banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Maj 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10268 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 514  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2025, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Tabako Pit je napisao:
Brale001 je napisao:
Tabako Pit je napisao:
Sve u svemu ovo sad mora da boli, biće interesantno vidjeti da li ce ova evropska elitistička svijest moći sve to da popegla, pa pobogu oni nisu uradili ništa "pogrešno" već samo ono što se od njih tražilo, (ne)svjesno.

Ma neee, nije to tako strasno i nema tu velikog stresa nema tu nista pogresno.

Orkestar ostaje isti, na podijumu su zapadne vlade - djevojke ostaju isto samo sad umjesto tanga ide valcer i za valcer dolaze drugi muski partneri a dame nastavljaju ples.

Nista tu niko nikog ne krivi samo se menja i hvata novi korak jen dva dva, dva dva dva , tri dva dva ...!!! :D

Joj Brale ti kad objasnis život izgubi smisao. Znamo ali dopusti da se bar malo zabavljamo, da se bar nadamo da svjetlo na kraju tunela nije voz.

Hajed hajde malo humora a i nije bas sve otislo niz brdo.
Hajmo malo ozbiljnije.

Vance vs EU ukratko: Ne mozes imat i jare i pare!!!

Vrlo cesto je vaznije ono sto nije receno ili izmedju redova sto se vidi nego prezentovano.

Nije Vance samo kritikovao ljudska prava, slobodu izrazavanja, multikulturalizam, slobodu medija i emigraciju nije to kolosijek gdje je EU skrenula i lici na zivotinjsku farmu i cika Staljina.
Kad se malo analizira i razgrne ima tu dubljeg znacenja sto je zabrinulo elitu EU.

Sta udara iz pozadine ovog govora je kritika same srzi tj. strukture EU . Kritika jednog stanja gdje EU komisija ima i izvrsnu i zakonodavnu vlast a nije birana od plebesa te donosi odluke i zakone koji se namecu zemljama clanicama. EU parlament to formalno samo aminuje.

U zemljama clanicama narod drumom a ovi sumom i to prolazi...!!

A kad govorimo o zajednickim vrijednostima, Bajdenova i prijasnje ekipe su imale iste sa EU elitom, ali Trampova ekipa ne dijeli te vrijednosti puno je bliza nekim vrijednostima grupa plebesa u zemljama clanicama koje EU elita blokira.

U sustini ne mozes imati jedinstvenu "ekonomsku" EU a nemati jedinstvenu "socijalnu" EU.
Da budemo malo noble... oces kajganu a nebi kresnuo jaja...eeh jbg... i tata bi to sine!

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2025, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Citiraj:
12/10/2022 10:19
Sad je i kod nas pravo vrijeme da se izvede neki potez koji će pokrenuti ratni sukob, jer dok je ovakva situacija u svijetu, i gore Biden na vlasti, možda postoje neke šanse da i nas naoružaju i stvore nam uslove da oslobodimo zemlju od separatistickih ciljeva.

Jedna od izjava sa x foruma.
Rubrika:ko reko? 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2025, 20:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
Tamo obitavaju teški pacijenti. Dovoljno je baciti pogled na temu Ukrajina, rastavljeni od stvarnosti.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2025, 05:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ni kod Hrvata nije puno bolje, nisu samo gradžani iz mahale u pitanju.....

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2025, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Eno Tramp za Ukre kaže da su nacisti.....zar bi braća sa Klixa rizikovala da i njima prišije taj epitet.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2025, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ево и Маск прича да ће им укинути Старлинк до 80 км од фронта, а не к'о онај кретен Елон што им је то омогућавао све ово вријеме па да се улудо гине. Добро је што су коначно дошли прави људи.

Што рече Брале:

Citiraj:
Orkestar ostaje isti, na podijumu su zapadne vlade - djevojke ostaju isto samo sad umjesto tanga ide valcer i za valcer dolaze drugi muski partneri a dame nastavljaju ples.

Мислим, добро је што рат иде коначно према крају, али то није зато што су ови сад неки љубитељи човјечанства... ово је излазна стратегија из нечега што им није пошло како треба.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2025, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pax Americana je doživjela krah

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Rivaldinho je napisao:
Ево и Маск прича да ће им укинути Старлинк до 80 км од фронта, а не к'о онај кретен Елон што им је то омогућавао све ово вријеме па да се улудо гине. Добро је што су коначно дошли прави људи.

