banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 03:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 90  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2014, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako se javi i odmah potvrdi priču manitua. :lol: Nevjerovatno.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ne poznam coeka. Os jos nesto :lol:
Pusu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma ja za ovog kakao... Ti si sumnjiv. Ništa ti ne vjerujem i leđa ti ne okrećem :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:02 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
UŽIVO: Hiljade demonstranata krenulo prema zajedničkim institucijama BiH

http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... cijama-bih

Obratite paznju na Avazov naslov ZAJEDNICKE INSTITUCIJE,do sada je muslimanska propaganda uvjek propagirala termin drzavne institucije,drzavni parlament,drzavna vlada itd a sad odjednom drzavne institucije naprasno postase zajednicke

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
danijell je napisao:

I opet :D

Spoiler:
The_new_Statesman je napisao:
Manitu, salonski ćetnik!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Evo, ja ovde ne vidim da se rusi Federacija, Dejton i njegova struktura, sto ne palite i rusite pod ovim motivima?

Spoiler:
Deset osnovnih zadataka za borbu protiv korupcije u BiH:

1. Da od 15.02.2014. slučajevi korupcije budu stavljeni kao prioritet u radu svih tužilaštava u BiH;

2. Da se izvrši temeljita ubrzana revizija privatizacije u kojoj će aktivno učestvovati sindikati i NVO-i;

3. Da se izvrši revizija zapošljavanja javnih službenika u institucijama BiH na svim nivoima, kao i u preduzećima sa većinskim državnim vlasništvom;

4. Da se formira USKOK na državnom nivou; - sa jasnim ovlastima i paritetom op.a.

5. Da se u ZJN uvede predloženi antikoruptivni elementi koje je kroz 18 amandmana predložilo i podržalo preko 70 NVO-a iz cijele BiH;

6. Da se kvalitetnim izmjenama Zakona o stečaju konačno uvedu principi odgovornosti kako bi se kroz ovaj proces oživjela preduzeća ili zdravi dijelovi preduzeća koja su pred gašenjem.

7. Da se u narednih 30 dana održe parlamentarne rasprave na kojima će se razmatrati izvještaji Ureda za reviziju za proteklih 5 godina uz učešće predstavnika tužilaštava sa ciljem da se jasno ukaže na nelagalne aktivnosti i da se sankcionišu odgovorni.

8. Da se donese zakon o ispitivanju porijekla imovine;

9. Da se vrati stari Zakon o sukobu interesa;

10. Da sve javne institucije, na svim nivoima vlasti, kao i sve ustanove i preduzeća u većinskom vlasništvu države do kraja 2014. godine, u suradnji sa NVO-ima i APIK-om izrade interne planove integriteta i borbe protiv korupcije.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spijo je napisao:
danijell je napisao:

I opet :D

Spoiler:
The_new_Statesman je napisao:
Manitu, salonski ćetnik!

Ja sam liberal i demokrata, cojek sirokih svijetonazora 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Tačno čovjek ne zna kome da vjeruje. Na Anteni govore da broj demonstranata oko 500 a na avazovom sajtu piše više hiljada. S obzirom da je avaz tariguz novina ja im ne vjerujem. Da ih ima par hiljada valjda bih ja na Skenderiji čuo i vidio nešto. Protest se održava ispred zgrade federalne Vlade.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ozna, sta vi sve primjecujete :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
ako se stanje u federaciji pogorsa i to bude uticalo na citavu bih, ja cu kao legalista pozvati ohr da intervenise i zastiti dejtonski sporazum

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

NenadV je napisao:
Tačno čovjek ne zna kome da vjeruje. Na Anteni govore da broj demonstranata oko 500 a na avazovom sajtu piše više hiljada. S obzirom da je avaz tariguz novina ja im ne vjerujem. Da ih ima par hiljada valjda bih ja na Skenderiji čuo i vidio nešto. Protest se održava ispred zgrade federalne Vlade.

Ko na brdo, ak' i mâlô, stoji
vise vidi no onaj pod brdom

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
filozof sa vrbasa je napisao:
ako se stanje u federaciji pogorsa i to bude uticalo na citavu bih, ja cu kao legalista pozvati ohr da intervenise i zastiti dejtonski sporazum

Al' predlazem ti da odes licno u Sarajevo i uradis to.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto rece Brale neki dan, koliko je indikativno sto Reis i muftije cute, cak ih ne prozivaju ni vlasti ni protestanti.
Ma Fahro ce njih dovesti u red :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NenadV je napisao:

Realno, Fahro je cilj postigao a ponos ovih politicki izmanipulisanih, koji bi da ruse drzavnu strukturu, mogu spasiti samo kisa, snijeg i naglo zahladjenje :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Nadam se da ce u Sarajevu biti nastavljeno sa mirnim protestima, blokada ulica je isto ok, ali ono paljenje i rusenje od neki dan je :roll:
Vidim vi s podsmjehom reagujete kada neko kaze kako su ga desavanja od neki dan u Sarajevu podsjetila na rat.
Gledati sa prozora kako kulja crni dim sa Skenderije, ISTO kao i '92, sve te policijske i vatrogasne sirene, ne moze, a da te ne podsjeti na sva ta sranja.

