banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2012, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Molim vas gospodo,

ova tema nije cenzurisana vec se do sada uspio odrzati kakav takav nivo medjusobne komunikacije. Trebalo bi i dalje ostati na tom nivou i gledati da se razgovor nastavi bez velikih pretjerivanja, omalovazavanja ili uvreda.

Zapamtite da ne postoji crno bijeli svijet.

Hvala :-)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Danas smo se malo previse raspricali o nekim strateskim,pa cak i istorijskim temama,pa cu ja jednim on topicom zavrsiti moje ucesce na ovoj temi,svojim vidjenjem nekih stvari...

Cini mi se da je najveca tekovina ovih izbora sto su pokazali da su satori definitivno out,kao i krkacina i primitivizam koji idu uz to....skoro sam uvjeren da ce toga biti mnogo,mnogo manje ubuduce,i da ce svi politicari prestati potcjenjivati i vrijedjati inteligenciju ovog naroda,kao i da ce u buducnosti mnogo vise biti zastupljen tip kampanje "od kuce do kuce". Ili da budem jos jasniji,siguran sam da snsd ne bi dobio NIJEDAN glas manje da nije potrosio milione na ta sranja...Naprotiv,uvjeren sam da bi dobili i mnogo vise glasova,da nisu postavili nijedan sator,i da su samo u svako postansko sanduce ubacili flajer sa sadrzajem "u ovom mandatu smo u vasem naselju uradili to,to,to i to...nismo zadovoljni sa uradjenim po pitanju toga i toga,ukazite nam povjerenje i u sledecih 4 godine uradicemo to,to i to.."...Mislim da im je vise glasova odnio onaj flajer koji je dijeljen po sanducicima "Banjaluka najgore ne zna",nego sto su im donijeli svi satori zajedno.....Da me ne shvatite pogresno,nije samo snsd postavljao satore,radile su to i druge stranke,ali njihovi su bili najnapucaniji i satori su im postali takoreci trade mark,skracivana je nastava u mojoj osnovnoj skoli zbog njihovog satora....

cini mi se da narod polako politicki sazrijeva,i da ce se u buducnosti mnogo vise gledati odnos obecano-ostvareno,nego ko je sta rekao,i ko je koju pjevaljku doveo u sator,ili dijelio vise besplatne hrane i pica.....

mozda sam utopista,ali takav sam utisak stekao....

Poslednji put menjao Schlager dana 09 Okt 2012, 19:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Hertzog je napisao:
Imala je i vece mogucnosti da ukrade, jer je dobijala strane donacije, ovi su krali od i onako jadnog naroda

tu si u pravu ,u ono vrijeme i nije imalo sta da se ukrade znacajno,niti je bilo budzeta niti je ko sta radio,drzava se finansirala preko 2-3 firme koje su se bavile svercom ,opstine se finacirale tako sto su naplacivale ratni porez nasim ljudima koji su radili u inostranstvu....ali u poredjenju sa danasnjim budzetom Rs od 1,7 milijardi km,pa budzetom opstina samo Bl ima 150 miliona km to je bilo nista

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E moj shlager, kamo lijepe sreće da si u pravu.....

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:29 
Nema od toga nista na zalost, ovdje vlada primitivni mentalitet i nece se jos dugo mjenjati...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Treci krak bijeljinske zaobilaznice koje je u promet pusten u subotu, danas je zatvoren jer nije zavrsen :lol: :lol:

P.S. Dodik najavio raspustanje gubitnickih odbora i najavio unutar stranacku reformu.

Poslednji put menjao shakal dana 09 Okt 2012, 19:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
@ Schlager pocinjes mi pomalo liciti na Drininog i on je pisao hvalospjeve o SNSD-u

ako bude narod driblao ove politicare i oni ce uvijedjeti da glas vise nece moci dobiti tako jeftino nego ce se morati i potruditi vrijeme satora pjevaljki i supljih obecanja ce vremenom biti iza nas bar se tako nadam i mislim da se kod vas demokratija i kolektivna nacionalna svijest brze razvijaju nego ovdje kod mene sto je i donekle razumljivo vama vise gori pod nogama(ekonomski) a kad gori pod nogama tad se i kolektivna svijest naroda brze budi...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slozio bih se sa Schlagerom po pitanuu vodjenja kampanja. Satori svugdje i uvijek trebaju biti proslost, ponasanje tipa ovog novog castre takodje.

Narodu trebaju konkretne stvari uradjene na najbolji moguci nacin. Ako je to vodovod, neka ide voda njime, ako je to put, neka se ne mora krpiti nakon mjesec dana...

Koja stranka to prije shvati, ona je na konju.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shakal, nema Dodiku ko raditi u stranci... Doduse, ni SDS nema neki kadar... Na nasu opstu zalost, najpre ce jedni drugima podmetati.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
The_new_Statesman je napisao:
Shakal, nema Dodiku ko raditi u stranci... Doduse, ni SDS nema neki kadar... Na nasu opstu zalost, najpre ce jedni drugima podmetati.

