skeva je napisao:
Dodjosmo kuci iz Doboja, razdijelili smo licno u ruke ugrozenima sve sto smo imali u autu. Fokusirali smo se na mjesta na kojim se tek voda povukla ili se jos uvijek povlaci, Pijeskove i Stari Grad. Maca ce napisati jos konkretnije dok sapere prasinu i blato sa sebe

. Mogu vam samo reci da je akcija 100% uspjela!
Aaaa, sjaaaajno!
eric_cartman je napisao:
davorr3 je napisao:
eric_cartman je napisao:
Je li prohodno do Vrbanje, treba li moje auto?
prohodno je, danas sam bio autom u celincu
Sređeno, išao je E, valjda.
Nisam. Nakon sastanka u parku, na koji smo opet došli samo 800, Eric (koji je donio i stvari koje je bingolina poslala) i ja, 800 i ja smo otišli ipak prvo do Crvenog Krsta da provjerimo da li njima treba nešto od vode, odjeće i higijenskih potrepština koje smo sakupili. Međutim, tamo su uzeli sve što smo imali, te nije bilo potrebe ići u Vrbanju a i informacija da CK više ništa ne prima se pokazala, makar u tom trenutku, netačnom.
Nakon toga smo otišli do MMarketa, te kupili još nekih stvari za akciju koju je Blaf pomenuo.
Čuo sam se i sa jednim forumašem kojeg ovih dana nema na forumu, te mi reče da je njega, srećom, poplava zaobišla, ali je zato, skupa sa još nekoliko forumaša, ovih dana pomagao forumašima čija su naselja zahvaćena poplavom.
Dakle, sve forumske akcije pomoći su uspješne i forumska solidarnost i plemenitost je iz ovih poplava isplivala u svoj svojoj punoći!