banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 02:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2014, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Zanimljiv pasos :D

Stvarno, zasto se niko od ovih nasih strucnjaka ovdje nije sjetio da organizuje mirne kontra-proteste, s ciljem odvajanja od zapaljenog ostatka BiH.

Cisto, ne bi li Incku otpale i obrve od stresa. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 23:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ono što je izvjesno , da se Bošnjačka javnost duboko podjelila na pro Radončićeve kontra Lagumdžijinih i Izetbegovićevih.Ako se ostvari sve što je Fahro namjeravao za očekivati je radikalizaciju podjeljenih grupa jer će prihode izgubiti mnogi lezilebovići vezani za kantonalne vlade i državne jasle.Biće zanimljivo do izbora jer će slijediti srbijanski (Vučićev) scenario hapšenja tajkuna .Tražit će se velika zvijerka kao u Srbiji.Na koga tipujete? :D

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
na efendiju Cerica.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
U narodu se proteklih godina nakupilo toliko mržnje, nepovjerenja i razočarenja da je oružani sukob sve izvijesniji.
Daj bože da se varam ali ako se nešto hitno ne preduzme ovo će otići ukoso.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nije mi se dalo na tu temu pisati,ali nisi daleko od istine...veceras se sefer halilovic toliko raspistoljio u onoj emisiji "U skripcu",da mi se opet borbeni elan probudio! :roll: :roll:

Kaze,Dodik samo laje,ajd nek stisne petlju i proba...kaze,naravno da ne smije jer je svjestan da RS bez pomoci srbije moze vojno izdrzati 10-11 dana,to vam ja kao general garantujem! :angry4: ...koja sila,jebote!!!

Bolje mi je da pratim lakse teme 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2012, 12:51
Na svu sreću za nekakav ozbiljniji sukob nemamo resursa ni mi ni oni.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma nebitno,naslo bi se resursa,ne boj se....nebitno sto i ja mislim da mile lupa sa ovim referendumima,samo zbog rejtinga...racionalni hrvat,kad prvi put pomene tako nesto-i raspisace ga,nece laprdati i pucati iz prazne 10 godina!

iz takta me izbacila seferova samouvjerenost....ili on misli da ce ponovo biti odnos snaga kao na zavrsetku zadnjeg rata,kad sami srbi iz rs (uz mozda 200 dobrovoljaca iz srbije,arkanovih tigrova uglavnom) ratuju protiv armije bih pojacane hiljadama mudzahedina iz arapskih zemalja,protiv bosanskog hvo,protiv regularne hrvatske vojske,a sa neba te bombarduje nato pakt!

svidjelo mu se to izgleda i zelio bi ponoviti taj odnos snaga...kakav krele! :(

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HI1drMvKVMA[/youtube]
SRBIA!
ja bi samo zbog baje isao ratovati 84 dana 8)
kakva faca, kakav borac...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Nešto poslije 22:00 sata odjeknula je snažna eksplozija u Sarajevu.

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo,na platou Skenderije aktivirana je eksplozivna naprava.

"Eksplozija se desila kod ulaza u Ledenu dvoranu. Nemamo informacija o povrijeđenima a pričinjena je materijalna šteta", kazali su nam u MUP-u KS.

Na obližnjim radnjama polupana su stakla, a više informacija bit će poznato nakon uviđaja koji vrši dežurni tužitelj.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
ja bacijo, djuka navodijo 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Wrangler je napisao:

Udaracemo se vrljikama, svakako smo stoka.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
shakal je napisao:
Wrangler je napisao:

Udaracemo se vrljikama, svakako smo stoka.

Ako dodje do toga, vidjeces kako americka demokratija krene sa donacijama iz inostranstva :D

Edit: Dino i Combe bacaju bombe :D

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
откопајте и подмажите за сваки случај, лако је закопат опет :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Uskoro ce pik.ba biti prepun oglasa...prodajem/kupujem ,kalibar taj i taj

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 05:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
АПЕЛ:

Браћо и сестре, Срби и Српкиње! Код нас у Српској се јако тешко живи, обичан човек једва преживљава, а политичари краду ли краду, сви који имају или су имали прилику, а тако ће вероватно бити и са новима који дођу на власт. АЛИ ДРАГИ МОЈИ, БОЉЕ ЈЕ ДА НАС НАШ ПАСТИР-ЧОБАН (како за кога) ШИША ДО ГОЛЕ КОЖЕ И ИЗМУЗА ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ МЛЕКА (кад смо већ овце), АЛИ И ЧУВА, НЕГО ДА НАС НЕПРИЈАТЕЉСКЕ ХИЈЕНЕ РАСТРГАЈУ И ПОЈЕДУ ЧИМ ПРВУ НОЋ ЗАНОЋИМО БЕЗ НАШЕГ ЧОБАНА И НАШЕГ ТОРА! Много нам је мање зло да поцркамо од глади у Српској него да живимо сити у унитарној БиХ! И зато Вас све молим да не наседате на провокације и хушкања која долазе првенствено од Потурица, западних странаца, њихових медија и наших издајника и страних плаћеника. Ми наше незадовољство требамо изразити кад ово све прође и то сами прво на изборима, а ако то неда резултате онда мирним штрајковима и протестима у организацији синдиката, удружења и организација којима припадамо без угрожавања стабилности наше државе и отаџбине Републике Српске. СВЕ ЗА СРПСКУ, СРПСКУ НИЗАШТА!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 05:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Schlager je napisao:
ma nebitno,naslo bi se resursa,ne boj se....nebitno sto i ja mislim da mile lupa sa ovim referendumima,samo zbog rejtinga...racionalni hrvat,kad prvi put pomene tako nesto-i raspisace ga,nece laprdati i pucati iz prazne 10 godina!

iz takta me izbacila seferova samouvjerenost....ili on misli da ce ponovo biti odnos snaga kao na zavrsetku zadnjeg rata,kad sami srbi iz rs (uz mozda 200 dobrovoljaca iz srbije,arkanovih tigrova uglavnom) ratuju protiv armije bih pojacane hiljadama mudzahedina iz arapskih zemalja,protiv bosanskog hvo,protiv regularne hrvatske vojske,a sa neba te bombarduje nato pakt!

