banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 83  Sledeća

На локалним изборима 2012. године мој глас за градоначелника Бањалуке даћу:
Слободану Гаврановићу (СНСД) 23%  23%  [ 31 ]
Ненаду Стевандићу (СДС) 20%  20%  [ 28 ]
Драгану Чавићу (Заједно за Бањалуку) 39%  39%  [ 54 ]
Милутину Пејићу (СДП РС) 2%  2%  [ 3 ]
Аци Прелићу (Странка социјалне сигурности српских бораца) 15%  15%  [ 21 ]
Ukupno glasova : 137
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Sinoc su govorili da je SNSD dobio Celinac ali sad gledam na izbori.ba posle obradjenih 65% listica u Celincu ubjedljivo vodi SDS i njihov kandidat za nacelnika.
Pa Srbac ,bastion Dodikove stranke,tu niko osim Dodika nije pobjedio ovih 17 god posle rata,kad niko nije glaso za njega posle rata u Srbcu i Laktasima je pobjedjivao

Veliko iznanedjenje je i povratak SDS u Banjaluku,SDS je u BL tradicionalno bio omrzen a sad su su uzeli ogroman broj glasova i druga su stranka u opstini

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 08:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Prvo,ovo nije pobjeda nego veliki trijumf i povratak SDS.Uostalom,ovo za mene i nije nikakvo iznenađenje,već prije 4 dana sam napisao ovdje da pada Gradiška i još dosta velikih SNSD utvrda. Takođe sam napisao da se u Banjaluci nema šta tražiti zbog armije od par hiljada gledača kroz prozor,u raznim vladinim institucijama i agencijama,kao i članovima njihovih porodica.Sds je imao vlast u 17 opština dosad,a sad blizu 40. U Banjaluci je bio šesta stranka,sad je druga.

Drugo,od koalicije SDS i SNSD u Banjaluci nema ništa,čudi me otkud ovoliko postova koji predviđaju takav rasplet. To bi bilo pogubno za SDS. I naravno,velika prevara birača,jer neko je lijepo primjetio da se više za SDS glasalo iz revolta prema režimu,nego što su ljudi fascinirani našim kadrovima. Jednostavno,ljudi ne mogu više da gledaju avione,kule i gradove,naš čovjek je takav,nije mu krivo na malo,već na nepravo. Ne može ni SDS napraviti neko čudo,kriza je,para nema,zadužili su nas,upropastili,ali biće dovoljno ako se osjeti bar malo pravednija raspodjela sredstava,biće to veliki pomak.Ljudi će to cijeniti.

Ako bi se pojedinci u banjalučkom SDS i ponijeli tako kretenski i ušli u tu koaliciju,ne sumnjam da bi Predsjednik stranke istog dana raspustio Gradski odbor.,jer se ne isplati rizikovati ugled stranke zbog vlasti u jednoj opštini. Nažalost,slične stvari su se već dešavale,i nijedan od 7 odbornika SDS koji su ušli u Skupštinu Grada 2008,više nije u stranci :( :(

Vidim,proziva se Stevandić da je razbio opoziciju. Slažem se da bi mnogo bolje bilo da je bio jedan protivkandidat Gavranoviću,to je sad već činjenica. Ali isto tako je činjenica i da se Stevandić prvi kandidovao,tako da je veliko pitanje je li on razbio opoziciju,ili naš bivši član Dragan čavić,koji se kandidovao dosta kasnije.

Što se SDS tiče,i pored ovog fantastičnog rezultata,još uvijek se ne mogu oteti utisku da je program stranke,a pogotovo ideja,daleko iznad kadrovskih rješenja. Ima kadrova,ali volio bih da je tu više ljudi profila npr,Jovana Raškovića,Nikole Koljevića,Alekse Buhe i još mnogih....Ali,bitno je da je stranka i ideja preživjela,da joj se mahom okreću mlađi ljudi,a kadrovi će se već isprofilisati. Stranka se digla iz pepela,nakon što su visoki predstavnici napravili totalni masakr u njoj,zabranjujući stotinama ljudi bavljenje politikom,i na taj način direktno pomažući stranku na vlasti,i to kršeći sve norme civilizovanog svijeta,oduzimajući ljudima lične i putne isprave,pravo da biraš i budeš biran,blokirajući žiro račune,ostavljajući ljde bez posla i egzistencije.

