banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2011, 01:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Gazda je napisao:
*ebo vas djokovic :lol:

Kao da pričamo o Đokoviću. :roll:

Stratovarius je napisao:
mrkvica je napisao:
Stratovarius je napisao:
Meni se cini da vi od muve pravite slona.....

Nismo mi napravili od muve slona nego svi mediji. Pa ti skontaj kakvu poruku to šalje svijetu. A i vidiš da nema ni osnovne kulture da sačeka 30 sec da novinarka završi pitanje i da ovaj odgovori.

Mi smo u svijetu vec odavno oblaceni najcrnje moguce......mediji samo bezveze dizu frku oko ovoga :)

To jest, samo je mene glupača izula iz cipela. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 01:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Sad će je od sramote morati udaljiti malo iz kabineta.
Vjerovatno će dobiti da predaje predmet Odnosi sa javnošću na Žurnalistici.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 01:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Bogami ono je baš bio školski primjer odnosa. :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 10:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jedino gore od one krave moze biti ako je zaista novak dobio neku bezobraznu cifru nasih para za dva-tri sata velicanja bih i prosipanja jugonostalgicarske price na koju se jedino jos glupi srbi loze,dok se ostali ismijavaju i gledaju svoja posla....postavio sam juce pitanje koliko smo platili ovih par sati posjete,ali izgleda niko ne zna....

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Kad vidim Kusturicu...sve mi je jasno.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Da li cu ja dozivjeti da docekam da mi imamo skromnu i dobronamjernu vlast? Dosad nijedna nije bila takva,ni SDS,ni PDP ni SNSD.
Je li samo meni nenormalno da se trose milionska sredstva na ovakve ceremonije otvaranja autoputa koji nije uopste zavrsen,dok se jutros na hirurgiji 200 bolesnika smrzava jer je pukla toplovodna cijev i sad ljudi izvode radove? Prije neki dan je pukla i vodovodna,sto i ne cudi kad se zna da su instalacije stare 40 godina.
Hocemo li ikad znati odrediti prioritete,a ne placati dolaske sarajevskog jalijasa koji ce dolaziti dok zadnju budzetsku marku bude mogao izvuci,ili basnoslovno placati Novakove izlive bratstva i jedinstva?

Svaka njemu cast,navijam za njega,ali ne bi on meni iz budzeta RS dobijao ogromne svote (ako je tacno to sto se prica) jer te pare njemu uopste ne trebaju, a kod nas se bolesnici smrzavaju,a invalidnina za lice koje prima tudju pomoc je 42km!!!!??

A mi bi se malo igrali glamura :( :(

A,ako je dosao besplatno u prijateljsku posjet i da primi tu nagradu,onda se stvarno izvinjavam i neka prica sta hoce....ali poznavajuci Srdjana,99% sam siguran da je za ovih par sati boravka placena nenormalna svota....:( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 02 Dec 2011, 12:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Svaka ti ko Njegoševa.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
To je neko ovde rekao 3.2 miliona KM, cini mi se Hertzog. Moze biti da je bila zajebancija, jer se kod nas samo milioni obrcu, ali iskreno ne vjerujem da je Djokovic i marke uzeo.

A onoj kravetini treba vratiti radnu knjizicu zakljucno za 30.novembrom! To je toliko zalosno, da se covjek na kraju ismije istoj sceni.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
To je neko ovde rekao 3.2 miliona KM, cini mi se Hertzog. Moze biti da je bila zajebancija, jer se kod nas samo milioni obrcu, ali iskreno ne vjerujem da je Djokovic i marke uzeo.

A onoj kravetini treba vratiti radnu knjizicu zakljucno za 30.novembrom! To je toliko zalosno, da se covjek na kraju ismije istoj sceni.

Ne vjerujem u ta 3,2 miliona jer bi to bilo bolesnije nego rafting,i to bi neko morao odrobijati kad-tad....Ali nazalost,ne vjerujem ni da Novak nije uzeo ni dinara (eto srece!!),bojim se da je istina negdje na pola puta i da je dobio za ta dva sata onoliko koliko svi banjalucki klubovi dobiju za godinu dana....Ali,saznace se to...nadam se

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
pa dobro, ako cemo iskreno, rekla je "izvinjavam se"... da je dodik bio sef protokola, znamo kako bi on to prekinuo :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam isto cuo za ta 3,2 miliona... Ako je to istina onda je to vise nego zalosno. U ovakvoj besparici se organizuju nekakve glamurozne dodjele nagrada...FUUUJ!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 13:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Nov 2008, 12:56
Schlager je napisao:
jedino gore od one krave moze biti ako je zaista novak dobio neku bezobraznu cifru nasih para za dva-tri sata velicanja bih i prosipanja jugonostalgicarske price na koju se jedino jos glupi srbi loze,dok se ostali ismijavaju i gledaju svoja posla....postavio sam juce pitanje koliko smo platili ovih par sati posjete,ali izgleda niko ne zna....

Hertzog je napisao:
3.2 miliona, od toga vlada placa 2, nezavisne 1 i grad 200.000

Не знам одакле Hertzog-у информација, ја нисам нигдје успио наћи, крију ове податке као змија ноге... Али ако је истина, сумњам да је Новак за свој "патриотизам" добио мање од 1/2 милиона од биједе отетих марака, ако не и значајно више јер ми није јасно на шта би друго могли да потроше толики новац? Да су из авиона три сата бацали 3,2 милиона марака питање је да ли би успјели све избацити до истека та три сата...

Оно што је мени занимљиво у цијелој причи јесте то да се веома мало људи уопште интересује за ово питање. Сви као да су омађијани, као да им сваки тениски поен који Новак оствари донесе храну на сто, кров над главом и човјека достојан живот породици...

