Talija je napisao:
Ima li iko slike sa lica mjesta? Ne one novinarske fino namještene nego amaterske.
Ja necu o tome da li ili ne treba nesto ovakvo ili ko je kome sta platio ili ko je sta ukrao jer o tome nemam pojma.
I ove price o bakicama i krofnama su nasa svakodnevnica i svakome normalnom zastane knedla u grlu kad se susretne sa tim.Tad je sve nebitno a kamoli tamo neki Zimzograd.
Bio sam veceras tamo.Moram reci da nije bas tako lose zamisljeno i iako smo mi ovde na forumu hronicni hejteri ne treba pljuvati ako nije bas za pljuvanje.Prvi dio od Gospodske je zamisljen kao niz kucica u kojima se moze kupiti neki pokloncic,sitnica,kesica suvih kolaca,ukrasi.Po mom misljenju jedino tamo nije mjesto onoj prodavnici mobilnih telefona.Pa jos udarna prva kucica.Ali ajd,nasa posla,vjerovatno neka rodjacko prijateljska namjestaljka.Ali to je jedan,ostali su prikladni za ono zbog cega su tamo.
Drugi niz je malo odvojen,da se nesto pojede i popije.Ima i pica i domaca kuhinja i cevapa i to mi je sasvim ok da nema hrpa nekih pijanih budala.Famozni sator mi cak nije ni upao u oci,mozda zato sto je vece a one tri cetiri stvarcice iz luna parka su tamo do Palasa pa djeca ne smetaju da se pogleda i obidje.
Stand Borca je vrlo lose snabdjeven,tek ocekuju jos nekog materijla,dzaba se oni momci tamo smrzavaju.
Sve u svemu ideja zaista nije losa,mozda su luna park i sator trebali tamo na parking ispred Palasa a povecati broj ovih kucica i rasporediti po sadrzajima.