i nikola kragulj duva u flautu na izborima logicno
bez ljutnje ozna ali ovde se vrtimo u krug vec 10 stranica cim su izasli rezultati vecina forumasa je konstatovala da ljudi nisu glasali za ivu peju djuru marka iz ubjedjenja vec da kazne bahatost ovih kurajbera iz miline sekte
izbori prosli kragulji dunuli u suplje vnogo pa ce sad zbog losih kajdanki da pojedu instrumente i jovo na novo
licno mislim da bi ova tema trebala da ide u pravcu za koga na "velikim" glasati i zasto predstavljanje nekih konkretnih prijedloga koje bi oni mali partijski prisluskivaci mogli prenjeti svojim sefovima i reci eno na bl forumu pisu da ako nesto ovako uradimo da bi mogli imati pozitivne reakcije gradjana (bezidejno je to sve moj udbasu dok kakocu oko tudjeg kokosinjca svi su grlati al kad upadnu u kokosinjac onda se zabave sa kokama ne kontajuci da je predhodni horoz zavrsio u supi )
kako napisah ovu zadnju digresiju tako mi ova supa zamirisa na sipu al reko ajd ostaviti cemo sipe i hobotnice za neki drugi dan (a imam strasan recept

)
a sto se tice reda i cekanja ja sam u dablinu (potvrdit ce ti to i gazda ako se ikad ponovo javi na forumu) cekao u redu za neku jebenu karticu koja ne sluzi nicemu po 4-5 sati sjedis i cekas broj 452 ni pisati ne ides kad dodje do 400 a da ne govorim o bolnicama pitaj spavaca koliko prodje vremena da dodjes na specijalisticki pregled u UK mom suretu neki dan stiglo pismo od bolnice kazu dodjite u cetvrtak da vam pregledamo nogu (cova u vojsci specijalac btw. ) dosao kuci cita pismo cese glavu kaze kakva noga sjedi okreni obrni sjeti se da je izvrnuo zglob prije 6 godina i da su mu stavili langetu on se zalio kad su skinuli da ga boli i oni mu rekli da ce ga pregledati specijalista

6 jebenih godina mogla mu je druga noga izrasti za to vrijeme