BOSS66 je napisao:
Schlager je napisao:
Ovo je sigurno tema dana u BL,pa me zanima vaše mišljenje.
Ranka skupila mnogo više ljudi nego što sam očekivao,tim prije što su radnici pozivani da se ne odazivaju na protest.Sjednica Narodne Skupštine trenutno u prekidu nakon što je Ranka sa djelom ljudi koje je policija propustila,ušla u zgradu Skupštine.
Šta mislite...da li će zakon biti izglasan....ili će biti vraćen u redovnu proceduru?
I inače,kakvo je vaše mišljenje o tom zakonu?
Zanimljiva tema u svakom slučaju.
Hahaha sta tebe zanimaju ovi protesti,svakako si svoj gazda (jedino ako nenamjeravas zaposliti kakvu konobaricu),tebi ni u dzep ni iz dzepa

brate,ja sam na ovom forumu inace poznat kao podvojena licnost,zastupam neki stav sve do trenutka dok neka moja omiljena forumasica ne kaze nesto drugo,a nakon toga jos tvrdje zastupam kontra stav
kao mate taraba i jurica spindl!!
ali ovaj danasnji hapening je i za mene nesto novo,jer po prvi put nisam podvojena nego POTROJENA licnost!!!
a-kao poslodavcu bi mi odgovaralo da ovaj zakon bude jos stroziji!
b-kao stranacki vojnik,moram cutati...govedarica na nasem sajtu izjavljuje kako bi svaka stranacka podrska ovim protestima bila kontraproduktivna,slicno kao i mladen bosic,koji protiv zakona apriori nema nista,ali samo trazi da se iz usvajanja po hitnom postupku vrati u redovnu proceduru.....a ni stranacka masinerija i logistika nije uopste pokrenuta danas da se podrze radnici...
c-a ono dijete koje jos nije umrlo u meni,neka kombinacija navijackog-borbe za slabije,me vukla citav dan da odem tamo,navucem kapuljacu preko glave i izazivam incidente provocirajuci policiju i podrzavajuci radnike
ova potrojenost me i ponukala da otvorim temu ne bi li ste mi razvejali dileme,ali niste uspjeli...totalno ste konfuzni i POCETVORENI