Meni je bezveze reći da nema kadra. To su dvije najveće partije i logično bi bilo da u svojim redovima imaju i ljude koji bi mogli promijeniti nešto u radu SNSD-a i SDS-a.
Eh sad, što ti ne mogu doći do izražaja, to je druga priča.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Pa nije lemi izgubio zbog satora nego zbog meze, dosta slabije nego ranijih godina :lol:

Salu na stranu, tesko ce nas narod u nekom blizem periodu dostici taj nivo politicke svijesti da shvati da krkanluk nije pozitivna nego negativna pojava. Nazalost ja sam se i na ovim izorima naslusao onih koji takve feste hvale, doduse dosta manje nego prethodnih godina. Neki su mozda i shvatili da su jeli jedan dan da bi gladovali 4 godine.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Vuk_samotnjak je napisao:
ozna je napisao:
jedan prijatelj koji je bio u federaciji i sarajevu mi je prico da je to tamo isto normalno i da svaka peta zena nosi ovu muslimansku odjecu po ulicama sarajeva

Ja neki dan bio u SA i ove marame nosi svaka druga "cura" ne zena ili starija gospoda a vidio sam i jednu sa sve prekrivenim licem e sad se nemogu sjetiti jel imala mrezu preko ociju ili otvor al nije ni bitno.

Cuj svaka peta, a sad i svaka druga :lol: Ja bih se prvi selio odaVle da je takva situacija :wink:
Realno, mozda svaka 50-a djevojka da je pokrivena.
Ako svratis ili prodjes pored Kolobare(Bascarsija), moze ti se uciniti da je svaka peta pokrivena, ali za grad je najblize ovo sto sam ti ja napisao. Ima i nindji, ali je to mozda svaka hiljadita :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Jebi ti to kad pogledam kroz prozor onih oko kontejnera je sve vise i vise :( ...ima patkica plivaju u rijeci cudi me da to jos peMzioneri nisu potamanili :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
О СДС-у је отворена нова тема: viewtopic.php?f=4&t=61788 , јер видим да људи имају шта да кажу на ту тему.

Овдје само о резултатима ових избора и постизборним догађањима, молим.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Ono što je bilo (iako je dovelo do ovakvih rezultata) da se ne pominje! Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 20:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
mozemo o tome ko glasa u anketi a izbori zavrseni :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Ima li gdje ko je sve prosao po partijama za odbornika....imam nekih prijatelja koji imaju realne izglede a duzni mi usluge pa da sklapam konstrukciju za protivusluge. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Sklapaj ti konstrukciju odmah. A eventualno po potrebi - i nove prijatelje. Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
krol2 je napisao:
Ima li gdje ko je sve prosao po partijama za odbornika....imam nekih prijatelja koji imaju realne izglede a duzni mi usluge pa da sklapam konstrukciju za protivusluge. :)

Na netu objavljeni rezultati do kojih je došao PDP.
Treba listu uzeti sa rezervom, jer će vjerovatno biti pokoja izmjena (+/- koji odbornik nekome), ali evo:

Spoiler:
Citiraj:
СНСД – Милорад Додик – 11 мандата
ПДП – Партија демократског прогреса – 4 мандата
СДС – Српска демократска странка – 4 мандата
ДНС – Демократски народни савез – 3 мандата
СП – Социјалистичка партија – 3 мандата
ДП – Драган Чавић – 3 мандата
НДС – Народна демократска странка – 2 мандата
Национална мањина – 1 мандат

Одборници који су добили највише гласова по броју добијених мандата:
СНСД – Милорад Додик

Грбић Ненад
Рачић Душко
Новаковић Зоран
Илић Драшко
Кременовић Драшко
Зрнић Манојла
Чајић Душан
Бркић Јасна
Топић Драгослав
Бурсаћ Горан
Нинић Драженко

ПДП – Партија демократског прогреса

Бореновић Бранислав
Умичевић Маринко
Талић Зоран
Золак Александар

СДС – Српска демократска странка

Умићевић Ђорђе
Драгишић Маринко
Шешић Давор
Петковић Александар

ДНС – Демократски народни савез

Чубриловић Недељко
Балабан Будимир
Босанчић Боран

СП – Социјалистичка партија

Чудић Саша
Милаковић Милан
Ђурица Раденко

ДП – Драган Чавић

Мирошљевић Владимир
Божић Момир
Савић-Бањац Мирна

НДС – Народна демократска странка

Јандрић Крсто
Јаћимовић Миленко

Национална мањина

Лукић Слободан – Комунистичка партија

Izvor: http://www.frontal.rs/index.php?option= ... vost=26193

1 mandat dobili komunisti :o

Poslednji put menjao Choban dana 09 Okt 2012, 21:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 21:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
krol2 je napisao:

prosao je onaj iz Krupe sto izdaje satore iako je bio 26 na listi... na srecu SNSD nije prosao nas kapiten...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]