АЛЕКСАНДАР je napisao:
Као прво, већина грађана РС би подржала њено отцјепљење.
Vjerujem da bi, ali vecina gradjana Federacije se ne bi slozila s tim. Znaci doslo bi do velikih unutardrzavnih problema. Kome to jos treba - ne znam. Jasno mi je da ne treba ni Srbima, ni Hrvatima ni Bosancima - svi posteni ljudi su dovedeni do prosjackog stapa u prethodna dva desetljeca. Znam, uvijek moze biti gore, ali onaj ko voli da mu je gore nije prijatelj onih koji bi da im bude bolje.
Citiraj:
Као друго, Додик с тим нема апсолутно никакве везе. Више има политика Сарајева него БЛ.
Sa cim Dodik nema veze a Sarajevo ima ?
Nevjerovatno kakva paranoja.
Citiraj:
Треће, већ смо установили ко стоји иза ових протеста.
Ko ? Je li to mozda Buka - ona sacica ljudi koji dizu glas protiv retrogradnog nacina vladanja ? Je li to zabranjeno ili protuzakonito mozda ?
Citiraj:
Пето, разлог неподржавања протеста је под ставком три + неорганизованост и чињеница да они апсолутно нису понудили никакаву алтернативу.
Pa ljudi nisu krenuli da ruse vladu, nego da izraze gradjansko nezadovoljstvo istom. To je uobicajena praksa u demokratskim uredjenjima. A ako ti je dobro, onda nista.
Citiraj:
Седмо, не заборавите, ово је једна мала средина, ви ту треба да наставите живјети, и јебати најбоље рибе по граду.

Je li to ti koristis forum da uputis slabo uvijene prijetnje nekome ? Sto se ne da rijesiti rijecima, da se rijesiti sakama ? Svaka ti cast momcino.