banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Roreče u centar.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
spijo je napisao:
ozna je napisao:
chils je napisao:
profesore ja sam spreman 100e staviti na sto da mile uzima opste izbore a ovi izbori su sto ono vanja rece par stranica prije samo pokazatelj kako kod nas znaju samo vikati av av ali dalje od toga ni makac

ako do tada prizemlji helikoptere,rasproda audije kojim divljaju po putevma sirom RS i napravi nesto krupno ,referndum ili ukine neku bih instituciju onda vjerovatno da,ali posto ih mrzi da se voze u starim autima i nemaju nikakvu ideju niti imaju muda da naprave nesto ode Mile 2014 u opoziciju,tamo ce biti korisniji za RS nego da je na vlasti

Khm,khm,a jel se može jesti bih ukinuta institucija ili papirić za referendum

rekoh vam ja zna se vrlo dobro sta je ovom narodu prioritet,znas ono kad nasem narodu pricas o ekonomiji svi zijevaju ali kad kazes smrt BIH i nedamo Srpsku svima nam srce zalupa jace :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Jebi ga,ja sam gladan :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
chils je napisao:
profesore ja sam spreman 100e staviti na sto da mile uzima opste izbore a ovi izbori su sto ono vanja rece par stranica prije samo pokazatelj kako kod nas znaju samo vikati av av ali dalje od toga ni makac

Ko kaze da ne uzima? Naravno, ako ne bude kakvih globalnih kriza. Samo kazem da je SDS propustio sansu da obori SNSD na zemlju. I to u po Banjaluke. Vjeruj da bi ih to uzdrmalo i da bi se veoma tesko podigli do sledecih izbora. Ovako imaju finog prostora za konsolidaciju.

Btw. ne vjerujem u revansizam. Najbolje za SNSD je da opstinama poput Prnjavora omoguce sve sto imaju i Laktasi.

SDS svejedno nece napraviti nesto poput ozivljavaja hiljadu, dve radnih mjesta. Ma nece ni ni centar asfaltirati. Doduse, mozda hoce. Preteklo je od ugovora sa Integralom :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 08 Okt 2012, 15:27, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Dodikova stranka poražena u skoro svim opštinama Republike Srpske

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/34665 ... ike-Srpske

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja juce kad sam brojao glasove nisam mogao vjerovat...pa ova BL i njeni glasaci su za zatvor....vjerujem ja da se nista ne mjenja preko noci al opet....jedno je sigurno...SNSD je bio najorganizovaniji i najvise je pritisaka vrsio preko svih mogucih medija, na kraju krajeva i najjaca su sekta u BL...primjetno je bilo da oni koji glasaju za SNSD jako malo grijese dok ljudi koji izadju onako da glasaju najcesce imaju nevazeci listic....jednostavno procenat takoreci "profesionalnih" glasaca iz SNSD-a je jako visok...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' se moze naci negdje graficki prikaz podjele vlasti po opstinama na nivou RS? Znate ono, plavi dio, crveni, zuti...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Na mom glasackom mjestu prosjek godina glasaca je odprilike 50. Mladih ni u prici, tek po koji zaluta sa roditeljima...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve bi to moglo da stoji ukoliko bi u svim opštinama u kojima su ostali bez vlasti (Bijeljina, Gradiška, Srbac, Kneževo) nastavili da ulažu koliko i za vlastelinskog i kampanja zemana.
The_new_Statesman je napisao:
Spoiler:
chils je napisao:

Ko kaze da ne uzima? Naravno, ako ne bude kakvih globalnih kriza. Samo kazem da je SDS propustio sansu da obori SNSD na zemlju. I to u po Banjaluke. Vjeruj da bi ih to uzdrmalo i da bi se veoma tesko podigli do sledecih izbora. Ovako imaju finog prostora za konsolidaciju.

Btw. ne vjerujem u revansizam. Najbolje za SNSD je da opstinama poput Prnjavora omoguce sve sto imaju i Laktasi.

SDS svejedno nece napraviti nesto poput ozivljavaja hiljadu, dve mjesta. Ma nece ni ni centar asfaltirati.
Doduse, mozda hoce. Preteklo je od ugovora sa Integralom :D

Samo se u tom slučaju postavlja pitanje (naravno da hoće): otkud lova. Kad se na vlasti raznorazna ulaganja iz (privatnih) fondova može da prođe bez puno pitanja otkud pare.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
shakal je napisao:
Je l' se moze naci negdje graficki prikaz podjele vlasti po opstinama na nivou RS? Znate ono, plavi dio, crveni, zuti...

imas ovde nesto slicno

http://www.izbori.ba/Rezultati/Rezultat ... rka_8.html

a ovde imaju konacni iz 2008

http://www.izbori.ba/Mandati27102008/index.asp

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ima li ko informacije kako su prosli pojedinacni kandidati
interesuje me kako su moji haveri Opa (PDP) i Rene (neovistan) prosli

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Freak on a leasH je napisao:
Ja juce kad sam brojao glasove nisam mogao vjerovat...pa ova BL i njeni glasaci su za zatvor....vjerujem ja da se nista ne mjenja preko noci al opet....jedno je sigurno...SNSD je bio najorganizovaniji i najvise je pritisaka vrsio preko svih mogucih medija, na kraju krajeva i najjaca su sekta u BL...primjetno je bilo da oni koji glasaju za SNSD jako malo grijese dok ljudi koji izadju onako da glasaju najcesce imaju nevazeci listic....jednostavno procenat takoreci "profesionalnih" glasaca iz SNSD-a je jako visok...

