banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2012, 07:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Nebitno da li je laznjak ili pravi stoljpi, taj snimak govori vise od bilo cega.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 07:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Slusam prije izbora jedan izvor mi kaze kako je jednoj stranci obecan odredjen broj odbornika i da je to sve 'rijeseno', Mile se pobrinuo za izbore. Govorim o BL. I sad nakon izbora ta stranka ce stvarno imati taj 'obecani' broj, tako da ne djeluje kao suplja prica.

I drugo, nije mi jasan fenomen dns i sp. Ko glasa za te partije? A imaju solidan ucinak, pogotovo u BL.
Po meni totalno bezlicne partije, uopste ne znas kakva im je politika i jesu pozicija ili opozicija.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 07:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
The_new_Statesman je napisao:
Hej, treba biti mnogo pametan pa se kod kuce zapojasati geverom? I ona ha izvaditi pred kamerama?
U zatvorenoj prostoriji punoj ljudi?

I takav danas sutra treba da donosi odluke?

Ovo mi se sviđa, kod nas takvi i treba da donose odluke, nije demokratija za stoku...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 07:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Okt 2012, 12:20
Macr0 je napisao:
Slusam prije izbora jedan izvor mi kaze kako je jednoj stranci obecan odredjen broj odbornika i da je to sve 'rijeseno', Mile se pobrinuo za izbore. Govorim o BL. I sad nakon izbora ta stranka ce stvarno imati taj 'obecani' broj, tako da ne djeluje kao suplja prica.

I drugo, nije mi jasan fenomen dns i sp. Ko glasa za te partije? A imaju solidan ucinak, pogotovo u BL.
Po meni totalno bezlicne partije, uopste ne znas kakva im je politika i jesu pozicija ili opozicija.

složio bih se s tobom u ovoj zadnjoj konstataciji, ni i meni nisu te dve stranke jasne...tuku kako vjetar duva...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
insider je napisao:
Schlager je napisao:
forumasi....nemojte me razocaravati.....hahhaha

jedna novinarska tuka iznese neku glupost iz kafane preko puta i vi vec mislite da ce sds davati snsd-u vjestacko disanje i ostavljati ih na aparatima....shvatite da ce za 2 godine ta stranka jednom zauvijek sici sa scene...posto ce tada izgubiti uticaj na sudije i tuzilastvo,oni gluplji ce zavrsiti kao sanader,polancec,dulic i kompanija,a oni inteligentniji u rusiji kao bogoljub karic i marko milosevic.

SNSD uvlaci SDS u vladu da bi zaustavio trend rasta podrske SDSa

sds je jača stranka od snsd,i nisu ljudi u sds sisali vesla da ih se "uvlači" u vladu....nema nijedan racionalan razlog da se ulazi u vladu,a ima bar 50 protiv,ne da mi se elaborirati,ali mogu kasnije ako hoćeš.mada mislim da nema potrebe i da možeš i sam skontati koliko bi tako nešto bilo pogubno za sds,i kolika izdaja birača...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cijeli dan juce palamudimo da li je Tadic trebao ici sa kandidaturom ili ne. E ako SDS nastavi sa ovakim kaubojskim ispadima onda ce se moci samo kandidovati za predsjednika mjesne zajednice.

Sto ce reci da SNSD nece morati mrdnuti prstom da bi povratio vlast.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja ne pucam 8)

nisam pucao od 2002....zadnji put je to bilo kad je Čiča (Gurović) tricama ubio dream team u Indianapolisu :D :D

žalile mi se ujutro komšinice da sam ih sve probudio,i tad sam završio sa šenlučenjem hahahhaha

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije samo o pucanju rijec.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:57 
Veteran
Veteran

ako bi sds usao u partenrstvo sa snsd na bilom kom nivou (izuzev bh) to bi bilo pljuvanje u lice njihovim biracima. narod pokaze s cim je nezadovoljan a ti se uhvatis u kolo s tim. pored toga dao bi snsd-u vjestacko disanje, umjesto da elegantno sami uzmu vlast za dvije godine, prema trenutnim kretanjima.
tako ja to vidim.

