banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2012, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
GialloRosso je napisao:
Odjednom K ne valja, a kad je dobijao nagrade po festivalima govorilo se "to, Srbine"... Kakav smo mi to narod...

Ko je govorio to srbine.Ono značajno što je osvojio bilo je u bivšoj Jugi.A za nacionalno izjašnjavanje Emira Kusturice imam negativno mišljenje,budi ono što jesi i ne talasaj.Ako si rođen kao musliman ,to i ostani ja ću te više poštovati.A ne ovako.Vjerovatno je skužio da mnogo šta nebi postigao u životu da se nije približio vjeri svojih predaka.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
The_new_Statesman je napisao:
To je bit, eno gore kod Bocca neka tvrdjava besposlana, taman da ovce utjeram tamo... A mozda bi se i meso moglo susiti?

Vidi ima li je na ovom spisku, ako nema a ti udri, sta ti ko moze, nije na spisku.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Avg 2010, 05:30
Pa naravno da neznaci "dodji i trpaj u slepere", fino covjek rece, pitao sam rekli su vozi, poslije se okupili neki protestanti i poceli vikati "odnese Kusturica -istorijski spomenik-".
Uostalom stao je, rekao odustajem ako vam treba zadrzite i tacka. Cemu dalje razvlacenje ovoga.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
spijo je napisao:
GialloRosso je napisao:
Odjednom K ne valja, a kad je dobijao nagrade po festivalima govorilo se "to, Srbine"... Kakav smo mi to narod...

Ko je govorio to srbine.Ono značajno što je osvojio bilo je u bivšoj Jugi.A za nacionalno izjašnjavanje Emira Kusturice imam negativno mišljenje,budi ono što jesi i ne talasaj.Ako si rođen kao musliman ,to i ostani ja ću te više poštovati.A ne ovako.Vjerovatno je skužio da mnogo šta nebi postigao u životu da se nije približio vjeri svojih predaka.

A blago tebi jesi glup :roll:
Pa on jeste ono što jeste, znači Srbin. Čovjek istražio i vidio da pripada srpskom narodu, srpskom nacionalnom korpusu, to je ono što ne možemo birati, kao što Njemac ne može biti ništa drugo do Njemac, međutim religiju svako bira i niko nikome je ne može nametnuti rođenjem, neko izabere da bude budista, neko ateista i komunista, neko musliman, neko adventist... sve zavisi šta čovjek vjeruje ili želi da vjeruje, odnosno šta smatra istinom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Sibir je napisao:
Pa naravno da neznaci "dodji i trpaj u slepere", fino covjek rece, pitao sam rekli su vozi, poslije se okupili neki protestanti i poceli vikati "odnese Kusturica -istorijski spomenik-".
Uostalom stao je, rekao odustajem ako vam treba zadrzite i tacka. Cemu dalje razvlacenje ovoga.

Ej, takve stvari ne idu tako, da nazoves glavog gradskog baju i pitas, postoje sluzbe koje to regulisu. Ovo sto ti govoris je stela klasicna, tako ja mogu da pitam gradonacelnika Banjaluke da uzmem malo sljunka iz Vrbasa, i on mi kaze, ma buraz nema problema samo ti uzmi, ne mere to tako. Da je sve regularno, ne bi se kasnije gradonacelnik Trebinja oglasio i rekao da moze, ali uz saglasnost drugih sluzbi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blaf77 je napisao:
Pa ne znaci to automatski da je moze srusiti i odnijeti. Ja ne mogu da shvatim da neko moze opravdavati ovakav cin.

