[Enterprise] je napisao:
Cekaj malo. Zasto se to posmatra samo iz tvog ugla?
U momentu kada se ti odjavis sa grijanja, pogotovo ako ne grijes, komsija ispod tebe placa osjetno vece racune, jer se djelimicno njegova energija prebacuje kod tebe u stan. Moje je pitanje, da li je fer da tvoj komsija placa veci racun, samo zato sto si ti odlucio da se hoces odjaviti od toplane, i da li to treba da ti bude omoguceno besplatno? Ostavimo po strani za trenutak da li ona valja ili ne.
Ja mislim da to nije fer...
U prnicipu, pregledaj sve te ugovore i vidjeces da se uglavnom trazi minimum jedno od navedenog:
1. placanje pausalno 20-25 itd %
2. potpisivanje svih korisnika toga ulaza, da su saglasni da se ti odjavis sa grijanja, jer to utice na njihovu cijenu (ako imaju kalorimetre)
3. ukoliko tvoje odjavljivanje ne remeti osalima grijanje - sto realno moze biti dvosmisleno jer u svakom slucaju remeti samo je pitanje koliko
Ако мислиш да није фер, изволи ти па плати оно што Топлана тражи, у моје име.

Није фер ни да ја немам посао, па ко ме пита? Држава? Топлана? Иди бегај.

Што се тиче Уговора, прочитао сам ја њега одлично, само није онај ко га је писао и потписао, ал' то већ није мој проблем. Рецимо Топлана се у одговору на мој захтјев за искључење између осталог позива на неку општинску одлуку донесену 3-4 године НАКОН што сам ја потписао уговор са Топланом. Па да то тако може, могла би општина да ти наметне било какав харач за било шта.

Све го лудак до лудака.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.