Da ne grijesim duse u konkretnom slucaju, mozda je i bio ok, ne znam, ali u nasem drustvu je bas problem nazvati stvari pravim imenom i kad je neko govno, to se presuti, pod parolom o pokojnicima najbolje. Istina je vrlo jefitna i netrazena nepozeljna roba.
Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59 Postovi: 5341 Lokacija: 78000
Dobro, Veljo je bio ta neka poznata glava grada. Nema te gradske raje koja nije znala Velju. E sad, ima i ta druga strana medalje koja nije sjajna. Prema meni i mojima, dok smo mladji bili, uvijek korektan bio, a pogotovo kad smo omatorili. Uvijek pozdravi, markica za pivo/unucic onaj i dobro.
Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13 Postovi: 10088 Lokacija: Далеко од раја
zidarR je napisao:
Vidim da ga pojedini slave i velicaju po mrezama.
Da ne grijesim duse u konkretnom slucaju, mozda je i bio ok, ne znam, ali u nasem drustvu je bas problem nazvati stvari pravim imenom i kad je neko govno, to se presuti, pod parolom o pokojnicima najbolje. Istina je vrlo jefitna i netrazena nepozeljna roba.
Исто као и са оним што су га овјерили испред старе аде. Сад свима био добар, позитивац и слично.
_________________ Ко не воли ракију, не воли ни људе.
Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56 Postovi: 4584 Lokacija: YUGOSLAVIA
Jbt, slučajno naletjeh na temu i skontah da sam poznavao lika.. ne da sam ga poznavao, nego smo dva puta cugali zajedno u okolini Kupusišta. Januar prošle godine, ja nakon fajronta došao u Sindi da kupim cugu za usput kući, kad lik stoji sa psom, ja se raspričah sa njim jer i ja imam kerove - tad nisam znao ništa o njemu. Upoznamo se mi, sjednemo na neku klupu, on pije unučiće, ja liker koji sam kupio, temperatura ispod nule. Ja pomenuh Duleta Pacova iz "Vratiće se rode", kad on kaže da se tako preziva, ja pitam kako, kaže Velimir Krtolica.. mislim da je '64. god, i fino se mi ispričali iako je par decenija stariji od mene.. jbg, pijane glave.
Raziđemo se mi, kad u novembru prošle godine ja se opet nađoh u gradu pod gasom, pade mi na pamet da ga zovnem, kontam nema šanse da me zapamtio.. kad on mene po imenu oslovi, sjedi u Žiži sa sokom i krišom pije unučiće i mi sjednemo tu i nastavimo cugati. E sad, nisam ništa znao o njemu, čuo sam poslije da je bio džanki, očigledno i alkos, ali u pijanom stanju mi se eto dva puta ispričasmo, djelovao je kao dobar lik, nije pravio probleme u tom stanju. Ima Superhika na Viber profilu, sad vidjeh. Čestitao mi je porukom NG i od tada se nisam čuo sa njim.. pokoj mu duši.
Tek sam naknadno čuo sve i pročitao ovo, ne znam šta da kažem, nisam imao dodira sa njim prije, nisam često u tom dijelu grada. Vidjelo se da je slabog zdravstvenog stanja, ne znam detalje, i za @NoSmoking - nije imao tetovaže, ali je uvijek šetao sa psom.. evo ima i svoju pjesmu na YT, a tu možeš vidjeti i sliku.
_________________ Svet je predgrađe grada Edena, imam užasan strah od vozova!
Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56 Postovi: 4584 Lokacija: YUGOSLAVIA
Nisam taj, ne znam ko je to. Pa eto, kažem slučajno smo se upoznali ispred dragstora Sindi u sitne sate, obojica pijani, raspričali se, a drugi put sam se našao na istom mjestu i on mi pade na pamet, našli se u kafiću, i to je to. Pominjao je da ima neko suđenje ili da odrapi zatvor od mjesec-dva i da neće biti dostupan, toliko se sjećam, nisam pitam zašto, nemam pojma. E sad kad sam pročitao prethodne stranice teme, vidim da ga je znalo pola Banjaluke i da je sasuo u sebe više hemije nego Ozi Ozborn.. jbg, ko sam ja da sudim.
_________________ Svet je predgrađe grada Edena, imam užasan strah od vozova!
Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20 Postovi: 5218 Lokacija: u senci svog omiljenog drveta
Porediti Velju i Delu je....veoma glupo. Veljo, stari narkoman. Skinuo se sa droge ima jedno 6 godina. Od tada "samo" litra vinjaka dnevno i par piva. Bio je za sebe najgori. Nije krao, nije varao i nije bio zao. Zicao uvijek marku, dvije ili 5. Je l bio savrsen? Daleko od toga. Je l bio najgori? Opet daleko od toga.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu