Ljuti bošnjak sa klika
edo_79
"Ja LIČNO nikad nisam rekao da BiH ne vrijedi, jer da mislim tako nebih ostao ovdje i nebih prekantao sve ovo sranje iz prošlog rata preko glave, kao većina građana BiH, ali hoću da kažem ako se Haliloviću, Nikoliću, Dodiku, Baketu i njima sličnim dig'o qrac da ratuju, pa bujrum .... nek uzmu oružje u ruke i nek ginu, jer očito je njima JAAAAAKO stalo sad odjednom da se krene u oružani sukob, pitam se samo što li?
Dovoljno je napaćeni narod ove države (govorim o svim narodima i narodnostima) dao sa svih strana da bi sad tek tako ponovo prolivao krv zarad interesa i ideala drugih.
U proteklom ratu su ratovali ko? Bijeda i radnička klasa, sa svih strana .... jel Bake bio na prvoj liniji, jel Dodik čučao u zemunici kad 120-ke štijaju okolo, jel Nikolić gledao kako mu drug iz haustora izlazi sa svojom levom rukom u svojoj desnoj ruci dok govori ''nije mi ba ništa'' ???
NIJE NITI ĆE ..... I zato prestanite bacati te spinove kao država nevalja .....
Ja lično ne planiram ići iz BiH jer je smatram svojom državom, svojim domom i meni bolje nema, ali isto tako NE PLANIRAM NITI ĆU UZETI PUŠKU I IĆI BRANITI BAKETOVE ZLATNE KAŠIKE, DODINE VILE, HALILOVIĆEVE IDEALE itd itd itd .... da bi poslije sve opet ti isti ložači i ratnohuškači uživali i pljuvali i pišali po sirotinji .....
Hvala ali NE HVALA ..... nek pošalju svoju dječicu bajnu u zemunice, nek poltrone i pijune svoje pošalju na linije fronta i nek se međusobno poubijaju ..... Sjeme im se zatrlo ratnohuškačko"
http://forum.klix.ba/novi-rat-t144288s675.htmlТи су још ту? Сад ћеш већ мораи наврат-нанос да се пакујеш...