banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 15:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
gugo lazarevic (bez ulaska u lik i djelo doticnog) je jedne prilike predlozio da se u opstinskim i svim ostalim birokratskim institucijama uvede nominalna plata za salterase a ostatak da dobijaju od provizije po svakom formularu koji izdaju

mene licno ne nervira cekanje u redovima cekao sam u redovima i u zemljama evropske (red je red a jed je jed ) vise me nervira radno vrijeme kancelarije rade do 4-5 popodne i ajd ti majcin sine izvadi neki papir ako ti je isto radno vrijeme znaci svjesno te tjeraju da pobjegnes sa posla (nisam nikad uzimao bolovanje da vadim papire a slobodan dan mozes dobiti samo ako gazdu klepis da guzi necaka od kuma kojeg je zaposlio preko veze i to uslikas ) zato ili rad u dvije smjene sa popodnevnom sijestom ili subotom i nedeljom dezurstva do 6 navece pa bujrum

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
The_new_Statesman je napisao:
I onda se neko pita zasto je izgubio Srbac, Gradisku, a Laktasi mu na 55%...

Nikola Kragulj kandidat SNSD u Gradisci za nacelnika izadje na ATV kad je trebalo pomoci nekoj siromasnoj viseclanoj porodici i kaze ko ih je... trebali su misliti kad su pravili djecu a posle kamera biljezi kako sjeda u audi od 200 hiljada km i odlazi............

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
chils je napisao:
gugo lazarevic (bez ulaska u lik i djelo doticnog) je jedne prilike predlozio da se u opstinskim i svim ostalim birokratskim institucijama uvede nominalna plata za salterase a ostatak da dobijaju od provizije po svakom formularu koji izdaju

mene licno ne nervira cekanje u redovima cekao sam u redovima i u zemljama evropske (red je red a jed je jed ) vise me nervira radno vrijeme kancelarije rade do 4-5 popodne i ajd ti majcin sine izvadi neki papir ako ti je isto radno vrijeme znaci svjesno te tjeraju da pobjegnes sa posla (nisam nikad uzimao bolovanje da vadim papire a slobodan dan mozes dobiti samo ako gazdu klepis da guzi necaka od kuma kojeg je zaposlio preko veze i to uslikas ) zato ili rad u dvije smjene sa popodnevnom sijestom ili subotom i nedeljom dezurstva do 6 navece pa bujrum

Interesanto da se kod nas bas svuda ceka u redovima,odes u banku,cekas,odes registrovat auto,cekas,odes u opstinu cekas itd i bas svuda kompilkuju,traze nekakve bezvezne papire,setaju te gore dole......sto bi se reklo sto bi jednostavno kad moze komplikovano

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
i nikola kragulj duva u flautu na izborima logicno
bez ljutnje ozna ali ovde se vrtimo u krug vec 10 stranica cim su izasli rezultati vecina forumasa je konstatovala da ljudi nisu glasali za ivu peju djuru marka iz ubjedjenja vec da kazne bahatost ovih kurajbera iz miline sekte
izbori prosli kragulji dunuli u suplje vnogo pa ce sad zbog losih kajdanki da pojedu instrumente i jovo na novo

licno mislim da bi ova tema trebala da ide u pravcu za koga na "velikim" glasati i zasto predstavljanje nekih konkretnih prijedloga koje bi oni mali partijski prisluskivaci mogli prenjeti svojim sefovima i reci eno na bl forumu pisu da ako nesto ovako uradimo da bi mogli imati pozitivne reakcije gradjana (bezidejno je to sve moj udbasu dok kakocu oko tudjeg kokosinjca svi su grlati al kad upadnu u kokosinjac onda se zabave sa kokama ne kontajuci da je predhodni horoz zavrsio u supi )

kako napisah ovu zadnju digresiju tako mi ova supa zamirisa na sipu al reko ajd ostaviti cemo sipe i hobotnice za neki drugi dan (a imam strasan recept ;) )

a sto se tice reda i cekanja ja sam u dablinu (potvrdit ce ti to i gazda ako se ikad ponovo javi na forumu) cekao u redu za neku jebenu karticu koja ne sluzi nicemu po 4-5 sati sjedis i cekas broj 452 ni pisati ne ides kad dodje do 400 a da ne govorim o bolnicama pitaj spavaca koliko prodje vremena da dodjes na specijalisticki pregled u UK mom suretu neki dan stiglo pismo od bolnice kazu dodjite u cetvrtak da vam pregledamo nogu (cova u vojsci specijalac btw. ) dosao kuci cita pismo cese glavu kaze kakva noga sjedi okreni obrni sjeti se da je izvrnuo zglob prije 6 godina i da su mu stavili langetu on se zalio kad su skinuli da ga boli i oni mu rekli da ce ga pregledati specijalista :D 6 jebenih godina mogla mu je druga noga izrasti za to vrijeme

Poslednji put menjao chils dana 10 Okt 2012, 09:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:52 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A da znas da tu nema nekog velikog rada koliko mrva invetivnosti. Ma cak ni tog, ljudi vec imaju sve gotovo. Samo Copy/Paste...

Elem, u pravu su prijavu djeteta. Ovde kao stranac sam sve zavrsio za 15 minuta, bez ikakvg cekanja, guzvi i obijanja saltera.

