banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 09:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Feb 2014, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVkPDpB_UrA[/youtube]

jos jedan dokaz o cilju protesta ...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2014, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
404_forbidden je napisao:
jos jedan dokaz o cilju protesta ...

ultimativni dokaz! čovjek kojeg niko ne je.be ni 5 posto (bukvalno toliko nije mogao skupiti na izborima) govori na radončićevoj televiziji. evo još jednog dokaza
Citiraj:
ДРУГИ УДАР БРАЋО МОЈА долази из Србије. Други удар предводи Александар Вучић. Добио је задатак да присили Додика да се преда. Непријатељи су већ пронашли подобне Србе у РС, Србе који су спремни да се одрекну кантона, ентитета и сл. У памет се Срби

http://vesti365.net/general-bozidar-del ... s=og.likes

kažite mi dragi srbi, pošto bi se vi odrekli kantona?
:lol:

jer generali znaju!

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odricemo se kantona odmah, neka se BIH sastoji od dva entiteta bez kantona, taman administraciju smanjite, nije frka.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zanimljivo da Halilovica " niko ne jebe 5% " a vecina ili svi misle kao i on ...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zanimljivo da Halilovica " niko ne jebe 5% " a vecina ili svi misle kao i on ...

kad ne znam šta mislim obično pitam ženu. od sada ću pitati tebe, doktore telepatije.

Poslednji put menjao mrakacha dana 15 Feb 2014, 00:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Sta kaze zena na sve ovo ?

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dzaba se koprcas i vadis na zenu ... pogledaj istinu u oci ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

dzaba se koprcas i vadis na zenu ... pogledaj istinu u oci ;)

priznajem, sve je izrežirano s ciljem da se uništi republika srbska. slomio si me. taj wink na kraju je bio presudan.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 00:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Bolje jaka jedinica, nego slaba dvica.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 08:38 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Feb 2014, 21:36
http://blogcikcik.blogspot.com/2014/02/ ... oncic.html

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 09:54 
Voajer
Voajer

SAZNAJTE ŠTA SE DOGODILO: Radončić pojasnio susret s Vučićem u Beogradu

Prema navedenom, ako prepostavimo da je Fahro organizirao proteste, Vučić je znao
šta se dešava, pa shodno tome i Dodik.

Političari sarađuju i biće onako kako oni kažu a narod ne vjeruje.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
LOLOLILI je napisao:

Prema navedenom, ako prepostavimo da je Fahro organizirao proteste, Vučić je znao

Decko, citaj temu od pocetka, ovde se od prvog dana zna ko, kako i zasto. To sto neki vole velike teorije samo pokazuje srodnost sa Bosnjacima. Tako i kod njih polupismeni Tz saban ubjedi istu takvu sirotinju da mjenjaju svijet i sistem. Bolesti etnocentrizma i nacionalizma. Cijeli svijet je SAMO NJEGA CEKAO.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 12:23 
Voajer
Voajer

manitu uci da svira je napisao:
LOLOLILI je napisao:

Decko, citaj temu od pocetka, ovde se od prvog dana zna ko, kako i zasto. To sto neki vole velike teorije samo pokazuje srodnost sa Bosnjacima. Tako i kod njih polupismeni Tz saban ubjedi istu takvu sirotinju da mjenjaju svijet i sistem. Bolesti etnocentrizma i nacionalizma. Cijeli svijet je SAMO NJEGA CEKAO.

Ne volim kad ljude svrstavaju u TOROVE kao što ti "To sto neki vole velike teorije samo pokazuje srodnost sa Bosnjacima".
Po meni postoje DOBRI i LOŠI ljudi.

Osim političara i PORTALI su isto zlo jer žele oblikovati pamet, javno mijenje određene populacije (ispiranje mozga).

Možemo zamisliti šta bi se dogodilo kad bi ugasili sve MEDIJE na jedno 3 mjeseca.

O čemo bi razmišljao običan narod i gdje bi se njegova pažnja usmjerila.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LOLOLILI je napisao:

Ne volim kad ljude svrstavaju u TOROVE kao što ti "To sto neki vole velike teorije samo pokazuje srodnost sa Bosnjacima".

Osim političara i PORTALI su isto zlo jer žele oblikovati pamet, javno mijenje određene populacije (ispiranje mozga).

Možemo zamisliti šta bi se dogodilo kad bi ugasili sve MEDIJE na jedno 3 mjeseca.

Ne znam ja sta ti volis ili ne volis, preferencije i navike proizvod su drustvenog zivota i socijalizacije a fenomenologija domacih torova nepogresivo upucuje da vremenskim odmakom problem eskalira. Ako pak, pogledamo eshatoloski na tvoj osvrt, moze se zakljuciti da ti ne pripadas vremenu i prostoru nase svakodnevnice, pa se tuzna prica oko torova odvija u nekom paralelnom univerzumu. Iako sam lijevo liberalne orijentacije, realizam u razmatranju nekih drustvenih fenomena nikada nisam prepustio neoutopistickoj (bitno je razlikovati utopijsko i utopisticko) danasnje deideologizirane lijevice, kojoj smrt nevinih ili glad presiromasnih ne smeta da digne ruku u korist onih koji im zlo cine.
Elem, da skratim, ljude ne dijelim po bilo kojem obliku kolektivne pripadnosti vec iskljucivo po kratkoci mentalnih sposobnosti u pogledu razumijevanja odredjene drustvene situacije. Da ja sad ne bih objasnjavao zasto generalno i izmedju Srba, Bosnjaka i Hrvata nema nekih velikih razlika u pogledu "torologizma etno-patrio=sov.", ti napravi test medju Bosnjacima, ja cu medju Srbima, a rezultat se zna - ja sam pobjedio. Kako?
Nadji deset Bosnjaka, nadji sto Bosnjaka i pitaj ih da li su za ukidanje Republike Srpske , pa ako tvoj rezultat ne bude jednoobrazan dodji i veseli se, da se ganjamo u procentima. Ja cu ampak, to pitanje u njegovom antonimskom smislu, tipa, jeste li za nezavisnost i raspad BiH, postaviti Srbima. i obzirom da vec moj glas "protiv" vodi naspram tvog "za", raskrinkati tvoje: a) izvanzemaljsko proijeklo b) licemjerno ponasanje i osudjivanje drugog bez uvida u naucne spoznaje njegovih izraza c) itd.
Oprosti na nepotrebnom sarkazmu, popio sam dve rakijice i pojeo saku chvaraka :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 17:22 
Voajer
Voajer