Stvar je u tome što on ne radi ništa novo, to kamenje se od 1918. nosi odatle, ljudi kad im zatreba za štalu, kuću ili pozidu nose odatle i nikada nije bio problem, znači komunisti su odnjeli željeznu konstrukcije, time je započeto rušenje, narod kako kome zatreba nosio i sada kad je Kusturica počeo uzimati za nešto korisno, e tada ovi što primaju platu od Šoroša i sličnih dobiju nalog da je i zarade, pa udri u iste bubnjeve sa federalnom, klixom i ostalim provjerenim i dokazanim srpskim neprijateljima, a najveći blam je prijavili austrijskom ambasadoru, pa time su srozali i sebe i Trebinje i republiku srpsku i srpski narod uopšte da je to nevjerovatno :roll:

Poslednji put menjao old fashion men dana 20 Jun 2012, 11:22, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidi ,ti ne samo da si glup već i bezobrazan.A to je najgora kombinacija.Ako nisi shvatio da je njemu do religije stalo isto kao do lanjskog snijega onda tvojoj gluposti nema kraja.Naravno Kusturica pametna kurva kakva i jest,računa na podršku zaglupljenih velikosrba koji ne vide dalje od susjednog brda.To je jedina istina.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto ti si pametan, čak čitaš i misli, a stručan si da procjeniš i nečije duhovne nazore, da imaš mozga o tome ne bi ni diskutovao jer je nečije pravo da se religijski izrazi neprikosnoveno.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajde ne lupaj.I lud vidi da njegovi duhovni nadzori datiraju od početka rata.Ako čovjek mijenja religiju bez prisile onda mora da doživi nekakvu katarzu,koju on nigdje ne spominje nego samo trabunja o svojim precima.Tako se ne mijenja vjera.Ali je najveća žalost što je Kusta ateista.Papci se navukli. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Odvratno mi je čitati kako Trebinjci kukaju za kamenom. Taj ko proziva nek se preispita šta je on dao tom multikulturnom kompleksu?
Nije Trebinje ostalo dužno što se tiče zdanja u Višegradu, firma HET (Hidroelektrane na Trebišnjici) je dala do sada 400.000 KM za taj projekat, ali se uvijek nađe idiot koji će prozivati i omalovažavati Trebinje.
Je li se ijednom Kusta zahvalio za te pare? Je li neko negdje pročitao da se zahvalio?

Dan nakon stopiranja radova on maše nekim papirom kako ta karaula nije pod zaštitom, vrlo agilno od službi koje su u tako rekordnom roku potražile i donijele takav akt! :lol:
I nakon toga veli da mu sada ne treba ništa od Trebinja, ako je tako neka vrati i novac koji je uzeo.

I još u svom izlaganju kaže - "Trebinjci vole da im most ostane na dnu jezera nego da ga daju" - e pa ostaće na dnu jezera baš zbog takvih kao što si ti.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
spijo je napisao:
Vidi ,ti ne samo da si glup već i bezobrazan.A to je najgora kombinacija.Ako nisi shvatio da je njemu do religije stalo isto kao do lanjskog snijega onda tvojoj gluposti nema kraja.Naravno Kusturica pametna kurva kakva i jest,računa na podršku zaglupljenih velikosrba koji ne vide dalje od susjednog brda.To je jedina istina.

ajd nemoj ti biti glup... da je htio ici za nekim interesom, mogao je ostati musliman i do sad snimiti jedno 10 nastavaka filma "Sarajevo 1992"...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Imas li Talija dokaz da se nije zahvalio, jesi li bila prisutna kad je dobio tu donaciju ili rjesenje i jesi li vidjela/cula njegov odgovor i STA JE REKAO, kad je saznao da ce dobiti tih 400.000 KM.
Daj nam reci je li HET ili nije, dobio pismeno ili usmeno zahvalu? Zasto ti sada insinuiras nesto, osim ako nisi sama pisala u ime HET-a pa nikada nisi dobila odgovor, ako jesi podijeli to s nama.

A ti spijo sa ovim "to je jedina istina" izvini, vjerujem da se vise niko ne treba javljati na forum nek samo tebe pitaju kad vec pises """Jedinu Istinu""".

