Citiraj:
saberi cavica i stevandica
I to su sve su to samo grupa onih sto trube i sviraju po parku?
Malo sutra
Ja ruku svoj u vatru dajem da ni 50% onih koji su se busali u prsa onom supljom parolom da je grad njihov nisu izasli na ove izbore
Citiraj:
PARK JE NAS, GRAD JE NAS
Nije
Nije ni bio
Nece nikada ni biti
Citiraj:
Mislim da je Gavranovic dobio daleko vise od 18 000,izlaznost u BL je bila preko 50% znaci preko 90 000 recimo da je on od toga dobio negde 35% znaci preko 30 000 glasova
Onda sam ja pogrijesio
Gledao sam na sajtu koji je postavljen da je rezultat bio 18 000 > 16 500 > 10 000
Mozda su to bili rezultati do tad

Svejedno, u najvecem gradu, gdje se javno ispoljava gradjansko nezadovoljstvo unazad par mjeseci izlaznost i suprotstavljanje aktuelnoj vlasti na koju se zale
mora biti veca
Citiraj:
Joj, BR, nije SDS dobio ove izbore na rezultatima vlastitog rada i sposobnosti. Vec zbog nerada i nesposobnosti kadrova SNSD-a.
Nema tu elana.

Nista SDS specijalno pametno uradio nije da bi se mogli hvaliti da su zbog toga dobro prosli na ovim izborim
Citiraj:
Bilo je malo nerealno da SNSD izgubi u BL, pogledajte samo koliko glasacko tijelo stoji iza njih...kolika administracija, skole, elektrokrajina, vodovod,...svi su oni dobili precizne instrukcije, a i da nisu, svako cuva svoje radno mjesto. Naravno, na svako to radno mjesto dodje po jos nekoliko glasova,..od bracnog partnera, roditelja, babe, bede. Zna se da svaka vlast dovodi svoje ljude.
Nije to
toliko veliko kolika je neizlaznost drugih
OK, jasno, radis u administraciji - das glas SNSDu
Kako ce oni da provjere da li su tvoja baba, tetka, ujna, strina, koji su nezadovoljni stanjem, uradili isto?