruzanje......vise manje nesto je sfor zaplijenio ali ne sve i ne vecinu......bas zbog dogadjaja iz 2sr i odb.otadz.rata srbi i dio lojalnih muslimana koji su bili u VRS nisu vratili naoruzanje.......
I ista brigada je imala narocito zajeban bataljon Mesa Selimovic......toliko

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 16:48 
Stara kuka
Stara kuka

Putuj igumane i sretno ti bilo......i da taj faks sto prije zavrsis.......
Ali uvijek ima neko ali nisi savladao istoriju......nazalost
Brzo ces biti asimilovan u toj dragoj ti novoj domovini.......znam jer mi je kum u Lincu vec dugo vremena......i nesto mi se ne hvali ......ali jebes to........bitno je srbovati kad se dodje u bl.....jer tamo u uredjenom drustvu ne smije......

I jos nesto meni i mojoj generaciji niko nije naredio da idemo u rat.......vise manje svi smo dobili poziv za rezervu....isti ulaz isto vece......pokojni Buza poginu na manjaci par dana prije potpisa Dejtona.......sin jedinac .........
Necu vise pametovati putuj i zavrsi taj faks zbog sebe a ja odoh zapjevati pukni zoro i popiti jednu rakijicu pred rucak

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka

Ja ti pozelih srecu ......sta hoces vise.....
A kad pricas o Sloveniji ja sam na Pokljuci na skijanju bio 1986god......ali isto se sjecam tih slovenaca koji se zaklese Titu i Jugoslaviji ......pa prvi stura iz jna kad je zapucalo......i kad su trebali braniti jugu svoje su drugove vojnike ostavljali u cjedilu......i jos gore blokirali kasarne sjekli struju i telefon.......20 vijek......
I dalje se krije koliko je vojnika jna ubijeno u sloveniji......i da postoje snimci gdje se ubijaju ranjeni vojnci koji su se predali.......srbi muslimani hrvati makedonci
Vi to mladi necete nikad razumijeti ....vidim po svojima......
Ali kad odem u kas kozara pa vidim onu mladost.......evo da te pitam sta je natjeralo jednog MAKEDONCA da ostane u BL i da svoj zivot za RS a mogao je ladno kuci.....

I da radio sam sa Slovencima prodavali su nesto ovde......nisu me odusevili ali nema veze

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka

Niste ga trebali brisati ali nema veze.......

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Препознам их на километар. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w7Aotfp3SxE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
motozeljo je napisao:
Niste ga trebali brisati ali nema veze.......

А ја покушавам да сконтам с ким ти причаш... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka

Sta ces puk'o u mladosti........ma bijase neki kome ovde nista ne valja i koji je primljen na faks u osterajh........rano su ga brisali.......htio sam ga pitati koliko kosta mjesec dana u parama na njegovom fakultetu...........i gdje mu rade mama i tata kad moze na faks u osterajh.....

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 19:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Dajte ljudi, stvarno niste humani. Šta raditi u ove duge zimske dane ako nijedan padobranac ni 24 sata ne sastavi?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ма немам ја ништа против оне сорте која одмах крене псоват матер четничку. Ал ови мултикултуралисти и лицемјери који брину о томе шта доручкујемо сутра су ми увијек за пенала. Још кад крену перфидно, глуп народ, јадна економија, идем из Српске...

Него, вратимо се теми...

Студенти са Космета.
Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Hertzog je napisao:
Da je u derventi bilo naoruzanig naroda ne bi morao Krol i njemu slicni dolaziti da je oslobadjaju ( ne da je brane, nego oslobadjaju) :lol:

Da sam samo znao koga oslobadjamo.....a mozda sam mu dao i bonu.....

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 20:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
big radio ima interesantnu akciju, dijele zastave ljudima koji ih nazovu.
mozda je neko vec i napisao, nisam upratio, ali svakako pohvalno. rade u talu sa nekom firmom iz celzija...