Poslednji put menjao Sibir dana 20 Jun 2012, 11:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
spijo je napisao:

ajd nemoj ti biti glup... da je htio ici za nekim interesom, mogao je ostati musliman i do sad snimiti jedno 10 nastavaka filma "Sarajevo 1992"...

Ha ha... u vrijeme kada smo bili "totalni negativci" i pod sankcijama on presao u Srbiju, zato sto je ustvari tu u Srbiji pod sankcijama skontao da ce imati "neslucene mogucnosti" :D :D

On da je ostao u Sarajevu i snimio par filmova o ratnom Sarajevu prosao bi puno bolje nego sto ce za tri zivota proci u Srbiji (mislim finansijski).

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@Sibir
O čemu ti pišeš majke ti? To kao nekad neko nekome zahvaljivao za skretanje novca?
Znaš li ti da je sjedište Elekroprivrede u Trebinju? Znaš li možda ko je generalni direktor EP? Čiji rod?

Ako Kusta piše po medijskim sredstvima i sa nipodaštavanjem pominje neke proteste i neke ljude koji ne daju svoj kamen, kome fali kamena itd, zašto usput na tim istim medijima ne spomenu da je dobio skoro pola meleona? :)

To je kao Trebinje privredno jaka opština da bi izdvajala toliki novac a da bi zauzvrat dobila posprdne izjave?

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pa nista, ti si napisala "Je li se ikada zahvalio" to insinuira da mislis da nije? Dokazi da se nije zahvalio, bez nagadjanja.

Poslednji put menjao Sibir dana 20 Jun 2012, 11:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Sibir je napisao:
spijo je napisao:

Ha ha... u vrijeme kada smo bili "totalni negativci" i pod sankcijama on presao u Srbiju, zato sto je ustvari tu u Srbiji pod sankcijama skontao da ce imati "neslucene mogucnosti" :D :D

On da je ostao u Sarajevu i snimio par filmova o ratnom Sarajevu prosao bi puno bolje nego sto ce za tri zivota proci u Srbiji (mislim finansijski).

"PUNO BOLJE" je malo reci...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dokaži da jeste, tj. daj mi link na kome je izjavio da se zahvaljuje.
Od Trebinja je dobio ono što mu nikad niko (pametan) ne bi dao, orden sv. Save (na prijedlog vladike Grigorija). Na Wikipediji pronađi ko je sve nosilac tog ordena i stavi ruku na srce pa reci da li on spada među te ljude?
I nakon svega izjava da mu od Trebinja (kao tako zatucanog) ne treba ništa?? Pa više ništa nema ni da uzme jer je sve i uzeo (osim kamena).

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Al ste sad zabrazdili i u genealogiju Kusturice. Kusturica vodi srpsko porijeklo od Babica iz Plane kod Bilece, koji opet vode dalje porijeklo od Krivokapica iz Crne Gore, i to nije nikakav problem, ovo mi je poznato posto i jedan krak moje porodice takodje vodi porijeklo od tih istih Babica, nego je problematicno nesto drugo, a to je Kustino koketiranje debelo nakon rata sa raznim politicarima, opcijama, zbog radi licnog ceifa, sto njemu kao poznatom reziseru zaista nije potrebno, kao ni ono preseravanje sa toboznim prelaskom u vjeru praotaca , te uzimanje krsnog imena Nemanja. A Emir je i dalje Emir, samo se zajebava natenane.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 11:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sibir je napisao:

"PUNO BOLJE" je malo reci...

Podcijenio jel' tako, znam ;) nisam im htjeo dizati pritisak ;)

Poslednji put menjao Sibir dana 20 Jun 2012, 12:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Talija, vi Trebinjci ste ispali najveće pizde, ne zato što niste dali kamen, već zato što ste sve to ko prave pizde uredno prijavili ambasadi austrije i još gledam likove kao to sa ponosom ističu, čuj ambasadi austrije :lol: , ma bjanži... u svojoj istorij Trebinje se nije više obrukalo nego sada :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 285 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]