banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 01:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 260  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Hertzog ovo je igra kao i svaka druga, razumijem ja njih ali kad odes na lice mjesta srce ti u grlo skoci na slikama je to puno blaze, dezurne sluzbe najbolje znaju kolika je muka.

Ne znam koliko je puta napomenut broj za pomoc ugrozenima 1458 za donaciju 1 KM, nije na odmet ponovo spomenuti.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Philby je napisao:
Koliko mogu da vidim kod Vitaminke više ne prelijeva preko nasipa/zida ali ostaje voda u Kumsalama koja sad nema kud da ide.
Opao je nivo malo manje od pola metra, barem ovdje kod mene.

Je li pricas za nasip odmah kod vitaminkinog mosta? Kakvo je stanje tamo, volio bih da znam da je bar nesto vrijedilo ono sto smo uradili tamo sinoc.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nicole je napisao:
Hertzog ovo je igra kao i svaka druga, razumijem ja njih ali kad odes na lice mjesta srce ti u grlo skoci na slikama je to puno blaze, dezurne sluzbe najbolje znaju kolika je muka.

Ne znam koliko je puta napomenut broj za pomoc ugrozenima 1458 za donaciju 1 KM, nije na odmet ponovo spomenuti.

Nisam nista drugacije rekao, samo kazem da je proglaseno vandredno stanje, tako da se nadamo da ce pomoci ugrozenima kada se voda povuce

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Feb 2007, 21:27
"Mole se ljudi koji imaju kontakt sa clanovima iz civilne zastite da obidju kucu Dragana Todic i Mise Galica u Popovima (Bijeljina), unutra su dvije bebe. Kontakt telefon Dragana Todica je 065/484-689." Serujte na drustvenim mrezama.

Vrh

Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
danijell je napisao:
Vrbas opada, ali Vrbanja i dalje raste.

Slika

Slika

Vrh

Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2009, 13:55
U Trnu se vodostaj spusta, u zadnjih 2h za oko 5-7cm, sto je dobra vijest. Ovo sam maloprije slikao.SlikaSlikaSlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Vuk Mandusic je napisao:
Ovo je prije 10.minuta Rebrovac!
Slika

Prave nasipe, od cafe Tilta, pa vamo do mosta, valjda hoce da skrenu dolje vodu, ako bude dolazilo(da sprece u Borik), svi pricaju, da ce neki talas doci oko 4, mada svi to spekulantski, ali boji se narod.

Evo sada u 5i15, vidno pada vrbas!
Slika

Spoiler:
Slika

Ovo je isto maoprije ove kucice blizu Cafe Monea, orjentaciski, opada govno!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
@Hertzog
Joj na terenu je to druga prica, mi smo nocas kao otrovani radili i svi smo pripravni 24h. Lako je sa zdravim i pokretnim narodom ali...
ajde proci ce i ovo, ni jedna muka nije do vijeka, treba narodu pomoci kad se voda povuce.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
na tv rekose da voda potkopava temelje novog mosta u karanovcu

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ajme, u Srbiji tek prava katastrofa, a tek će da bude loše kada stigne talas sa Savom. Izgleda će gasiti TE Nikola Tesla, planiraju čak i miniranje mostova da ne bi prodrla voda. Sreća u nesreći da bar Drina opada, ali opet katastrofa. Sve ovo što je prošlo kod nas, nagomilaće se kod njih, a znamo kako je bilo kod nas. Moguće da će ugasiti struju većem dijelu zemlje.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pumpe, spasilački helikopteri i motorni čamci iz EU trebalo bi da u subotu (17.5.) stignu na poplavljena područja Srbije i BiH. U Centru za vanredne situacije EU kažu da se očekuje nastavak padavina.