Mora tako kad je armija isla do skoro svakog svog clana/simpatizera da im objasni kako da glasaju. Doduse kod mene je bilo i obrnuto. U svakom slucaju oko 10+ % nevazecih za odbornika, a jos vise za gradonacelnika, valjda narod zbunjivalo ono UPUTSTVO i samo sa strane ostavljali taj plavi prazan.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Izborni zakon (odnosno pravilo) nema nikakve veze sa tim što je neko nepismen.
richa je napisao:
Doduse kod mene je bilo i obrnuto.

Ti objašnjav'o?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Moja stara iako su joj skresali primanja i natovarili budaleštinama (hvatači krivine included), plus što su nam pred zgradom oteli dvorište bez plana i dalje je za Vožda od Traktora, kaže bar ulaže u grad BL nije čaršija ko nekad :roll: ...dobro je stara položila si, imaćemo divne pločnike po centru koje je napravio da narod koji prosi ne sjedi u blatu jelte, a i ima više kontejnera gdje penzioneri idu po bakaluk sve više i više (ovi iz Čistoće sve rjeđe odvoze, nemaju šta pokupiti poslije penzionera :roll: )

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
http://www.nezavisne.com/novosti/lokaln ... 62128.html

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
ČELIĆ - Mještani Čelića sinoć su se u 21:15 okupili ispred tržnog centra kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo zbog, kako su tvrdili, “očite izborne krađe u ovom gradu”.

Tom prilikom je došlo do narušavanja javnog reda i mira, vrijeđanja, svađa i upotrebe fizičke snage. Prema riječima izvještača s lica mjesta, koje prenosi “Dnevni avaz” četiri osobe su povrijeđene.

"Nekoliko osoba je zadobilo povrede. Grupa građana se nakon toga uputila prema sjedištu SDA i kamenjem polupala stakla na objektu", kazao je portparol MUP-a TK Izudin Šarić.

“Avaz”, pozivajući se na nezvanična saznanja, prenosi da je na građane vršen pritisak da daju svoj glas kandidatu SDA za načelnika. Mještanima je nuđeno 20 KM po glasu, a u noći uoči izbora cijena je naglo "skočila" na 200 KM. Kako se ističe, mještani sumnjaju da ni nestanak električne energije, u trenutku dok su se brojali glasovi, nije slučajan.

Nezadovoljni građani Čelića jutros su opet protestvovali, te najavili da neće odustati dok istina ne izađe na vidjelo.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Tpojka je napisao:
Izborni zakon (odnosno pravilo) nema nikakve veze sa tim što je neko nepismen.
richa je napisao:
Doduse kod mene je bilo i obrnuto.

Ti objašnjav'o?

Ne, nego bilo je i onih gdje je iksirana komplet lista snsda, i jos negdje nekog iksiralo.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) Bosne i Hercegovine Branko Petrić kazao je danas na pres-konferenciji da je tokom jučerašnjih lokalnih izbora na nivou BiH registrovan veliki broj nevažećih glasačkih listića, bilo da su prazni ili na drugi način nevažeći te da nivou BiH takvih listića ima oko 5,5 odsto.

Opština s najvećim brojem nevažećih listića je Neum i ima čak 25 odsto nevažećih listića, a potom slijede opštine Grahovo s 13 odsto, Čapljina i Bosanki Brod sa oko 10 odsto, 9,5 odsto nevažećih listića ima u opštni Donji Vakuf, a oko osma odsto nevažećih listića imaju opštine Drvar, Prijedor, Laktaši, Derventa itd.

"CIK će ovim činjenicama pokloniti dužnu pažnju te ispitati razloge ovakve pojave", kazao je Petrić.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bio sam na brojanju glasova na petricevcu i masa ljudi nije zaokruzila listice za gradonacelnika... Kako je bila samo jedna stranica i na prvoj pisalo upustvo, ljudi mislili kako je to upustvo za glasanje na zutom papiru... Ljudi zaokruze za skupstinu i onda izadju iz kabine i pitaju sta da rade sa tim upustvom... Bilo je dosta nevazecih za skupstinu, ali od njih 60ak, 10 je bilo potpuno prazno, a ostali su bili isarani ili pogresno popunjeni, a i tu su ljudi gresili... Zaokruze nesto unutar stranke i jos dodatno zaokruze nezavisnog kandidata, jer misle da to tako moze :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 16:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Đonntra je pitao šta će sad biti s BL gdje je Dodik pobjedio, a gori mu pod nogama za sljedeće izbore, neko je drugi pitao šta će biti tamo gdje je izgubio...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]