banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 82  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
karl hungus je napisao:
Schlager je napisao:
ali,evo nešto i za vašu informaciju,što vjerovatno ne znate,nisam ni ja znao dok nisam dobio adresu nekog korisnika iz kozarca...ULICA 17 VITEŠKE KRAJIŠKE BRIGADE!!

Znači brigada mehmeda alagića iz sedmog korpusa (travnik),protiv koje sam direktno ratovao na Vlašiću bar 2 godine,i protiv koje su mi drugari ginuli i ranjavani!!!

Mislim da nemam potrebe nikome govorit da je Kozarac u RS.

E to mi smeta,a ne šeher,mejdan ili hisete...

Ta ulica ne postoji na prostoru grada Prijedora. Da se korisnik možda ne zove Šerif Jaskić?

nemam pojma kako se zove...al najmanje 2-3 puta sam vidio tu ulicu na adresi korisnika,prvi put prije možda godinu dana...drago mi je ako to nije zvanično,i ako oni to sami stavljaju jer poštar i tako i tako poimenično zna svakoga tamo.....onako zbog provokacije,ili možda interno zovu ulicu tako...ako stvarno to nema,onda super...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
A nije Sarajevo daleko.

Ko jebe Sarajevo
Supak do supka

Oni da budu etalon za nesto pozitivno :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Schlager je napisao:
nemam pojma kako se zove...al najmanje 2-3 puta sam vidio tu ulicu na adresi korisnika,prvi put prije možda godinu dana...drago mi je ako to nije zvanično,i ako oni to sami stavljaju jer poštar i tako i tako poimenično zna svakoga tamo.....onako zbog provokacije,ili možda interno zovu ulicu tako...ako stvarno to nema,onda super...

Baš je tako kako si rekao. Namjerno je dao taj naziv ulice zbog provokacije, jer zna da je Total srpska firma.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

konj :angry4:

stvarno,zagolicao si me,i ne nađoh tu ulicu u kozarcu na google...ali udruženje imaju izgleda,možda to onda daju kao podatak o adresi :angry4: :angry4:

Citiraj:
OSNIVA SE „SAVEZ KOZARČANA“ IZ ČITAVOG SVIJETA – OVO LJETO KOZARAC 2013
Autor Nijaz Huremović
Subota, 23 Februar 2013 22:46
kako će se organizovati i dati prijedloge.
U Kozarcu odnosno BiH sve organizacije, web stranice, udruženja, itd. imaju svoje Delegate.
Recimo u udruženju Prijedorčanki „Izvor“ nalaze se dvije Kozarčanke i one su Delegati, u
udruženju 17. Viteške Krajiške Brigade
– Kozarčani su Delagati u Savezu, Udruženju Logoraša
Prijedor 92 – Kozarčani su delagati, iz Islamske zajednice, političkih partija sa područja
Kozarca, Osnovne škole, Fudbalskih klubova, itd. Znači nemora bilo koja organizacija biti
Kozaračka ali kozarčani u toj organizaciji pripadaju Savezu Kozarčana, samim tim osobe koje
su aktivne u drugim organizacija (nekozaračkim) imaju poleđinu, organizaciju tj. Savez koji ih
podržava i štiti, daje im snagu (ovo je dobro poznato kozarčanima koji su u većini izgradili
džemate širom Svijeta i koji nisu kada je trebalo imali podršku)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Је'л има у уговору нека одредба о суспензији налога због лажних података? 8)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
е'л има у уговору нека одредба о суспензији налога због лажних података?

ma kakvi...i da pokrenem ovo,samo bih ispao budala u bg centrali "ko nas bre zavadi"...i centrala za bih im nije u bl,već malo ist sarajevo,pa federalno :( :(

a 90% korisnika im je ovdje :( :(

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
_зока je napisao:
Ташко je napisao:
Meni je bezveze da u BL imamo ulicu Romanovih, ako cemo tako. Ali opet, to je samo bezveze, a neki turski i ustaski nazivi bi mi bili morbidni.

Meni je bezveze da imamo ulicu Kraljevića Marka koji je dokazani "saradnik okupatora". Isto mi je bezveze da nemamo ulicu Skendera Kulenovića, a imamo Majke Knežepoljke iako je Kulenović spjevao taj naljepši (u nedostatku boljeg naziva) ep tragediji srpske majke. Imamo ulicu i naselje AU generala Petra Preradovića al' smeta nam Šeher (koji je oduvijek bio mjesto gdje su većinski živjeli muslimani. Jbt pa oni su ga i naprvili). Imamo ulicu Rade Radića čiji su četnici okrvavili kamu o mnogi srpski vrat al' smeta nam Budžak (ćošak, prikrajak, štek). Je l' vidiš ti šta ja hoću da kažem?
Btw, šehidi koji se pominju u legendi o tome kako su Šehitluci dobili ime su poginuli u borbi protiv AU monarhije.