Radoncic mi opasno ide na neku stvar, ocigledno je da ne zeli dati policiji pune ovlasti :-?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
manitu uci da svira je napisao:
Ma Fahro ce njih dovesti u red :lol:

Ovo bi u moglo biti dobro i za nas. Okrenuće se u Federaciji priča na ekonomiju, hapšenja, kriminalne privatizacije... Onda će se vlast u R. Srpskoj naći na raskrsnici - upustiti se jače (ne totalno, već teatralno sa malo više kamera ;) ) u borbu protiv kriminala i korupcije ili će biti kažnjeni. Možda ne izbacivanjem SNSD-a iz vlasti, već širom koalicijom gdje bi sadašnja vlast mogla izgubiti neke značajne pozicije. Eto, u najboljem slučaju, bez bilo kakvih protesta i rušenja dobićemo više :D

Problem je ako se protesti u Federaciji u narednih par dana dodadno radikalizuju (ako ne bude jaka kiša :lol: ) i ako ih preuzme desnica, onda bi moglo biti svašta...

Poslednji put menjao Choban dana 10 Feb 2014, 15:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
- Ostavka Bakira Izetbegovića i Nebojše Radmanovića predsjednika Bosne i Hercegovine, te prijelazno preuzimanje vlasti od strane Željke Komšića (Gosp. Komšić je educiran u jednoj od top 5 svjetskih institucija u smijeru političkih nauka. dok Izetbegović ima diplomu arhitekta a Radmanović diplomu sa filozofskog fakulteta.)

Ovo objašnjenje je najjače. Zašto bi trebao Komšić da preuzme vlast. Ima škole :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
danijell je napisao:
Citiraj:
- Ostavka Bakira Izetbegovića i Nebojše Radmanovića predsjednika Bosne i Hercegovine, te prijelazno preuzimanje vlasti od strane Željke Komšića (Gosp. Komšić je educiran u jednoj od top 5 svjetskih institucija u smijeru političkih nauka. dok Izetbegović ima diplomu arhitekta a Radmanović diplomu sa filozofskog fakulteta.)

Ovo objašnjenje je najjače. Zašto bi trebao Komšić da preuzme vlast.

Zato što je educiran :lol:
Ni Bakir ni Nebojša NISU predsjednici, već članovi tročlanog predsjedništva ;)

I takvi likovi vode proteste i pišu ovakve zahtjeve. Po ko ih može smatrati ozbiljnima :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

budala je napisao:
Nadam se da ce u Sarajevu biti nastavljeno sa mirnim protestima, blokada ulica je isto ok, ali ono paljenje i rusenje od neki dan je :roll:
Vidim vi s podsmjehom reagujete kada neko kaze kako su ga desavanja od neki dan u Sarajevu podsjetila na rat.
Gledati sa prozora kako kulja crni dim sa Skenderije, ISTO kao i '92, sve te policijske i vatrogasne sirene, ne moze, a da te ne podsjeti na sva ta sranja.

Radoncic mi opasno ide na neku stvar, ocigledno je da ne zeli dati policiji pune ovlasti :-?

Vidi, moras nauciti iskljuciti emociju iz politike i razumjeti i postovati i drugacije stavove. Ja nemam podsmjeh prema teroru koji se desio u Sarajevu ali je to za nasu buducnost nebitno. Tako se i ja kada god prodjem pored Drakulica, a to je veoma cesto, sjetim 2300 zaklanih u jednom danu, poimenicno, sa spiskom od 550 osnovnoskolske dijece. Kada bi ta slika bila lajtmotiv buducnosti i suzivota ja ne bih sada ni pricao s tobom,

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2014, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
I takvi likovi vode proteste i pišu ovakve zahtjeve. Po ko ih može smatrati ozbiljnima :lol:

Oni uopste ne shvataju koliko imaju malo politicko znanje, politicku kulturu i osnovno obrazovanje. Njih goni emocija, ko Srbe 91, a to ne zavrsava dobro.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1796 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 90  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]