Poslednji put menjao Schlager dana 08 Okt 2012, 09:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Eto vam sad picini setaci, jebala vas graCka raja...

Ovde kod mene u glasanju za skupstinu snsd dobio sa samo 84 glasa razlike, imaju 26% dok su na proslim imali skoro 45%.

Nacelnik je i dalje iz snsd-a sa 53%, dobio sa 800 glasova prednosti. Sve na guzove, drastican pad snsd-a.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja kada čujem SDS vidim Brđanina i njegovu izjavu da od djece iz mješanih brakova treba praviti sapun. Vidim ono što se dešavalo sa muslimanima i Hrvatima za vrijeme rata ovde.Vidim izdaju i pad komplet Krajine. Može doći komplet nova ekipa ali SDS moj glas neće dobiti nikada. Vjerujem da nisam usamljen u ovom razmišljanju.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Schlager je napisao:
Vidim,proziva se Stevandić da je razbio opoziciju. Slažem se da bi mnogo bolje bilo da je bio jedan protivkandidat Gavranoviću,to je sad već činjenica. Ali isto tako je činjenica i da se Stevandić prvi kandidovao,tako da je veliko pitanje je li on razbio opoziciju,ili naš bivši član Dragan čavić,koji se kandidovao dosta kasnije.

Koliko znam bio je dogoveren konkretan datum definitivnog dogovora oko zajednickog kandidata medjutim Stevandic je istakao kandidaturu prije tog datuma i izigrao dogovor.

Ko ce znati sta je tu istina i sta je bilo....cinjenica je skok SDS,jos da se rijese nekih iritirajucih njuski poput Stevandica i Bosica gdje ce im biti kraj.....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
Ja kada čujem SDS vidim Brđanina i njegovu izjavu da od djece iz mješanih brakova treba praviti sapun. Vidim ono što se dešavalo sa muslimanima i Hrvatima za vrijeme rata ovde.Vidim izdaju i pad komplet Krajine. Može doći komplet nova ekipa ali SDS moj glas neće dobiti nikada. Vjerujem da nisam usamljen u ovom razmišljanju.

Daj molim te.....
Da si rekao vidim Krajisnika i paljansku,papansku garnituru ali ovo....

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:08 
Administrator
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
.cinjenica je skok SDS,jos da se rijese nekih iritirajucih njuski poput Stevandica i Bosica gdje ce im biti kraj.....

Skok SDS-a nema nikakve veze sa kvalitetom istog nego sa tim da je narodu već preko glave bahatosti trenutne vlasti.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
И мени се чини да је Стевандић раније изашао са својом кандидатуром. Требало се и морало ићи са заједничким кандидатом.

СДС није ништа освојио својом заслугом и квалитетом кандидата, СНСД је то све изгубио.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlageru, zasto SDS nije isturio O. Tadica za kandidata? Cavic ne bi ni pokusao, a SNSD bi mogao samo ponuditi Radojicica? Mmm?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:10 
Stara kuka
Stara kuka

_зока je napisao:
krol2 je napisao:
.cinjenica je skok SDS,jos da se rijese nekih iritirajucih njuski poput Stevandica i Bosica gdje ce im biti kraj.....

Skok SDS-a nema nikakve veze sa kvalitetom istog nego sa tim da je narodu već preko glave bahatosti trenutne vlasti.

Pa sto onda bas SDS-u glasovi,ima i drugih,i lijevih i desnih i centra......ovo je produkt spustanja lopte i rada na terenu,po selima.....odradili i ugrabili razocarane birace,to su ipak njihovi rezultati.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
cuj nema elana, pa pogledajte Schlagera :D

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
_зока je napisao:

Ja sam juce prvi put u zivotu glasao za SDS mada je SDS jedina stranka u koju sam se ikada uclanio 1990,dok su jos imali prostorije iznad pivnice,pre prvih izbora u novembru 1990,bio sam tada njihov aktivista ljepio plakate po gradu,kidao plakate reformista i tako to ali nisam bio punoljetan pa nisam mogao da glasam,Brdjanin,Kupresanin,dr Vukic bila je to prava ekipa

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
_зока je napisao:
krol2 je napisao:

Misljenja sam da je to prirodan proces. Dosadi ljudima i dobro, a kamo li lose.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Schlager je napisao:
Ima kadrova,ali volio bih da je tu više ljudi profila npr,Jovana Raškovića,Nikole Koljevića,Alekse Buhe i još mnogih....