Poslednji put menjao Macr0 dana 09 Okt 2012, 08:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 08:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

naravno...to je to.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jes, al malo sutra. I da uzme vlast u naredne dvije godine da li moze uciniti zivot boljim u Trebinju?

Sa likovima iz videa sigurno ne moze. Daj Boze da grijesim, ali...

Sto je najgore za obican narod, SNSD ce se koncetrisati na ruganje SDS-u tako da od svega ovog nista nece biti.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
Nije ni cudo sto ovi sa ATV-a nisu uspjeli pronaci niti im se odaziva Cuk u Trebinju... :lol:

Nego, pitanje za Schlager-a

Iskreno smatram da od ove koalicije nema nista, prvenstveno zbog bahatosti SDS-a koji je sad dobio tajfun u ledja i smatra da moze dobiti izbore 100 %. Nego, sinoc gledam ko je gdje dobio opstine i vidim da SDS-SNSD imaju osim u Foci u jos jednom mjestu koalicionog pobjednika... Komentar?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nego, pitanje za Schlager-a

Iskreno smatram da od ove koalicije nema nista, prvenstveno zbog bahatosti SDS-a koji je sad dobio tajfun u ledja i smatra da moze dobiti izbore 100 %. Nego, sinoc gledam ko je gdje dobio opstine i vidim da SDS-SNSD imaju osim u Foci u jos jednom mjestu koalicionog pobjednika... Komentar?

komentar je da je protivkandidat u foči,zdravko krsmanović,prvi srpski političar koji otvoreno priča da mu je sarajevo ispred banjaluke...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:17 
Veteran
Veteran

Pa geografski i jeste he he.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2007, 12:57
OK, znaci nacionalni, tj. "visi" interes. A sta je u drugom slucaju, vjerovatno znas o kojem se mjestu radi, takodjer negdje u tom dijelu RS?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Оно што је за СДС најгоре, а то се управо дешава, је да мисле да су они својим заслугама поправили изборни резултат и нико други осим њих није за то заслужан. Требају бити реални и рећи да добар дио људи није гласао за њих, већ против СНСД-а. Са таквим размишљањем, СНСД ће их разбити 2014.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

passenger57 je napisao:
OK, znaci nacionalni, tj. "visi" interes. A sta je u drugom slucaju, vjerovatno znas o kojem se mjestu radi, takodjer negdje u tom dijelu RS?

ne znam stvarno,pošto su lokalni izbori više sam pratio šta se dešava u banjaluci i okolini,ali pretpostavljam da smo i u srebrenici bili zajedno u onoj koaliciji za republiku srpsku...možda na to misliš

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
Gledam sad, SNSD ipak uzima mjesto nacelnika i u Celincu, za citavih 160 glasova ispred sledeceg kandidata. Inace kako vidim, slicna situacija kao u BL, 2 kandidata opozicije buse jedan drugoga a SNSD-ov na kraju za dlaku uzima :)

Znaci SNSD ostaje utvrdjen na potezu Celinac-Banja Luka-Laktasi i to im staro uporiste i jedina kompaktna teritorija. Izgubili su zasad Srbac od ovih gradova, gdje mozemo reci da imaju bazu.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mozda je bilo al ja sad ugleda

Amra Babić (43) prva je žena u Evropi koja nosi hidžab, a izabrana je na funkciju u izvršnoj vlasti, jer je se liste Stranke demokratske akcije (SDA) izabrana za načelnicu opštine Visoko, u Bosni i Hercegovini, prenose agencije...

Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... z28n27Lnnj

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2012, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
imamo i mi aleksandru pandurevic zenu koja ne nosi gace u parlamentu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]