Dole, za isti posao na kraju dana sam bio zreo za infuziju.

Registrovanje preduzeca, sa dobijanjem PDV i EORI broja je u brutu trajalo jedva pola sata. I to je moglo upola krace da sam Poresku prepustio racunovodji.

:D Balkanac ko balkanac, sve zna sam i najbolje...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 09:54 
Bič božji
Bič božji

chils je napisao:
i nikola kragulj duva u flautu na izborima logicno
bez ljutnje ozna ali ovde se vrtimo u krug vec 10 stranica cim su izasli rezultati vecina forumasa je konstatovala da ljudi nisu glasali za ivu peju djuru marka iz ubjedjenja vec da kazne bahatost ovih kurajbera iz miline sekte
izbori prosli kragulji dunuli u suple vnogo pa ce sad zbog losih kajdanki da pojedu instrumente i jovo na novo

licno mislim da bi ova tema trebala da ide u pravcu za koga na "velikim" glasati i zasto predstavljanje nekih konkretnih prijedloga koje bi oni mali partijski prisluskivaci mogli prenjeti svojim sefovima i reci eno na bl forumu pisu da ako nesto ovako uradimo da bi mogli imati pozitivne reakcije gradjana (bezidejno je to sve moj udbasu dok kakocu oko tudjeg kokosinjca svi su grlati al kad upadnu u kokosinjac onda se zabave sa kokama ne kontajuci da je predhodni horoz zavrsio u supi )

kako napisah ovu zadnju digresiju tako mi ova supa zamirisa na sipu al reko ajd ostaviti cemo sipe i hobotnice za neki drugi dan (a imam strasan recept ;) )

a sto se tice reda i cekanja ja sam u dablinu (potvrdit ce ti to i gazda ako se ikad ponovo javi na forumu) cekao u redu za neku jebenu karticu koja ne sluzi nicemu po 4-5 sati sjedis i cekas broj 452 ni pisati ne ides kad dodje do 400 a da ne govorim o bolnicama pitaj spavaca koliko prodje vremena da dodjes na specijalisticki pregled u UK mom suretu neki dan stiglo pismo od bolnice kazu dodjite u cetvrtak da vam pregledamo nogu (cova u vojsci specijalac btw. ) dosao kuci cita pismo cese glavu kakze kakva noga sjedi okreni obrni sjeti se da je izvrnuo zglob prije 6 godina i da su mu stavili langetu on se zali okad su skinuli da ga boli i oni mu rekli da ce ga pregledati specijalista :D 6 jebenih godina mogla mu je druga noga izrasti za to vrijeme

U bolnici u Doboju, ako ti sada zakažu operaciju kamena u žuči, na red ćeš u najboljem slučaju doći krajem marta 2016 godine, naravno, možeš i sutra ujutro, ali treba da imaš nekoliko stotina evradi koje treba kulturno da staviš u kovertu...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Jok, RBA, nisam imao vremena. Zurilo mi se :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 10:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
babic je napisao:

nisu ovi rezultati tacni, bice promjena i oko broja odbornika i oko ljudi koji ulaze u skupstinu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Evo još jednog koji su vodio... ko prvi djevojci njegova je... Kao.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/260417/Srebrenica-Camila-je-izabrala-srpska-nesloga

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
bila jednom je napisao:
babic je napisao:

nisu ovi rezultati tacni, bice promjena i oko broja odbornika i oko ljudi koji ulaze u skupstinu.

Konkretno oko cijeg broja odbornika i kojih ljudi?
Imas neke provjerene informacije ili onako kazes?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:27 
Bič božji
Bič božji

V@nja je napisao:
bila jednom je napisao:
babic je napisao:

Konkretno oko cijeg broja odbornika i kojih ljudi?
Imas neke provjerene informacije ili onako kazes?

najveće promjene mogu biti u Srebrenici i Šamcu, ostalo mislim da neće biti velikih pomjeranja ako se misli na glasove glasaĆa iz inostranstva...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Joj ovo Radojice iz Srebrenice na sta li ci... Kakva krmaca masna, kao da je upravo pojeo 4Kg pecenja pa dosao da ga slikaju... Kakva odvratna faca

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Njegova je bila ona plava pumpa na izlazu iz Prnjavora prema BL. Gdje su cure sipale gorivo.

Privrednik vec 20 godina. Fino. Od 1992. Masala :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
najveće promjene mogu biti u Srebrenici i Šamcu, ostalo mislim da neće biti velikih pomjeranja ako se misli na glasove glasaĆa iz inostranstva...

Clanak se odnosi na Banjaluku, zato sam i postavio pitanje

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:41 
Bič božji
Bič božji

Njegova je bila ona plava pumpa na izlazu iz Prnjavora prema BL. Gdje su cure sipale gorivo.

Tajfun...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fun :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40

aaaaaaaa taaaj..ja jos kontam ko bi to mogao biti. Onaj sto ga je docekao mrtvacki sanduk na toj istoj pumpi.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Šta će on kq u Srebrenici?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:46 
Bič božji
Bič božji

Fun :lol:

Srećko Šojić...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2012, 11:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
_зока je napisao:
Šta će on kq u Srebrenici?

Vjerovatno osjetio čovjek potrebu da pomogne.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]