vlakanje je napisao:
по мени нема великих и малих општина,општина са много и мало новца у буџету....знаш како кажу,и ситно је битно а опет ћу да поновим,за следеће опште ови локални избори морају да буду примјер како(не)треба.
најбољи примјер је брод који на локалном нивоу кроз рафинерију направи доста кеша и због губитка наћелника тамо, социјалисти опет морају,да би имали какву такву улогу у локалној власти у рс,улазити у коалиције и сл.
слушао сам ова јављања,додик не може да прежали градишку и србац,а као у трансу понавља бања лука бања лука бања лука.... мислим да је доста уздрман,морао је да поткачи пдп и чавића(по мени непотребно) док сдс-у није много посветио пажњу.
са друге стране,босић дјелује задовољно,стевандић неозбиљно али свеукупно сдс треба да буде презадовољан урађеним.сад сам упратио да је изгледа чавић иза гаврановића по броју гласова(што ми је ипак логичније),тако да стевандићева прича да је други у бл пада у воду.
убијеђен сам да би,примјера ради,огњен тадић овај пут помео конкуренцију на општим изборима када би ишао са додиком 1 на 1.
вријеме ће показати,посебно што се чекају резултати гласања за одборнике.
Nije stevandic reko da je on drugi vec da je sds druga stranka u skupstini opstine a 2008 je bila sesta..
cavic ipak treba da se povuce iz politike,posle 5 godina njegove vlasti nad RS i sds-om dosli smo na ivicu ponora,kako covjek ima obraza da se kandituje posle onog skandala sa srebrenicom kad je pod pritiscima Pedija Esdauna iso u srebrenicu i priznao genocid,pa ukinuo vojsku RS,pa prenio gomilu nadleznosti RS na nivo BIH itd ...naopaka smo mi zemlja ,on umjesto da je negde u zatvoru i da guli kaznu za veleizdaju on se kandiduje na izborima i jos ima kretena koji mu daju glas