banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Maj 2025, 04:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Maj 2011, 08:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Odlican potez Obame da ne pokaze slike, bravo!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Treba mu još neku nagradu dati za to...

Citiraj:
Učio je Osama bin Laden na iskustvu Saddama Husseina, kojeg su američki specijalci pronašli u jednoj rupi u Iraku, ali sigurno je mnogo toga naučio od haaškog optuženika Radovana Karadžića, piše britanski kolumnista Andrew Mueller.

http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110505013

Bolje da je RM učio, ne bi ga još našli. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Barem jos jednu Nobelovu bi mu trebali dati.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Hristov je napisao:
Odlican potez Obame da ne pokaze slike, bravo!

Cekaju da izadje neki bolji photoshop. :D
Ko da i imaju sta pokazati.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kad bi objavili slike, ko zna sta bi uradili neki bolesni provokatorski umovi sa njima i time isprovocirali reakciju muslimana sirom svijeta.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka

Hristov je napisao:

Za sta? Meni je njega stvarno zao. Obama je jedna velika zrtva. Vidi se po njemu da sve sto radi i govori , radi protiv svoje volje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sebe smnatram bolesnim provokatorskim umom, pa ne znam šta bi sa slikom (slikama) :D

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Leona je napisao:
Hristov je napisao:

Za sta? Meni je njega stvarno zao. Obama je jedna velika zrtva. Vidi se po njemu da sve sto radi i govori , radi protiv svoje volje.

Zvanicno on donosi konacnu odluku, ali Hilari C. ga je ubjedila da ne objavljuje slike. Ali nebitno je to.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Ja sebe smnatram bolesnim provokatorskim umom, pa ne znam šta bi sa slikom (slikama) :D

Mislio sam na inteligentne i mastovite bolesne provokatorske umove :D Salim se hombre :P

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 10:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Leona je napisao:
Hristov je napisao:

Meni njega nije žao.Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se slupaju.Plus,kad je "mudžahedinao" po BiH nije mu bilo žao nas....

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka

_zoka je napisao:
Leona je napisao:
Hristov je napisao:

Meni njega nije žao.Ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se slupaju.Plus,kad je "mudžahedinao" po BiH nije mu bilo žao nas....

OBama, ne OSama. Kad je Obama " mudzahedinao" po Bosni?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zoran, kao po običaju, zna ponekad i pametnu npisati, iako ne zna čitati (al i ja sam takav), plus izmislio je novi glagol...Pokojni dingospo je imao BiH pasoš, zvanično bio ovde '94...Trebalo je tad bustovat cap in his ass.
A nek nisu objavili slike, samo mogli su reći "Nećemo objaviti slike, zato što - nećemo" Onaj ko misli da Osama nije mrtav, neće ga slike uvjeriti, onaj ko misli da jeste ne treba slike, a onaj ko misli da Osama nikad nije postojao treba da se lječi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 11:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Leona je napisao:
OBama, ne OSama. Kad je Obama " mudzahedinao" po Bosni?

Pogrešno sam skontao.Svejedno,zašto bi mi bilo žao Obame?Jesu li ga natjerali da bude predsjednik USA?Ili je sam to izabrao,znajući da će biti marioneta,ako uopšte jeste?Čovjek zarađuje milione,živi u uber-kući,ima all-inclusive uslugu,dobio Nobela,putuje po svijetu....Gdje ćeš bolje?Plus,ostaće u zabilježen kao prvi crni predsjednik Amerike.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 13:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
ИНДИЈАНЦИ ТРАЖЕ ОД ОБАМЕ ИЗВИЊЕЊЕ ЗА ЏЕРОНИМА

НАКОН што су америчке специјалне снаге Осами бин Ладену дали кодно име по индијанском ратнику Џерониму, вођа Индијанаца у САД-у је затражио извињење Бијеле куће.

Инфо
10:30 | 05/05/2011

Извор: РТРС

У писму америчком предсједнику предсједник племена Форт Стил Апаша, који су насљедници Џеронимовог племена, Џеф Хаусер је упозорио да се давањем тог кодног имена обнављају стари стереотипи.

"Ми смо захвални што је САД успјешно окончао акцију против Бин Ладена, али повезивање Џеронимовог имена с међународним терористом само буди старе стереотипе о Апашима", написао је Обами Хаусер те додао како су Џеронимо и његово племе описивани као дивљаци.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Ukantali Osamu. :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ovi ameri mnogo lazu, a i mnogo kradu, nece nista da radu. Kako god, jos jedna epizoda je zavrsena, sad me ne bi cudilo da izmisle da nas napadaju vanzemaljci, naprave na tv-u neku glupost i tako, prava seljacka prica za siroke narodne mase.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Citiraj:
Michael Moore: Osama nije ubijen, on je pogubljen

OSAMA BIN LADEN nije ubijen, on je pogubljen, izjavio je redatelj Farenheita 9/11 i dobitnik Oscara Michael Moore za tjednik The Wrap.

Moore je putem Twittera u srijedu poslijepodne pozvao Obaminu administraciju da iznese sve okolnosti vezane za smrt Bin Ladena. Izrazio je uvjerenje da je Bin Laden trebao imati suđenje kao i teoriju da je Pakistan vođu al-Qaide držao u kućnom pritvoru.