Na to slobodno zaboravi. Em što sad nema takvih ljudi, em što ih ovaj školski sistem tek neće dati u budućnosti. Prije ćemo gledati razne menadžere menadžmenta kako vladaju.

Opozicija je u Banjaluci zarad svog sitnog sukoba propustila stopostonu gol šansu da kazni SNSD. Ne znam ko je koga tu zeznuo i ko je radio za SNSD, samo znam da su zeznuti na kraju građani Banjaluke, koji su doduše i sami sebe zeznuli nedovoljnom izlaznošću.

Vidjećemo, ko je manje sjeban zbog poraza iz dvojca Čavić-Stevandić, moguće da se mirisao sa Dodom. Ipak je Banjaluka Banjaluka, SNSD to nije smio izgubiti i svašta bi se dalo očekivati od njih, velike su to igranke, a politika je kod nas trgovina.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vjerovatno će Tadić biti kandidat za predjsednika na sledećim parlamentarnim izborima...

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka

ozna je napisao:
Ja sam juce prvi put u zivotu glasao za SDS mada je SDS jedina stranka u koju sam se ikada uclanio 1990,dok su jos imali prostorije iznad pivnice,pre prvih izbora u novembru 1990,bio sam tada njihov aktivista ljepio plakate po gradu,kidao plakate reformista i tako to ali nisam bio punoljetan pa nisam mogao da glasam,Brdjanin,Kupresanin,dr Vukic bila je to prava ekipa

jel ziv Vozd....stari borac za srpstvo i napaceni srpski narod iz Bolera.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Има ли података колика је излазност у БЛ и РС?

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
The_new_Statesman je napisao:
Schlageru, zasto SDS nije isturio O. Tadica za kandidata? Cavic ne bi ni pokusao, a SNSD bi mogao samo ponuditi Radojicica? Mmm?

O Tadić je trenutno na jakoj poziciji u zajedničkim institucijama,a imamo velike planove sa njim za dve godine na opštim izborima 8)

Ne bi bilo korektno da je izabran za gradonačelnika BL,manje zato što bi napustio sadašnju poziciju,a mnogo više zbog ovog za dve godine.

Citiraj:
cuj nema elana, pa pogledajte Schlagera

jbg,jesam se baš bio angažovao,ali isplatilo se. najavio sam i ovdje da je stranka mnogo ozbiljnije pristupila izborima nego dosad,i rezultat je evidentan,ali pravi posao tek predstoji.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Нешто нисам пратио кампању СДС-а, али чини ми се да се Босић, а ни остали из врха СДС-а, није баш појављивао превише у Бањалуци. Као да је овај одбор у БЛ сам водио кампању у БЛ, што није био случај у осталим општинама.

Vrh

PostPoslato: 08 Okt 2012, 09:19 
Administrator
Korisnikov avatar

krol2 je napisao:
_зока je napisao:
krol2 je napisao:

Pa sto onda bas SDS-u glasovi,ima i drugih,i lijevih i desnih i centra......ovo je produkt spustanja lopte i rada na terenu,po selima.....odradili i ugrabili razocarane birace,to su ipak njihovi rezultati.

Zato što je SDS bio jedina realna prijetnja....Kontali ljudi da je vrijeme za promjenu, makar i na gore. Ja sam spreman glavu na panj staviti da bar 40% glasova koje je , u Banjaluci barem, SDS dobio nisu glasovi simpatizera nego ljudi koji su glasali protiv SNSD-a,a ne za SDS.

EDIT
Bilo kako bilo, možda će ova "noga u dupe" vožda natjerati na čistku u sopstvenim redovima i pomjeranje sa mrtve tačke. Ako ne, e pa SNSD će vrlo brzo postati stranka prošlosti, barem na jedno duže vrijeme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1643 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 83  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]