Људи, Новак рекетом удара лоптицу у настојању да је пребаци преко мреже разапете на средини карактеристично обиљеженог дијела земаљске површине по могућности тако да особа која стоји са друге стране мреже не може да је пребаци опет назад на његов дио терена, и у томе се показао као веома успјешан. Од његовог пребацивања лоптице нико се још, сем њега, није најео, огријао, скућио... нико није постао паметнији нити се икоме квалитет живота објективно поправио, нити то може бити од пребацивања лоптице преко мреже, ма како спретно то неко радио...

Чини се да је мало кога у томе свему брига што ови домаћи криминалци отетим новцем плаћају Новака да их рекламира, да додатно слуђује већ ионако слуђен народ користивши своју медијски створену популарност, да би и даље несметано могли отимати и унесрећивати тај исти народ од кога су новац и отели.

Морам рећи да је чудно и занимљиво али, у исто вријеме, поражавајуће и тужно, посматрати ове и овакве феномене из перспективе бића које се усуђује назвати се "Homo sapiens".

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 13:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Odlican post,i ja,koji sam inace lud za sportom,i 99% postova mi je o sportu,mogu samo reci-POTPIS!!!

A za tu sludjenost nema racionalnog objasnjenja,mnogo je vaznije (vecini) sta je taj i taj rekao muslimanima i kako im je zavukao,nego da li je stvarno iskesirano tih 3,2 miliona,jebo to....
Nekoliko je stadija opijenosti,i u svakodnevnom kontaktu sa ljudima se moze cuti jedna od sledecih misli...
1-Koga bi ti,drugi su jos gori?!
2-Ovi su se bar nakrali,zar sad treba birati nove i cekati da se oni nakradu?
3-E glasacu za njega dok god je muslimanima ovoliki trn u oku...!

Ne isplati se nervirati zbog ovakvih stvari,nista se ne moze promjeniti.Mi se tek 20 godina igramo demokratije a demokratija je proces koji se uci oko 100 godina . Po nekim istrazivanjima,toliko je otprilike potrebno vremena da biraci pocnu gledati ko je sta uradio,a ne ko je sta rekao i pocnu uporedjivati predizborna obecanja sa onim sto je stvarno realizovano i ispunjeno za te 4 godine,a ne gledati ko je sta obukao ili ko je sta rekao!!. To necemo dozivjeti,ni ti ni ja,mozda tek nasi praunuci,zato nam je bolje da izadjemo i iskoristimo ovako lijep i suncan decembarski dan...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Schlager je napisao:
Odlican post,i ja,koji sam inace lud za sportom,i 99% postova mi je o sportu,mogu samo reci-POTPIS!!!

A za tu sludjenost nema racionalnog objasnjenja,mnogo je vaznije (vecini) sta je taj i taj rekao muslimanima i kako im je zavukao,nego da li je stvarno iskesirano tih 3,2 miliona,jebo to....
Nekoliko je stadija opijenosti,i u svakodnevnom kontaktu sa ljudima se moze cuti jedna od sledecih misli...
1-Koga bi ti,drugi su jos gori?!
2-Ovi su se bar nakrali,zar sad treba birati nove i cekati da se oni nakradu?
3-E glasacu za njega dok god je muslimanima ovoliki trn u oku...!

Ne isplati se nervirati zbog ovakvih stvari,nista se ne moze promjeniti.Mi se tek 20 godina igramo demokratije a demokratija je proces koji se uci oko 100 godina . Po nekim istrazivanjima,toliko je otprilike potrebno vremena da biraci pocnu gledati ko je sta uradio,a ne ko je sta rekao i pocnu uporedjivati predizborna obecanja sa onim sto je stvarno realizovano i ispunjeno za te 4 godine,a ne gledati ko je sta obukao ili ko je sta rekao!!. To necemo dozivjeti,ni ti ni ja,mozda tek nasi praunuci,zato nam je bolje da izadjemo i iskoristimo ovako lijep i suncan decembarski dan...

Ma sta vam je ljudi nije nista placeno, covjek dosao na dodijelu nagrade i otisao

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Imamo gradonačelnicu :)

Ljubičić odbio Đokovićev poziv u Banju Luku: "Zna se kako je moja obitelj napustila grad"

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:

To je ono sto sam ja govorio vezano za Merlinov koncert... Hrvati biraju gdje ce ici i koga ce zvati kod sebe...a mi...kao idioti se ponasamo. Nema veze ko je i sta rekao samo dodji da pjevamo, bas brzo zaboravljamo.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Vader je napisao:

To je ono sto sam ja govorio vezano za Merlinov koncert... Hrvati biraju gdje ce ici i koga ce zvati kod sebe...a mi...kao idioti se ponasamo. Nema veze ko je i sta rekao samo dodji da pjevamo, bas brzo zaboravljamo.

i postujem ovog Ljubicica zbog ovoga sto je rekao!
samo Srbi svima prastaju...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Vader je napisao:

ovo mene najvise nervira,pa hebo vas ljubicic a vi njega,jel nema neko drugi da odigra vec on koji vam tako zavuce,ali onako momacki zavuce.

samo kod nas se pravi ta slika neke jugoslavije.

i ova izjava djokovica me stvarno nervira,pa yebali te oni,ne mogu te smisliti u hrvatskoj a ti bi da se udruzujes sa njima.fuuuj

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2011, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Čuj majmuna "zna se kako je moja obitelj napustila Banjaluku" .Evo tačno mi se srce para.

Poslednji put menjao blus dana 02 Dec 2011, 14:36, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]