Што рече Брале:

Citiraj:

Мислим, добро је што рат иде коначно према крају, али то није зато што су ови сад неки љубитељи човјечанства... ово је излазна стратегија из нечега што им није пошло како треба.

Takozvani plan B, neko iz ovog mora izaci totalno unisten. Posto Rusija kao plan A nije unistena, idemo malo rjesavanje EU.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uozbilji se Skeva, pa najokupiranije države u svijetu su Njemačka i Japan... Još od Maršalovog plana sredinom prošlog vijeka.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Pa jeblo te žareno sunašce!
Koji je moj Srbiji da glasa ZA!? Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

kako koji...pa zar srbija isto ko ukrajina nema teritoriju koja je pod okupacijom.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa će doći do nje tako što ide uz nos Kini, US i Rusiji zajedno?

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Русија је преко студената послала поруку "двухстулнику" Вучићу (мада сад већ прелази скроз на западну столицу, остало још да удари санкције - оружје је већ слао), сад Вучић узвраћа кроз УН.
Једноставно, не постоји друго објашњење за овако радикалан потез Вучића, јер ово је директно пљување у лице.

Данас је, иначе, 3 године од почетка рата.

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2025, 23:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je Srbija u Generalnoj skupštini UN glasala za evropsku rezoluciju o Ukrajini, ali da smatra da je napravila grešku i da je trebalo da budemo uzdržani. Istakao je da je njegovo mišljenje da je Srbija trebalo da bude uzdržana.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izvinio se građanima zbog postupka na glasanju u Generalnoj skupštini UN povodom rezolucije o Ukrajini.

https://www.rts.rs/lat/vesti/politika/5 ... rzana.html

Navodno je pogriješio. Jadan izgovor.

Ni BiH se ovo ne može oprostiti, ko vodi spoljnu politiku zemlje? Predsjedništvo? Šta rade predstavnici Srba u tom mutavom organu? Ako pak toliko različito mislimo od druga dva naroda o ovome ratu, daj da se mirno raziđemo. Da ne mučimo više ni vas ni nas.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Да, да. Српски народ. Ни ријечи о Вучићу.
Нема шта, отварају се карте лагано, иде расплет.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 08:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Ako su Rusi onda je to sjajno.. Ali i dalje čisto sumnjam da Rusi imaju takvu aparaturu i razvijenu logistiku. Možda samo koriste priliku da pokažu određene namjere.

A Vučko se kao ovaj naš totalno pogubio. Čuj čovjek ladno i to par sati poslije, se izvinjava zbog glasanja u UN. Kao da je tamo glasao neki pripadnik paralelne strukture u državi, a ne takve homogene zajednice kakva je partija na vlasti u Srbiji. I to sa sve onim njegovim žalopojkama tipa "mora da sam previše umoran", "previše toga je na stolu", "izgleda da mi je promaklo od previše posla". :) Imamo dva vladara, oba za hospitalizaciju i to ozbiljnu.

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

hadzidado je napisao:

Ne nego će do nje doći davajući podršku otcjepljenju teritorija suverenih država pa i svoje vlastite :roll:
Usput,ma šta mislili o Ukrajini,ona nije priznala Kosovo......

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jes, ako nam Ursula ne vrati Kosovo, ne znam ko će?
Možda Ukrajina?

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Čiča iz Rogače je napisao:
hadzidado je napisao:

Ne nego će do nje doći davajući podršku otcjepljenju teritorija suverenih država pa i svoje vlastite :roll:
Usput,ma šta mislili o Ukrajini,ona nije priznala Kosovo......

Samo zbog Krima, inace bi odmah nakon Majdana bilo rijeseno. Da se ne lazemo.

Btw EU nudi Ukrajini "povoljniju" pljacku bogastva nego glavni Baja.
Svega mi nije mi jasno koliko su te tzv briselske elite zglajzale u sabodopadnosti. Kao Ukrajina ima mogicnosti da bira kome ce se pokoriti i eto da sve moze, bas ce izabrati najkilaviju opciju :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2025, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Rivaldinho je napisao:
оружје је већ слао)

Radi se o prodaji, odnosno trgovini.
To slao zvuči kao donacija, poklon.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10268 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 500, 501, 502, 503, 504, 505, 506 ... 514  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]