Vi'im, ali to nije suprotno mojim idejama, samo su moje jos nadogradjenije :D
Meni Šeher ne smeta uopste.
Ali me Šehitluci ne privlace ni najmanje. Ti "sehidi" su se borili za Tursku, a ne za nas ovdje.
Jes ti siguran da nemamo ulicu Skendera Kulenovica?

Mislim da nam je potrebna reforma naziva definitivno, ali ne da se radi na vrat - na nos. Jos kad bi bile kakve javne rasprave i prijedlozi, to bi bilo odlicno. Dosta ljudi ni ne zna ko su bile odredjene licnosti ili po cemu je neki naziv bitan.
No, kod nas bi rat izbio vjerovatno. Ako nista, sami izmedj sebe, kako najbolje umijemo.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ташко je napisao:
Jes ti siguran da nemamo ulicu Skendera Kulenovica?

Sad više nisam. Znam gdje je bila, znam da su joj u ratu promijenili ime u "Majke Knežopoljke" ali mi je sada prvi put čuti da je Skender dobio ulicu na drugom mjestu.
V@nja je napisao:
Citiraj:
A nije Sarajevo daleko.

Ko jebe Sarajevo
Supak do supka

Oni da budu etalon za nesto pozitivno :?
Vala baš. Valjda je poenta da budemo bolji, ne gori.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

@Schlager

Ako ti nije mrsko pročitaj ovdje http://www.klix.ba/forum/heroji-odbrane ... 35s50.html
Post na koji mislim je malo niže.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 14:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

procitao...i sad mi je sve i otprilke jasno! :angry4:

kamičani...jel to ono mjesto kraj ceste banjaluka-prijedor? :-?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Schlager je napisao:
kamičani...jel to ono mjesto kraj ceste banjaluka-prijedor? :-?

Jeste, odmah pored Kozarca, tj. kad ideš iz Prijedora, prvo selo poslije Kozarca.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ja i dalje imam raju koji kad nekom trebaju objasniti gdje zive kazu u pavelica naselju :D

slager se ljuti na onog iz 17 krajiske a neki povratnik u vojvode prepucija br. 16 mrmlja i dura

isto govno samo drugi ugao
vratiti sve stare ulice ili ulicama davati brojeve jer ako krenemo po knjizevnicima siguran sam da ce neko da najebe a naucnika nemamo ni za uzi centar a kamo dalje

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pavelica naselje, je l' to 14. srednjobosanske brigade i taj dio Rosulje/Nova Varos?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa vidiš da sam stavio smajlije iza ulica vojvode drenovića,prijezde,radića po šeheru,vrbanji,sitarima....čista provokacija,svaka budala to vidi... :lol: :lol:

jedino što mi to ne smeta,a ovo za 17.vitešku mi smeta jer u takvim stvarima ne mogu bit objektivan 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
tasko jeste to su one male dvospratnice zavrsene za oficire ndh

slageru a zamisli neki nas zvrndov koji je bio u buzimskoj (jebenoj) se vratio i zivi u radoslava lakica

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Што се тиче имена улица мислим да и ту има одређених напредака у односу на постратни период и да се више не дају имена баш толико неселективно. Мада се деси покаткад и то.

У приградским насељима гдје има доста улица без имена поводом тога консултују се зборови грађана. Е сад наравно да се не може појавити један филозоф као овај зока овдје, који ће до посљедњег атома снаге на Збору грађана бранити неке пропале режиме, империје и идеологије, поготово српске крвнике и да се удовољава њему као појединцу, али став већине се узме у разматрање у сваком случају и уколико није увредљив по српски народ и ако приједлог има смисла, прихвати се и приједлог грађана за назив улице у њиховом мјесту.
Оно гдје бисмо могли узнапредовати то су мјесне заједнице гдје несрба има у већем проценту и треба прихватити и ту чињеницу и водити рачуна да имена улица у тим мјестима буду мало неутралнија што се тиче припадности било којем народу, више да то буду неки симболи бањалуке или РС, па и знаменити људи из њихових народа из различитих области али који наравно нису увредљиви за Србе. Не би било лоше на нивоу БЛ па и РС направити једну брошурицу,гдје би стручњаци предложили и образложили приједлоге имена улица и насеља у БЛ и РС који ће се давати убудуће за нове улице и нова насеља

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 19 Mar 2014, 16:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 16:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Živ bio de mi navedi bilo koje naselje ili ulicu u BL koja nosi ime srpskog krvnika? Osim Rade Radića.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pomislio sam da su bile neke cifre jer tema, vidim, zivnula... Kad ono mucak...

V@nju banovati zbog izvrtanja ruglu gej populacije!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_зока je napisao:
Živ bio de mi navedi bilo koje naselje ili ulicu u BL koja nosi ime srpskog krvnika?

Jevrejska!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2014, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Zoka,zasto mrzis cetnike ?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1628 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 82  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]