U Brisel su tokom noći između četvrtka i petka stigli zahtevi Srbije i BiH na osnovu kojih je, zbog teških poplava u obe države, aktiviran Evropski zaštitni civilni mehanizam. U Evropskoj komisiji kažu da se radi o zahtevima za pumpe visokog kapaciteta i obučenom osoblju koje bi njima rukovala, koje je kao prvu fazu hitne pomoći tražila Srbija, dok je iz BiH stigao zahtev za helikoptere, motorne čamce za evakuaciju ljudi i transport vode, hrane i lekova.

http://www.dw.de/prva-evropska-pomo%C4% ... 5-xml-mrss

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Vucic na RTS postrojio ministre i pricaju sta je koji do sada uradio.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Elvis Presley je napisao:
Philby je napisao:
Koliko mogu da vidim kod Vitaminke više ne prelijeva preko nasipa/zida ali ostaje voda u Kumsalama koja sad nema kud da ide.

Je li pricas za nasip odmah kod vitaminkinog mosta? Kakvo je stanje tamo, volio bih da znam da je bar nesto vrijedilo ono sto smo uradili tamo sinoc.

Onaj na lijevoj obali, kontam da ste vi na toj strani bili do Vitaminke/Rotasa/Niskogradnje.
Na desnoj obali (u Česmi) je puno vode u dijelu ispod škole, Vrbanja je prelijevala na nekoliko mjesta ispod crnog vira i tu se nije moglo ništa pomoći. Naselje je puno vode i sad se ništa ne može dok se rijeke ne vrate u korito ili se ne angažuju neke velike pumpe koje nemamo.

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Philby je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Philby je napisao:

Onaj na lijevoj obali, kontam da ste vi na toj strani bili do Vitaminke/Rotasa/Niskogradnje.
Na desnoj obali (u Česmi) je puno vode u dijelu ispod škole, Vrbanja je prelijevala na nekoliko mjesta ispod crnog vira i tu se nije moglo ništa pomoći. Naselje je puno vode i sad se ništa ne može dok se rijeke ne vrate u korito ili se ne angažuju neke velike pumpe koje nemamo.

Na drugoj strani smo bili, odmah blizu su kuce bile, na toj strani je nasip na kojem smo pokusali naslagati vrece.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Sep 2008, 14:43
Za most u Karanovcu nisam to vidio na Tv sta pricaju, al sam bio gore tako da je most bio uredan a bila je veca voda nego sad. Za stari most u Karanovcu ovdje ljudi svasta lupetaju. Ko god zna za taj most ostala je zeljezna konstrukcija a drvo je skinuto a on ima 100t tako da mu ja dajem 50-100m da je otisao nizvodno ukomadu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Vanredno stanje u Istočnom Sarajevu.
Proglešeno u znak solidarnosti sa poplavljenim krajevima.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
"Imamo žrtava u Obrenovcu, o kojima nećemo govoriti dok ne budemo imali precizne podatke, a molim građane da shvate koliko je teška situacija, što ne mogu pokazati ni smici jer nismo dozvolili da se slika"...

Vučić je pozvao "hiljadu pet stotina hrabrih Beograđana" da se jave kod Arene kako bi se uputili u Šabac, jer "treba nam toliko muškaraca spremnih da nam pomognu da idemo u Šabac da pokušamo da ga odbranimo".

Vučić je napomenuo da će u odbrani Šapca možda biti primenjene "ratne mere" i voda biti puštena na drugu stranu, o čemu će nasamo razgovarati sa načelnikom
Generalštaba Ljubišom Dikovićem.

Bude li pao Šabac, Dikoviću, znate šta treba da radite, poručio je Vučić.

On je pozvao stanovnike Šapca da se ponašaju odgovorno i slušaju nadležne službe, da se ne bi ponovila situacija iz Obrenovca, gde "žrtve nisu male".

Poslednji put menjao danijell dana 16 Maj 2014, 16:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
RTRS-u svaka cast,ovako nije izvjestavao ni CNN kad je bio rat u Iraku,a gledao sam!Sad kad vidim sta emituju BHT i FTV dok im drzava tone u ponor dodje mi da ih nazovem i pitam da li su normalni!

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bio u Budžaku, nije toliko alarmantna situacija koliko se priča i mediji govore...

Naprotiv.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2014, 17:02 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Meni se ne sviđa što kiša sada jače pada. Mislim, preživjeli smo najgore, ali opet... :confused2:

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 260  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]