"Zdrav razum nam govori da je bio pogubljen. I to je cijelo vrijeme bio plan. Jednostavno nam to kažite i prestanite nas tretirati kao djecu. Imam povjerenja u Obamu, ali u tri dana čuli smo tri različite priče. Došlo je do pucnjave. Koristio je suprugu kao živi štit. Sada ispada da nijedna od ovih priča nije istinita. Nije bio naoružan", kazao je Moore za tjednik.

I najgorim nacistima se sudilo

Svjetski poznati redatelj kazao je za sebe da je on katolik i da je kao takav protiv smrtne kazne osim ako nije u samoobrani. "Pogledajte Suđenja u Nurnbergu. Nismo samo stavili metaku glavu najgorem šljamu u povijesti. Smatrali smo kako je važno da im se sudi i izlože njihova zla. U demokraciji vjerujemo u pravosudni sustav koji bi ljudima dao njihov dan na sudu... I onda smo ih objesili", objašnjava Moore.

Na pitanje novinara misli li da će ljudi biti ljuti ispadne li da operacija nije bila toliko herojska kako se isprva činilo, Moore odgovara: "Bila je herojska. Nije bilo potrebe uljepšavati stvari. Ljudi na pozicijama moći idu oprezno oko biračkog tijela. Možda se nekima neće svidjeti, ali prestanite nas više zajebavati oko stvari kao što je ova".

Na pitanje hoće li naštetiti Obami ako se pokaže da je dio priče o Osaminoj smrti bio lažan, Moore smatra da neće. "Osnovne činjenice i dalje su iste. Osama je mrtav i svi su sretni zbog toga".

Muslimane nije briga kako će ga pokopati

Moore je dodatno pojasnio i svoju teoriju da je Pakistan Osamu držao u kućnom pritvoru. Uvjerava da se ne radi o nikakvoj teoriji urote, već se jednostavno pita gdje su u vrijeme američke akcije bili Osamini tjelohranitelji. "Nije ih bilo jer je Pakistan zadužen za njega!", kaže Moore koji je uvjeren da je Osama već nekoliko godina izvan "posla".

Redatelj drži da Osamino tijelo nije bačeno u more. Kako je kazao, to ne rade ni njegovi prijatelji muslimani u Michiganu. "Toliko smo zabrinuti da ne naljutimo muslimanski svijet. Mi smo ga jednostavno upucali u jebenu glavu, mislite li da je njih briga kako ćemo ga pokopati?"

Vođa Anglikanske crkve: Ubojstvo nenaoružanog Osame ostavlja nelagodan osjećaj

NADBISKUP od Canterburyja i vođa Anglikanske crkve Rowan Williams je danas rekao da ubojstvo nenaoružanog vođe Al Qaide Osame bin Ladena ostavlja "vrlo nelagodan osjećaj".

Amerikanci su prvo tvrdili kako su u skrovištu ubili naoružanog Bin Ladena da bi kasnije priznali da vođa Al Qaide nije imao oružje u rukama. Williams kaže da različite verzije događaja smanjuju sigurnost da je u ovom slučaju pravda zadovoljena, kako je to nakon ubojstva pobjedonosno zaključio američki predsjednik Barack Obama.

"Ne izgleda kao da je pravda zadovoljena"

SAD tvrdi kako je Bin Laden bio zakoniti vojni cilj te se nije pokušao predati. "Mislim da ubojstvo nenaoružanog čovjeka uvijek ostavi nelagodan osjećaj, jer ne izgleda kao da je pravda zadovoljena", kazao je Williams na pitanje o ubojstvu Bin Ladena te dodao kako ne zna sve detalje ubojstva.

"No vjerujem da u okolnostima u kojima smo suočeni s nekim tko je počinio ratne zločine je bitno da nam se čini kako je pravda zadovoljena", kazao je Williams. Sve se više propituje legalnost ove operacije, nakon što je SAD priznao da Bin Laden nije imao oružje kada je ubijen. No, američki državni tužitelj Eric Holder tvrdi kako je Bin Laden bio legalna vojna meta te je njegovo ubojstvo bio "čin nacionalne samoobrane". "To je bila operacija ubojstva ili uhapšenja. On se nije pokušao predati", tvrdi Holder.

SAD je prvo javnosti ponudio verziju u kojoj je Bin Laden poginuo u borbi s američkim vojnicima da bi potom priznali kako vođa Al Qaide nije imao oružje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 17:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
Džontra je napisao:
Onaj ko misli da Osama nije mrtav, neće ga slike uvjeriti, onaj ko misli da jeste ne treba slike,

upravo tako ...ovo je bas juce na CNNu bila izjava od jedne tete iz Americkog Congressa .

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
16:43 Pronađena mala količina oružja

Nova otkrića o upadu na imanje kada je ubije Osama Bin Laden otkrivaju da su američki komandosi u kući pronašli od oružja jedan kalašnjikov i dva pištolja, kao i jedna skrivena vrata.

Protiv skoro 80 specijalaca sa jednim kalašem i dva pištolja... Više se može naći u prosječnoj srpskoj kući :)

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2011, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Nek je otišao helikopter njima ;) (opet kvar neki, hoće ih kvarovi u akcijama :lol: )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]