manitu uci da svira je napisao:
LOLOLILI je napisao:

Ne znam ja sta ti volis ili ne volis, preferencije i navike proizvod su drustvenog zivota i socijalizacije a fenomenologija domacih torova nepogresivo upucuje da vremenskim odmakom problem eskalira. Ako pak, pogledamo eshatoloski na tvoj osvrt, moze se zakljuciti da ti ne pripadas vremenu i prostoru nase svakodnevnice, pa se tuzna prica oko torova odvija u nekom paralelnom univerzumu. Iako sam lijevo liberalne orijentacije, realizam u razmatranju nekih drustvenih fenomena nikada nisam prepustio neoutopistickoj (bitno je razlikovati utopijsko i utopisticko) danasnje deideologizirane lijevice, kojoj smrt nevinih ili glad presiromasnih ne smeta da digne ruku u korist onih koji im zlo cine.
Elem, da skratim, ljude ne dijelim po bilo kojem obliku kolektivne pripadnosti vec iskljucivo po kratkoci mentalnih sposobnosti u pogledu razumijevanja odredjene drustvene situacije. Da ja sad ne bih objasnjavao zasto generalno i izmedju Srba, Bosnjaka i Hrvata nema nekih velikih razlika u pogledu "torologizma etno-patrio=sov.", ti napravi test medju Bosnjacima, ja cu medju Srbima, a rezultat se zna - ja sam pobjedio. Kako?
Nadji deset Bosnjaka, nadji sto Bosnjaka i pitaj ih da li su za ukidanje Republike Srpske , pa ako tvoj rezultat ne bude jednoobrazan dodji i veseli se, da se ganjamo u procentima. Ja cu ampak, to pitanje u njegovom antonimskom smislu, tipa, jeste li za nezavisnost i raspad BiH, postaviti Srbima. i obzirom da vec moj glas "protiv" vodi naspram tvog "za", raskrinkati tvoje: a) izvanzemaljsko proijeklo b) licemjerno ponasanje i osudjivanje drugog bez uvida u naucne spoznaje njegovih izraza c) itd.
Oprosti na nepotrebnom sarkazmu, popio sam dve rakijice i pojeo saku chvaraka :D

Poštovani o Manitu:

Nebih se spuštao na NIVO nekoga koji poslije 2 rakijice i šake čvaraka piše nešto ovako.
Tvoja sva razmišljanja se svode na ono što sam već konstatovao: srbi, bošnjaci i hrvati.

Pa eto da te razveselim, ne moraš više razmišljati o pitanjima o nezavisnosti RS, ukidanju RS i tako sličnima.
Ratovi su ovdje prošli a slijedeći i ako bude to će reći NEKO treći a dotle
budi mi ZDRAV i VESEO i naravno prijatno i ŽIVIO.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LOLOLILI je napisao:

Poštovani o Manitu:

Nebih se spuštao na NIVO nekoga koji poslije 2 rakijice i šake čvaraka piše nešto ovako.

Ovo bih mogao shvatiti kao uvredu ali cu to ipak pripisati vasim kognitivnim sposobnostima. Ideoloska snaga stavova ne dopstu na mrvu pragmatizma kad se udari u zid i to je tako deja vu ovde. Eo ipso, stavovi kao sveto trojstvo kognitivnog, konativnog i afektivnog ugl. koherentno oslikavaju otkud ideologija, konzistenost pak, kapacitet. Zato sto:
Citiraj:
Tvoja sva razmišljanja se svode na ono što sam već konstatovao: srbi, bošnjaci i hrvati.

U konkretnom problemu u BiH osim dobrih i losih ljudi zive i ostale tri etnicke grupe, tako pise i u Ustavu, on im daje konstitutivnost, i ti i ja, na nasu zalost, to ne mozemo izbrisati ali moramo uvaziti

Citiraj:
Pa eto da te razveselim, ne moraš više razmišljati o pitanjima o nezavisnosti RS, ukidanju RS i tako sličnima.
Ratovi su ovdje prošli a slijedeći i ako bude to će reći NEKO treći a dotle

Ako imas vise od 18 godina volio bih kada bi se mogao usresrediti na napisano, jezik i semanticko znacenje, a proizvoljnost i nepovezano brljavljenje zanemaris. Nije ovo Flappy Bird, ovde sam dosada diskutovao sa ozbiljnim i manje ozbiljnim ljudima, zasto otvaras trecu kategoriju?
Citiraj:
budi mi ZDRAV i VESEO i naravno prijatno i ŽIVIO.

Ovo cu shvatiti kao pokusaj sarkazma, al odobravam :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 17:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zivio ili ziveo :D

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2014, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mali vrati se, nece tebe cika Manitu.
Samo mu reci da imas dobro gradjenu rodicu. Tu je slab :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]