kosta je napisao:
istinu, pa ma kakva ona bila.
(nije valjda Šlager!?

)
Zadnje sto cu po ovome napisat i moja poslednja pomoc uvezi tvog ulaska na formusku politiku.
Savjetujem mladjim clanovima a mogu i ostali da preskoce odavde dalje i ne citaju, nista ama bas nista nece izgubit kao uobicajeno sa mojim postovima.
Ovaj ispad manitua prema tebi Kosta (gore sto ti savjetuje da odustanes od Politke na forumu) da objasnim.
Ovako nesto kad se pojavi znaj da si uso u procedure (stavio si nogu u vrata,stok) ovo je uobicajeno probni balon pusten da se vidi jesi li stvarno vrijedan materijal i koliko si ozbiljan!
Jedna vrlo bitna stvar da rascistis odmah uvezi prijema. Sve ove price uvezi prijema, njihova bit i sustina je sledeca.
Prijem je nebitan,lako za prijem.
Bitan je tvoj opstanak na politici, Kosta da trajes tamo i tvoje ponasanje zato je procedura zahtijevna i detaljna.
Da bi opstao takav kakav jesi...neiskusan i da te ne masakrijaju imaces bekup (probni period 30 dana moze i dopuna ali to je drugi level) sve sto napises i lupas podmetnu ce ljudi obraz svoj za tebe.
A Kosta u politici nikad ne padas zbog sebe vec te povuku oni ispod ili pod tobom da ne idem u detalje, poze...
Vidis sta rizikuju. Pravi ljudi su spremni za tebe ucinint, stavi svoj ugled na crtu....eeeh a sta dobijaju za uzvrat od tebe cicijasenje u 5,10,50,100 mara.
Zato daj malo postovanja prema istima ubaci nesto ispod saca, pa ko jede danas samo jedno meso i ljudi obicno imaju pratnju pa u kom ti vremenu zivis bar jednu svog gosta(goscu) na ovakvim prilikam moras pokrit i to, minimum minimuma je to.
I neki kulturni aperitiv covjece...cccc!!
I da znas!!
Budi spreman na sve ili nista.Vise nista, jer vidis kakva je dinamika i kakva su vremena plus mozes da padnes na obicnom kuvaru i sl. premasno ili lose sjeceno i sl, uspijeh ti je u detaljima Kosta.
A u krajnoj nisu ni "garanti" svemocni moze da se sve izjalovi i medju njima ima trvenja jbg. a a aaaa mozda te dopadne i kamaro ili pasat kakav golf.
Zato da rezervises stolove.
Necu vise ipak je tu prijemna komisija a i zurim... cekaju me ljudi u restoranu.
Kosta Sretno!!!