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 22:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam ovdje dobre dvije godine pisao iskljucivo na temi fk borac...prvi moj post gdje sam "odlutao" je bio 9 januara 2012,na 20-godisnjicu RS,gdje sam izrazio svoje nevjerovanje da za 5 dana proslave niko NIJEDNOM RJECJU nije pomenuo dr Radovana Karadzica,a da je svaki kozojeb dobio odlikovanje i orden....Franju Komaricu sam zapamtio kao nosioca ordena te 2012.....ako i ove godine bude nesto slicno,zabijte se svi u tri p.m,i vi i vasi prijemi i odlikovanja :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 22:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa Komarica je dobio orden jer je zadrzao casne sestre i dopustio tebi da ih cuvas tokom ratnih dejstava :D

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру немојмо о одликовањима. Да се питам не би их никада нико ни дијелио. То ти говорим као дијете погинулог борца. Истог оног борца ВРС-а који је био јединац и ишао на најгора могућа ратишта, док су нечији синови прелазили границу Србије и ладили јаја. Одликован је отац. Као и хиљаде других. И да ти будем искрен, мени то одликовање ништа не значи. Значи ми то што је та смрт била дијелић за слагање нечега што се зове РС. Нећу даље, јер се бојим да ћеш помислити да желим пљувати некога. Одговорно тврдим - одликовања су најгори израз лицемјерства. И тотално непотребна. Свачији живот очигледно се не вреднује исто.

Рашо је човјек кога сви ми који памтимо то вријеме можемо поштовати и помињати. Заслужио је. Правио је грешке, као и сви ми. Али је стао када је требало стати испред српског народа и поручио да нико нема право да Србима стеже ланац око врата. Хвала му на томе. Преузео је одговорност, желио најбоље.

Као што рекох. Ништа мањи неће бити ако га не помену. (колико пратим, помињан је неколико пута у претходних неколико година, истицано је колико је значајна фигура у историји Српске)Али по мени, далеко је битније што ми као народ не заборављамо оно што је урадио за нас. Одликовања су за оне жељне некакве признатости. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 22:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

znam za tvog oca...ne sjecam se da li iz privatnih prepiski ili javno...sarajevo...mislim da sam zapamtio i kako je poginouo,ali ne volim o tome pisati...da se dusmani ne ne nasladjuju....

al vjeruj da bi i on te 2012 bio tuzan da vidi da se banski dvor oslikava najmodernijom tehnologijom i u njemu odlikovanje prima franjo komarica,a da dr radovana karadzica niko ni da pomene svih dana proslave :( :(

ja sam ispocetka mislio da je to iz pragmaticnih razloga "nemoj da pominjemo optuzene za ratne zlocine,ne ide nam u prilog,ispascemo genocidni"...al kad sam vidio kako hrvati postuju svoje heroje,kako su ispostovali onu prvu nepravosnaznu presudu gotovini,cermaku i markacu,gdje je svaka utakmica hnl pocinjala sa transparentom podrske njima,tad sam vidio da se ovdje kupe samo politicki poeni,i da nismo pragmaticni vec samo govna :( :(

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Вјерујем да сам ти помињао прије пар година. Нећемо о детаљима. Нити сам желио истицати свог оца. Већ сам га навео апропо одликовања. ;)

Апсолутно си у праву за Комарицу. И вјеруј ми да сам се тог момента црвенио. И хтио слупати тв. Ипак, виша политика, имају старији обичај рећи. Интерес вишег интереса, ваљда.

Што се осталог тиче, госн Ташко је имао раније обичај поставити овај видео, он најбоље свједочи о односу нас као народа према онима који су заслужни за стварање Републике Српске.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sxfXA3avSns[/youtube]

Раши не требају одликовања. Рашо је историја. Човјек кога ћемо памтити, наш је задатак да будућим поколењима преносимо шта је урадио. И управо због тога ја потенцирам значај свих оних важних датума у нашој историји. Колико год то понекада се чинило инатно. Не смијемо због оних који не памте 92-95 ћутати, заборавити. Опрост је ствар избора. Треба гледати напријед, али никако не рећи дјетету, унучету ко је Рашо, Ратко, Тепић, Манда....

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Нећемо о детаљима

tacno...

dok sam jos pisao na sportsport.ba,to sam naucio od nasih neprijatelja....najveca poslijeratna legenda fk sarajevo je bez ikakve konkurencije alen skoro...bordo ikona!!!.....otac mu poginuo u armiji bh...i ja ko najveci klen tamo na temi upitam "kako je poginuo"?...mangup me kulturno poklopi sa "za tebe,nebitno"

to mi je skola bila i zato sam i rekao da ne idemo u detalje....niti bih ja mogao iskreno zaliti alenovog oca,niti treba dusmanima dozvoliti da se nasladjuju nasim zrtvama.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 901 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]