ERROR je napisao:
Jbga, nase lude bradonje barem opale koji metak, nesto i raznesu
Ovi vasi samo znaju prditi po forumu ko zene

Ovo je odlican post.Nama Srbima je u zadnjih 20 godina naneseno toliko zla i nepravde da bi i pet 11.septembara bilo malo da im vratimo.Ali,nazalost nijednu akciju nismo napravil da pokazemo malo zube ni Hrvatskoj ni Usa,nikome.Cak svaki pojedinac filozofira za sebe da li je ovo bio njegov rat ili nije,i da li bi neki sledeci rat bio njegov ili ne....U Izraelu na koji se neki pozivaju,se mobilizacija vrsi preko radija!!!! I svi su na svojim mjestima za dva sata,i staro i mlado,i musko i zensko,i zdravo i bolesno,i to bez onih kurira koji nose pozive.A Srba je 500 000 otislo vani jer ovo nije njihov rat! Ali zato smo za tastaturom nenadmasni fajteri!!
Vrijeme je da priznamo da smo govna i pocnemo se ponasati u skladu sa tim,a ne da seremo vise preko tastature. Sutra da zapuca ovdje,pola bi pobjeglo jer to "nije njihov rat"! A prvi bi helikopterom pobjegli na Dedinje ovi koji sludjuju narod koji je vec sam po sebi sludjen!
nisi u pravu evo ti nisi pobjegao prosli put,nisam ni ja i nebih a ovih drugih je uvijek bilo. Dalje mislim da je ovaj narod ovdje najbolje opiaso bivsi gradonacelnik Umicevic ovako nekako: Ovaj narod sto moze da izdrzi nepravde nemoze ni jedan, ali kad poludi onda bjezi od njega, a i po mom skromnom misljenju terorizam nije u tradiciji Srba