Брате, да само однос снага не буде још гори по нас!? :(
Не знам да ли би из Србије сад сакупили и 100 добровољаца. Од Грчке не би могли да рачунамо на финансијску и економско-хуманитарну помоћ. Тешко наоружање немамо, за лако немамо муниције. Једино на шта би' ја сад озбиљно рачунао је Велики Владимир Владимирович Путин, али не БиХ баш све што имам уложио на ту карту, мада нам реално то једини џокер може бити, којег кад би избацили би аутоматски наша победа била.
Са друге стране, бар на почетку не би ратовали против Хрвата, а уз добру Додину дипломатију би их могли чак сукобити против ових што им је пред попис требало стављати табле са упуством и објашњењем ко су и шта су на сваку раскрсницу и 24ч нон-стоп да се врти на ТВ-у да би знали рећи. Али слабе су нам то шансе, ти које малопре описа имају иза себе жестоко набријану Турску, недавно радикализоване делове Африке плус Саудијску Арабију, а да о Ирану, Авганистану и сл. не причам, па донације из лАмерике, а тек њихова дијаспора која ће ако треба продати све бубреге да купе довољно оружја за уништење ''геноцидне Репубблике Шумске''.
Али ваљда би смо се некако снашли, боље да сад ратујемо него кад оружје још више поскупи и узнапредује па ратни успех ббуде искључиво зависио од ''Смарт'' оружја које имаш него од срца у јунака.
Јбг, како год окренеш биће чупаво, а рат нас овде чека кад-тад (у року од 30 год јер је 20 већ прошло од предходног, а максимално м оже бити 50 год. без рата на овим просторима). :angry4: :confused2: :)

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 06:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
dukicas je napisao:
Schlager je napisao:

Брате, да само однос снага не буде још гори по нас!? :(
Не знам да ли би из Србије сад сакупили и 100 добровољаца. Од Грчке не би могли да рачунамо на финансијску и економско-хуманитарну помоћ. Тешко наоружање немамо, за лако немамо муниције. Једино на шта би' ја сад озбиљно рачунао је Велики Владимир Владимирович Путин, али не БиХ баш све што имам уложио на ту карту, мада нам реално то једини џокер може бити, којег кад би избацили би аутоматски наша победа била.
Са друге стране, бар на почетку не би ратовали против Хрвата, а уз добру Додину дипломатију би их могли чак сукобити против ових што им је пред попис требало стављати табле са упуством и објашњењем ко су и шта су на сваку раскрсницу и 24ч нон-стоп да се врти на ТВ-у да би знали рећи. Али слабе су нам то шансе, ти које малопре описа имају иза себе жестоко набријану Турску, недавно радикализоване делове Африке плус Саудијску Арабију, а да о Ирану, Авганистану и сл. не причам, па донације из лАмерике, а тек њихова дијаспора која ће ако треба продати све бубреге да купе довољно оружја за уништење ''геноцидне Репубблике Шумске''.
Али ваљда би смо се некако снашли, боље да сад ратујемо него кад оружје још више поскупи и узнапредује па ратни успех ббуде искључиво зависио од ''Смарт'' оружја које имаш него од срца у јунака.
Јбг, како год окренеш биће чупаво, а рат нас овде чека кад-тад (у року од 30 год јер је 20 већ прошло од предходног, а максимално м оже бити 50 год. без рата на овим просторима). :angry4: :confused2: :)

Spavaj mirno sta god bude tebe se pitat nece. :D
Brale mirno lezi i sanja seve,kreje i grlice kako ti u snu doljecu.
Nemoj da se brines puno.Nisi mogo birat kako, gdje i zasto ces se rodit tako neces ni o svojoj smrti ti odlucivat.Jbg tako ti je.

Jedino mozes djecu svoju spasit ko sto sam rekao ovdje prije da se stalno ne ponavljam.
Dok si u snazi, ako imas nejac pobit ih jos dok si jaci da te nebi kasnije tvoja djeca cerecila. A zasto da te cerece ..e to se sam priupitaj. :wink:
I ostaj mi svoj na svojoj. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 06:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mene samo zanima gdje je Klauss :-(

P.S. Brale pobogu, sa tim likom niko ziv godinama ne diskutuje.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 06:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Hrvatski prosvjednici iz solidarnosti zapalili ambasadu BiH u Zagrebu
http://www.tportal.hr/funbox/funtime/31 ... grebu.html

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2014, 08:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
na efendiju Cerica.

:D
Ja ipak tipujem na Brankovića

Sehxor je napisao:
Nešto poslije 22:00 sata odjeknula je snažna eksplozija u Sarajevu.

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo,na platou Skenderije aktivirana je eksplozivna naprava.

"Eksplozija se desila kod ulaza u Ledenu dvoranu. Nemamo informacija o povrijeđenima a pričinjena je materijalna šteta", kazali su nam u MUP-u KS.

Na obližnjim radnjama polupana su stakla, a više informacija bit će poznato nakon uviđaja koji vrši dežurni tužitelj.

Rekoše na vjestima jutros da je uništena štamparija koja se tu nalazila.Kako se navodi vlasnik te štamparije je usko povezan sa otkrivanjem dokaza o privrednom kriminalu u Federaciji.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]